ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΤΑΙΡΙΑ

Αφύλακτο το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

• Ευθύνες από τη διοίκηση στην εταιρία σεκιούριτι

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2018 21:55

Χωρίς φύλαξη έμεινε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με αποτέλεσμα όποια ώρα της ημέρας και να θελήσει κάποιος μπορεί να εισέλθει σε όποια κλινική επιθυμεί, χωρίς να έχει συγκεκριμένη εργασία και χωρίς να υπάρχει εφημερία.

Η σύμβαση με την εταιρία φύλαξης έληξε και οι ασθενείς με τους συνοδούς τους νιώθουν μια… ανασφάλεια. Η διοίκηση του ΓΝΛ ρίχνει τις ευθύνες στην εταιρία σεκιούριτι.

Η διοίκηση αναφέρει ότι θα υπάρξει ξανά φύλαξη του Νοσοκομείου αλλά σε μία εβδομάδα. «Είχε λήξει η προηγούμενη σύμβαση», υποστηρίζει ο αναπληρωτής διοικητής του ΓΝΛ Δημήτρης Λιόλιος προσθέτοντας ότι «λόγω καθυστέρησης με υπαιτιότητα του εργολάβου άργησε να διεξαχθεί ο διαγωνισμός». Ο οποίος όμως πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια και έτσι αναμένεται οι φύλακες να είναι και πάλι στο πόστο τους την επόμενη εβδομάδα. Στις δύο πύλες κυρίως του Νοσοκομείου, ελέγχοντας την είσοδο και την τήρηση του ωραρίου στο επισκεπτήριο.

Μέχρι τότε όμως ασθενείς, προσωπικό και ιατρικός εξοπλισμός μένουν απροστάτευτα. Ήδη ασθενείς αναφέρουν ότι τις βραδινές ώρες εντοπίζονται κάποιοι να περιφέρονται ασκόπως στις κλινικές και απομακρύνονται από το προσωπικό, ενώ άλλες περιπτώσεις κάνουν λόγο για κλοπές προσωπικών αντικειμένων μέσα από τα δωμάτιά τους, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνει η διοίκηση.

Ζ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass