Στη Διεθνή Εκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2021 19:33

Το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA 2021 που θα πραγματοποιηθεί στην Κολωνία της Γερμανίας, 9-13 Οκτωβρίου άναψε το Περιφερειακό Συμβούλιο στην πρόσφατη συνεδρίασή του. Έτσι η παρουσία της

Θεσσαλίας στη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών παγκοσμίως θα είναι έντονη, αφού εκτός της Περιφέρειας θα υπάρχουν και περίπτερα των Επιμελητηρίων Λάρισας και Μαγνησίας.
Η ANUGA είναι η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών παγκοσμίως και αποτελεί τη σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο. Η Ελλάδα αποτελεί μία από τις χώρες με τις μεγαλύτερες συμμετοχές στην ANUGA. Στην έκθεση του 2019 εκπροσωπήθηκε από 286 εκθέτες, σε σύνολο 7.590 εκθετών από 107 χώρες, ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες ξεπέρασαν τους 170.000. Κάτω από τη στέγη της ANUGA θα λάβουν χώρα συνολικά 10 ειδικές εκθέσεις, ενώ κατά τη διάρκειά της θα πραγματοποιηθεί μια σειρά εκδηλώσεων και συνεδρίων.
Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα, Γιώργο Λαδόπουλο, «ο πρωτογενής τομέας, ο κλάδος της μεταποίησης και του εμπορίου στηρίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας με μια καθοριστική συνέργεια με τα Επιμελητήρια της Θεσσαλίας. Ο τρόπος στήριξης αφορά τη συμμετοχή Περιφέρειας και Επιμελητηρίων, ώστε οι θεσσαλικές επιχειρήσεις να έχουν ανταγωνιστικό ρόλο στις δράσεις, αφού το κόστος τους θα είναι κατά πολύ μειωμένο σχετικά με τη συνολική του εκτίμηση». Η συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA 2021 θα επιδοτηθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας κατά το 1/3, τα Επιμελητήρια Λάρισας και Μαγνησίας κατά το 1/3 και με ιδία συμμετοχή των επιχειρηματιών της Θεσσαλίας κατά το υπόλοιπο 1/3.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass