ΓΝΛ: Πρωτιά στην αιμοδοσία

ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2022, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2023 15:00

Η ευχάριστη είδηση πως το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας κατάφερε να αναδειχθεί πρώτο στις ποσότητες αίματος που συγκεντρώθηκαν από αιμοδοσίες μέσα στο 2022, ανάμεσα σε όλα τα νοσοκομεία της Ελληνικής Περιφέρειας και 9ο Νοσοκομείο σε όλη τη χώρα, έγινε χθες βράδυ γνωστή κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που έγινε στο Κηποθέατρο του Αλκαζάρ.


Με φόντο το κενοτάφιο του πατέρα της Ιατρικής, Ιπποκράτη και υπό τους ήχους της χορωδίας του 26ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας με τη Διοίκηση του Γ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων, προς τιμήν των εθελοντών αιμοδοτών της Λάρισας, επ’ ευκαιρία της παγκόσμιας ημέρας του εθελοντή αιμοδότη ο διοικητής του ΓΝΛ κ. Γρηγόρης Βλαχάκης μοιράστηκε αυτό το σημαντικό νέο δίνοντας τα εύσημα σε όλους όσοι βοήθησαν, αναφερόμενος τόσο στο έργο της νυν διευθύντριας του τμήματος κ. Ελένης Διαμαντή όσο και της μέχρι πρότινος κ. Χατζητάκη.
«Το Γ.Ν. Λάρισας στέλνει το μήνυμα στον κόσμο πως η αιμοδοσία είναι πολύτιμη. Παράλληλα έρχεται να γιορτάσει το γεγονός πως για το 2022 έρχεται πρώτο επαρχιακό νοσοκομείο για τη συλλογή αίματος και 9ο στο σύνολο της χώρας.
Θα βραβεύσουμε 25 από τις ομάδες που συνεργαζόμαστε. Η προσπάθεια συνεχίζεται και καλούμε όλο τον κόσμο να στηρίξει το τμήμα αιμοδοσίας του ΓΝΛ» δήλωσε σχετικά.
«Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη. Τιμούμε τους ανθρώπους που τρέχουν, όταν η πολιτεία χρειάζεται αίμα, για να σώσουν ζωές. Πραγματικά τους οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και πρέπει να αποτελέσουν ένα παράδειγμα προς μίμηση» επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.
Αυτοί που βραβεύτηκαν ήταν οι: Αιμοδοτικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων, 2ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων, Λύκειο Αμπελώνα, ΕΠΑΛ Τυρνάβου, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, Δήμος Αγιάς, Βιοκαρπέτ-Exalco, Σύλλογος Μελισσοχωρίου, Αιμοδοτικός Σύλλογος Ελασσόνας «Μιχάλης Πιτένης», βιομηχανία ΕΛΒΑΚ, «Animus-Κυανούς Σταυρός», Αιμοδοτικός Σύλλογος Γόννων, Γιάννουλης, Ροπωτού, Γριζάνου, Πύρρας, Ζάρκου, Αργυροπουλίου, Κοιλάδας, Βερδικούσιας, Καλλιπεύκης, Σύλλογος Μύρων «Βενιζέλος Ριζιώτης», Γαλακτοβιομηχανία «Όλυμπος», Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας, ΕΦΚΑ-πρώην ΙΚΑ, Νίκαιας «Άγιος Σπυρίδων», Κυνηγετικός Σύλλογος Ελασσόνας και Ακαδημία ποδοσφαίρου Olympic Park.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass