Ογκολογικό Συμβούλιο Μαστού στη Λάρισα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ -ΕΠΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2024 15:01

Στο «ΙΑΣΩ» Θεσσαλίας το Ογκολογικό Συμβούλιο Μαστού συνεδριάζει μία φορά την εβδομάδα και προσεγγίζει διεπιστημονικά τα περιστατικά του Κέντρου Μαστού. Αποτελείται από μία ομάδα επιστημόνων, παθολόγους-ογκολόγους, ακτινοθεραπευτές, ογκοπλαστικό χειρουργό μαστού, παθολογοανατόμο, ακτινοδιαγνώστρια, γυναικολόγο ογκολόγο, μοριακή γενετίστρια, οι οποίοι ελέγχουν τα δεδομένα νόσου κάθε ασθενή, αξιολογούν απεικονιστικά και ιστοπαθολογικά ευρήματα και ανταλλάσσουν κλινική εμπειρία.

Το Ογκολογικό Συμβούλιο Μαστού παραδίδει σε κάθε ασθενή την κοινή απόφαση, όπου προτείνει την ενδεδειγμένη θεραπευτική προσέγγιση, ορίζοντας το θεραπευτικό πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθηθεί με βάση τα νέα δεδομένα και το εξατομικευμένο ιστορικό της.
Στο πλαίσιο του προγράμματος των επιστημονικών εκδηλώσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2023 – 2024, θα παρουσιαστούν επίκαιρα ιατρικά θέματα που αφορούν σε όλο το φάσμα του τομέα της Ιατρικής, με ομιλητές καταξιωμένους επιστήμονες, συνεργάτες του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας. Κοινός τόπος είναι, μέσα από τις διαλέξεις αυτές, να ενημερωθούν οι συνεργάτες ιατροί και το προσωπικό του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας για τις νέες πρωτοποριακές πρακτικές που λαμβάνουν χώρα στο «ΙΑΣΩ» Θεσσαλίας, το μοναδικό ιδιωτικό Νοσοκομείο της Κεντρικής Ελλάδας. Η διάχυση της πληροφορίας και οι καλές πρακτικές, η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και οι βέλτιστες πρακτικές, η εξειδίκευση και η συνεχής εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού αποτελούν για το «ΙΑΣΩ» Θεσσαλίας συνειδητή επιλογή.
Στο πλαίσιο της δράσης του, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα εκπαιδευτική συνάντηση στο «ΙΑΣΩ» Θεσσαλίας από τον παθολόγο – ογκολόγο, επιμελητή Α’ Κλινικής Παθολογικής Ογκολογίας, Παναγιώτη Βλαχοστέργιο, και υπό τον συντονισμό του προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου, αναισθησιολόγου εντατικολόγου, δρ. Κομνού Απόστολου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass