ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΑ

Νέες προϊστάμενες τμημάτων της Νοσηλευτικής στο ΓΝΛ

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2015 12:30

Τοποθετήθηκαν με απόφαση του διοικητή των νοσοκομείων της Λάρισας Κων. Καραμπάτσα, οι νέες προϊστάμενες τμημάτων της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, μετά τη σχετική συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου των νοσοκομείων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την επιλογή τηρήθηκε αυστηρά και αξιοκρατικά η διαδικασία, όπως αυτή πραγματοποιήθηκε με την κρίση του αρμόδιου οργάνου, δηλαδή του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση.

Παράλληλα, για την τοποθέτησή τους στις διάφορες θέσεις υιοθετήθηκε από τη διοίκηση κατά 100% η πρόταση της διεύθυνσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και έτσι η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε με απόλυτα διαφανή και αξιοκρατικό τρόπο, με τη μέγιστη δυνατή συναίνεση.

Μιλώντας χθες το πρωί στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, στις νέες προϊστάμενες, ο διοικητής των νοσοκομείων Κ. Καραμπάτσας, ο αναπλ. διοικητής του ΓΝΛ Θ. Κουτσιανάς και η συντονίστρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας Π. Ευθυμίου, αφού συγχάρηκαν τις επιλεγείσες, αναφέρθηκαν στην αξία του κλίματος συνεργασίας που πρέπει να υπάρχει, στους στόχους για την αναβάθμιση του έργου που επιτελείται και στη βασική μέριμνα όλων των ανθρώπων του νοσοκομείου για ποιοτικές υπηρεσίες δημόσιας υγείας με απόλυτη προτεραιότητα τον ασθενή και τις ανάγκες του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass