ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Μένει από υλικά αρθροπλαστικών επεμβάσεων

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2015 0:12

 

Χωρίς υλικά αρθροπλαστικών επεμβάσεων έχει μείνει από την 1η Δεκεμβρίου η Ορθοπαιδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, καθώς έπαυσε να ισχύει το ΦΕΚ μέσω του οποίου γίνονταν οι σχετικές προμήθειες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η απερχόμενη πλέον διοίκηση του νοσοκομείου είχε δρομολογήσει διαδικασία για την προσωρινή προμήθεια των υλικών, αλλά οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών που οδήγησαν στην παύση του διοικητή έχουν μεταθέσει ουσιαστικά το θέμα στις ελληνικές καλένδες, τη στιγμή που εκτιμάται ότι οι νέοι διοικητές στα νοσοκομεία δεν πρόκειται να τοποθετηθούν πριν τα τέλη Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΠΓΝΛ, καθηγητή Κωνσταντίνο Μαλίζο, δημιουργείται λίστα αναμονής των ασθενών που περιμένουν να χειρουργηθούν, η οποία και θα τεθεί υπ’ όψιν της προσωρινής διοίκησης του νοσοκομείου –προκειμένου να φανεί αν οι διοικητικοί προϊστάμενοι θα αναλάβουν τις ευθύνες τους και θα προχωρήσουν στη διευθέτηση του θέματος.

Αξίζει επιπλέον να τονιστεί ότι υπάρχει μεγάλη προσέλευση ασθενών από ολόκληρη τη Θεσσαλία και όχι μόνο που χρήζουν αρθροπλαστικών επεμβάσεων, επιτείνοντας ακόμα περισσότερο το πρόβλημα και την ανάγκη ταχύτερης επίλυσής του.

Ο κ. Μαλίζος από την πλευρά του επισημαίνει ότι πρόκειται για ένα γενικότερο πρόβλημα απουσίας διοικητικής μέριμνας, έννοιας άγνωστης σε πολλές περιπτώσεις, και εξαιτίας της οποίας προκαλούνται οι γνωστές καθυστερήσεις και κυλιόμενες ελλείψεις υλικών στα νοσοκομεία.

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass