Νοικοκύρεμα αρχείου στο Γ.Ν. Λάρισας

ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ

Δημοσίευση: 15 Νοε 2023 12:09

Παραδόθηκε το έργο ανακαίνισης του κεντρικού χώρου αρχειοθέτησης των ιατρικών φακέλων του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, με δαπάνη του Νοσοκομείου.

Το αρχείο των πέντε τελευταίων ετών βρίσκεται πλέον σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, ενώ παράλληλα προχωρά η ψηφιοποίηση των νέων ιατρικών φακέλων.
Ο κ. Βλαχάκης Γρηγόριος δήλωσε τα εξής: «Προς μεγάλη ικανοποίηση όλων των διοικητικών υπαλλήλων του Γ.Ν. Λάρισας και κυρίως των πολιτών οι οποίοι αιτούνται κάποια έγγραφα του ιατρικού τους φακέλου εκ των υστέρων, ολοκληρώθηκε το έργο του κεντρικού αρχείου.
Πλέον, δίνεται η δυνατότητα στους διοικητικούς υπαλλήλους με την καρτελογράφιση και τη σωστή αρχειοθέτηση των ιατρικών φακέλων να έχουν γρήγορη πρόσβαση και άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα των πολιτών για αντίγραφο του ιατρικού τους φακέλου.
Η κατάσταση μέχρι πρότινος ήταν απελπιστική. Μετά την απόφαση της Διοίκησης, ξεκίνησε η ανακαίνιση του χώρου, με εργασίες αποκατάστασης και επισκευής του δαπέδου στον χώρο και προμήθεια και εγκατάσταση νέου συστήματος αρχειοθέτησης των φακέλων των ασθενών.
Από την πλευρά της, η αναπλ. διευθύντρια Υποδ/νσης Διοικητικής Υπηρεσίας κ. Φιλίππου Αικατερίνη δήλωσε τα εξής: «Ήταν ένα μεγάλο έργο και μία απαίτηση τόσο δική μας όσο και των πολιτών που επισκέπτονται το Γ.Ν. Λάρισας. Τοποθετήθηκαν ειδικά ράφια μέσα στα οποία αρχειοθετούνται με ασφάλεια όλα τα έγγραφα του ιατρικού φακέλου των ασθενών των τελευταίων 5 ετών.
Τώρα προχωράμε και στον διπλανό χώρο, όπου συνεχίζουν οι ομάδες εργασίας με σκοπό να ανακαινιστεί και να παραδοθεί και αυτός ο χώρος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass