Ραγδαίες οι εξελίξεις στον οφθαλμολογικό χώρο

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜOΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 06 Νοε 2022 15:20

Συνεχίστηκε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή στο ξενοδοχείο «Larissa Imperial» το ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Κεντρικής Ελλάδας, με τίτλο «Κλινικά Ερωτήματα στην Οφθαλμολογία» που ξεκίνησε.

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Οφθαλμολογική Εταιρεία Κεντρικής Ελλάδος και τελεί υπό την Αιγίδα του Ιατρικού Τµήµατος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι η χειρουργός οφθαλμίατρος, επιμελήτρια Α’ Οφθαλμολογικής Κλινικής, Π.Γ.Ν. Λάρισας, κ. Αικατερίνη Καραθάνου.
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας το Συνέδριο περιελάμβανε θέματα που αφορούν στην παιδοοφθαλμολογία, τον αμφιβληστροειδή, τον κερατοειδή και τον καταρράκτη, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η δορυφορική διάλεξη για τον ρόλο των συμπληρωμάτων διατροφής στην ηλιακή εκφύλιση ωχράς κηλίδας.
Για σήμερα το πρόγραμμα από τις 9 το πρωί έως και τις 11 περιλαμβάνει ελεύθερες ανακοινώσεις, ενώ από τις 11 μέχρι και τη 1 θα υπάρξει μια εκπαιδευτική συνεδρία σχετική με το γλαύκωμα. Στη συνέχεια, θα υπάρξει συνεδρία για τα βλέφαρα και την αισθητική οφθαλμολογία. Λίγο πριν τη λήξη του Συνεδρίου θα υπάρξει βράβευση καλύτερης ελεύθερης ανακοίνωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass