ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ

Πληρώθηκε ο λογαριασμός, με τηλέφωνο ξανά το ΠΕΔΥ Λάρισας!

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2015 8:04

 

Ένας ανεξόφλητος λογαριασμός ύψους 1.730 ευρώ και το γεγονός ότι η τηλεφωνική σύνδεση παρέμενε στο ΙΚΑ δύο χρόνια μετά την ίδρυση του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας, αποδείχθηκε ότι προκάλεσαν το διήμερο μπλακ - άουτ στο ΠΕΔΥ Λάρισας.

Οι ασφαλισμένοι έμειναν και χθες Τρίτη χωρίς τηλεφωνικά ραντεβού και χωρίς ηλεκτρονική συνταγογράφηση, αλλά μετά από μια σειρά επαφών και συναντήσεων των υπευθύνων της 5ης ΥΠΕ με τους αντίστοιχους του ΟΤΕ που ξεκίνησαν νωρίς το πρωί και ολοκληρώθηκαν το απόγευμα, το ποσό καταβλήθηκε στον οργανισμό και δόθηκε η διαβεβαίωση ότι από σήμερα Τετάρτη το σύστημα θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά.

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε η «Ε», η διακοπή έγινε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής αλλά το πρόβλημα παρουσιάστηκε το πρωί της Δευτέρας, καθώς οι ασφαλισμένοι δεν μπορούσαν να κλείσουν τηλεφωνικά ραντεβού, ούτε να λειτουργήσει η ηλεκτρονική συνταγογράφηση, δηλαδή οι περίπου 400 συνταγές που γράφονται καθημερινά στο ΠΕΔΥ.

Η ένταση του προβλήματος αλλά και η δημοσιοποίησή του προκάλεσε χθες αλλεπάλληλες επαφές και συναντήσεις των εμπλεκόμενων πλευρών, με το θετικό αποτέλεσμα να προκύπτει το απόγευμα!

Μενέλαος Κατσαμπέλας 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass