Διαλέξεις για τον ρόλο των ρομπότ στην αρθροπλαστική του γόνατος

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΡΟΝΑΛΝΤ ΜΠΕΚΕΡ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2023 11:08

Η Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, φιλοξενεί τον καθηγητή Roland Becker, πρόεδρο της ESSKA (European Society for Sports Traumatology, Knee Surgery and Art-hroscopy) 2022-2024.

O καθηγητής Becker θα δώσει διαλέξεις στην επιστημονική εσπερίδα με τίτλο «Τελευταίες Εξελίξεις στη Χειρουργική του Γόνατος: ο Ρόλος των Ρομπότ στην Αρθροπλαστική Γόνατος», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο αμφιθέατρο «Ιπποκράτης» της Ιατρικής Σχολής, στη Βιόπολη της Λάρισας, στις 6 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 16.00-20.00. Οι διαλέξεις της επιστημονικής εσπερίδας παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους γιατρούς της Ορθοπαιδικής, Γενικής Ιατρικής, Φυσικοθεραπευτές, αλλά και για όλους τους επαγγελματίες της υγείας που ασχολούνται με τη φροντίδα των αθλούμενων και όχι μόνο.
O καθηγητής Becker είναι διεθνώς αναγνωρισμένος και ευρέως γνωστός για τις μελέτες του και τη συνεισφορά του στο αντικείμενο της χειρουργικής του γόνατος, των μεταμοσχεύσεων μηνίσκων, χόνδρου και των αθλητικών κακώσεων. Επίσης, είναι επίτιμο μέλος των σημαντικότερων εταιρειών αρθροσκοπικής χειρουργικής γόνατος στην Ευρώπη και παγκοσμίως.
Οι διαλέξεις της εσπερίδας θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά από τον επισκέπτη καθηγητή και στα ελληνικά με αγγλικές διαφάνειες από τα στελέχη της Κλινικής μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass