Καταγγέλλει νέα «αγροτοδικεία»

Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2018 22:45
Την παράταξη των τρακτέρ στη Μελούνα «πληρώνουν» με μηνύσεις τον Φεβρουάριο αγρότες στο δικαστήριο Την παράταξη των τρακτέρ στη Μελούνα «πληρώνουν» με μηνύσεις τον Φεβρουάριο αγρότες στο δικαστήριο

Ανακοίνωση - καταγγελία του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου με αφορμή κλήση σε δικαστήριο που έλαβαν αγρότες - μέλη του για τις κινητοποιήσεις και το κλείσιμο της εθνικής οδού Λάρισας - Κοζάνης στο ύψος της Μελούνας.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση σημειώνεται:

«Καταγγέλλουμε το νέο αγροτοδικείο που έχει σαν στόχο την τρομοκράτησή μας και την ποινικοποίηση του αγώνα των αγροτών. Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 μας σέρνουν σε δίκη ως υποκινητές των κινητοποιήσεων στο μπλόκο της Μελούνας το 2017. Δεν είναι η πρώτη φορά που επί θητείας ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τραβιόμαστε σαν εγκληματίες στις δικαστικές αίθουσες επειδή αγωνιστήκαμε για το δίκιο μας. Το έγκλημά μας είναι ότι βγήκαμε στον δρόμο για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο ενάντια στις πολιτικές της ευρωπαϊκής ένωσης και των ελληνικών κυβερνήσεων, που μας ξεκληρίζουν και μας έχουν φτάσει όλους εμάς τους μικρομεσαίους αγρότες σε αυτή την τραγική οικονομική κατάσταση που ζούμε σήμερα. Απαιτούμε να πάρουν τώρα πίσω τα αγροτοδικεία γιατί δε μας πτοούν ούτε μας λυγίζουν αφού θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα επιβίωσης για να μείνουμε στα χωράφια μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με μεγαλύτερο πείσμα. Καλούμε τους μικρομεσαίους αγρότες να σταθούν στο πλευρό των συναδέλφων μας που διώκονται και να απαντήσουν στη νέα τρομοκρατία. Συνεχίζουμε, θα νικήσουμε».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass