ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ

Ιατρική ομιλία στο ΚΕΠ Υγείας Φαρσάλων

Δημοσίευση: 20 Απρ 2018 22:24

To ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Φαρσάλων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Ευυδρίου «Μελίνα», διοργάνωσε, την Τετάρτη 18/4/2018, Ιατρική Ομιλία με θέμα «Κοινές Λοιμώξεις και αντιμετώπισή τους» σε συνδυασμό με Ιατρικές Εξετάσεις.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο Ευυδρίου και ομιλητής ήταν ο ιατρός Παναγιώτης Γιαννάκος. Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε η Βάνα Χαροκόπου, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μελίνα, η οποία ευχαρίστησε τον Δήμο Φαρσάλων και ιδιαιτέρως, την Κυριακή Παναγιωτοπούλου πρόεδρο ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. για τη συνεργασία και δεσμεύθηκε για μελλοντική συνεργασία σε ιατρικές δράσεις. Η Κυριακή Παναγιωτοπούλου αναφέρθηκε στον ρόλο του ΚΕΠ Υγείας, που είναι να διασυνδέει τις υπηρεσίες υγείας του Δήμου, αλλά και όλων των φορέων που ασχολούνται με προγράμματα πρόληψης και προαγωγής υγείας. Ο κάθε πολίτης θα μπορεί να επικοινωνεί με το ΚΕΠ Υγείας ή να επισκέπτεται τον χώρο του, ώστε να ενημερώνεται για θέματα προληπτικής υγείας. Στα Φάρσαλα στεγάζεται μέσα στο ΚΕΠ του Δήμου μας - δίπλα στο Δημαρχείο. Επίσης, είναι υποχρεωμένο να διοργανώνει ενημερωτικές ημερίδες Πρόληψης και Ευαισθητοποίησης των δημοτών. Τα εγκαίνια του ΚΕΠ Υγείας Φαρσάλων, θα γίνουν στις 17 Μαΐου στα Φάρσαλα, σε συνδυασμό με Ημερίδα για τις Μεταμοσχεύσεις. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Σύλλογο Γυναικών Ευυδρίου «Μελίνα», ο οποίος διοργάνωσε αυτή την ωραία εκδήλωση με μεγάλο ενδιαφέρον, θέλοντας να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τα μέλη του σε θέματα προληπτικής Ιατρικής, προσπαθώντας να ξεφύγει από τις καθιερωμένες εκδηλώσεις. Και φυσικά, ευχαρίστησε τον ιατρό Παναγιώτη Γιαννάκο, για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση του Δήμου, γιατί είναι πολύ σημαντικό νέοι άνθρωποι, λαμπροί επιστήμονες να περιβάλλουν με αγάπη τους συνανθρώπους τους και να συμμετέχουν σε τόσο σημαντικές διοργανώσεις, έτσι ώστε οι δημότες να μπορούν να κάνουν ερωτήσεις και να λαμβάνουν απαντήσεις σε θέματα που τους απασχολούν. Αμέσως μετά, η αντιδήμαρχος Σοφία Ταστεμίρογλου και ο διευθυντής του σχολείου Αδάμος Μπελιώκας χαιρέτισαν την εκδήλωση, και ο ιατρός ξεκίνησε την παρουσίαση του θέματος. Ακολούθως έγινε μέτρηση αρτηριακής πίεσης και μέτρηση κορεσμού.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass