ΜΑΖΙ ΜΕ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Κέντρο Φροντίδας Παιδιών στο Αργυροπούλι

ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Δημοσίευση: 10 Δεκ 2015 22:01

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

 

Σε ένα σημαντικό έργο που αφορά την στήριξη της οικογένειας με μικρά παιδιά, αυτή τη φορά στο Αργυροπούλι, προχώρησε ο Δήμος Τυρνάβου με τη δημιουργία Κέντρου Φροντίδας Παιδιών, στον βρεφονηπιακό σταθμό Αργυροπουλίου.

Η υπογραφή για την κατασκευή του έργου υπογράφηκε στο δημαρχείο Τυρνάβου από τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Σαρχώση και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας κ. Γεώργιο Ρουπακιά.

Αναφορικά με το έργο, αξίζει να σημειωθεί ότι η μελέτη συντάχθηκε από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τυρνάβου, θα γίνει στο Αργυροπούλι, προκειμένου να μετασκευαστεί το νοτιοδυτικό τμήμα του παλιού κτιρίου του τέως συνεταιρισμού, στο υπόλοιπο τμήμα λειτουργεί ως κυλικείο πίσω από το κοινοτικό κατάστημα, σε κέντρο φροντίδας παιδιών-Βρεφονηπιακό σταθμό.

Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 73.170 ευρώ πλέον Φ.Π.Α., ενώ το σύνολο του προϋπολογισμού είναι στα 90.000 ευρώ.

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα Leader.

Σύμφωνα με τη μελέτη, το έργο περιλαμβάνει συντηρήσεις εγκαταστάσεων, χρωματισμοί εσωτερικά σε όλους τους παραπάνω χώρους   και εξωτερικά.

Μιλώντας μετά την υπογραφή του έργου στην «Ε», ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την θετική έκβαση της διαδικασίας στο συγκεκριμένο έργο που θα έχει ως αποτέλεσμα την αναβάθμιση των υπηρεσιών σε επίπεδο βρεφονηπιακής στήριξης των οικογενειών του Αργυροπουλίου.

Στην υπογραφή της σύμβασης, πέραν του δημάρχου παραβρέθηκαν εκπρόσωπος της ανάδοχου εταιρίας κ. Γεώργιος Ρουπακιάς, ο διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Τυρνάβου κ. Δημήτρης Γερακίνης, η προϊσταμένη της τεχνικής υπηρεσίας κ. Ειρήνη Γκατζούρα και ο επιβλέπων μηχανικός κ. Νίκος Παπαδούλης.                                

1 ΦΩΤΟ

ΛΕΖΑΝΤΑ: Στιγμιότυπο από την υπογραφή της σύμβασης στο δημαρχείο Τυρνάβου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass