ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ

ΓΣΛ: Η ιστορία επιστρέφει (φωτ.)

*Κ. Δασταυρίδης: «Μοναδικός στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο που θα έχει αξιοπρεπή εμφάνιση» *Κ. Αγοραστός: «Ο Γυμναστικός είναι η ιστορία του μπάσκετ στη Λάρισα» *Απ. Καλογιάννης: «Ο ΓΣΛ έκανε τους Λαρισαίους να αγαπήσουν το μπάσκετ και δίδαξε ήθος στα νέα παιδιά»

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2016 11:30 | Τελευταία ενημέρωση: 21 Σεπ 2016 11:35

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η ιστορία επιστρέφει. Η ομάδα σύμβολο για τον μπασκετικό κόσμο της Λάρισας, ο Γυμναστικός, επανέρχεται στο προσκήνιο και στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες. Με σεβασμό στην ιστορική παρακαταθήκη, το μεγάλο όνομα και τη βαριά φανέλα, ο Γυμναστικός θέλει να ξαναβρεί

τη χαμένη του αίγλη και να χαρίσει ξανά μεγάλες στιγμές στους Λαρισαίους φίλους του μπάσκετ.

Η φετινή χρονιά βρίσκει τον Γυμναστικό στην Α2 Εθνική να επιχειρεί ένα νέο φιλόδοξο ξεκίνημα. Με καινούργια πρόσωπα στη διοικητική πυραμίδα, την τεχνική ηγεσία και το έμψυχο δυναμικό, τα οποία παρουσιάστηκαν στη χθεσινή εκδήλωση που έγινε στον πολυχώρο «Palladium». Μια εκδήλωση που συνδύασε τις «χρυσές» στιγμές του παρελθόντος με τους μελλοντικούς στόχους των ανθρώπων του συλλόγου.

«Η προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας ξεκίνησε πέρσι με τον Γιάννη Κατέρη ως επικεφαλής του Δ.Σ. και τον Γιάννη Παπαχρήστο ως αρχηγό της ομάδας. Εμείς από τον Ιούλιο συνεχίζουμε την προσπάθεια αναγέννησης του λαρισινού μπάσκετ και την επαναφορά της ομάδας στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες. Έτσι λοιπόν η ιστορία επιστρέφει» τόνισε ο νέος πρόεδρος του Γυμναστικού Κώστας Δασταυρίδης στην τοποθέτησή του και πρόσθεσε:

«Η φετινή χρονιά βρίσκει τον ΓΣΛ στην Α2 Εθνική. Ο Γυμναστικός είναι ένα από τα αρχαιότερα σωματεία της πόλης και επανακάμπτει στις Εθνικές κατηγορίες.

Η Λάρισα είναι μια πόλη που αγαπά το μπάσκετ και έχει αναδείξει κορυφαίους αθλητές κατά το παρελθόν όπως οι Ζώης, Τσούμας, Σταυρόπουλος και σήμερα τον Σπανούλη. Έτσι λοιπόν απευθύνω κάλεσμα στήριξης της προσπάθειάς μας καθώς και γενικότερα του μπάσκετ της πόλης. Είναι πολύ σημαντικό που η πόλη έχει δύο ομάδες στην Α2 Εθνική.

Μοναδικός στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο που θα έχει αξιοπρεπή εμφάνιση. Και αυτό θα το πετύχουμε μόνο με πολλή δουλειά, μεράκι, με ένα νέο μοντέλο διοίκησης με νέους ανθρώπους σε όλες τις θέσεις.

Θα ήθελα να είστε μαζί μας στηρίζοντας την προσπάθειά μας. Θέλουμε τις οικογένειες να επιστρέψουν στο γήπεδο, τα παιδιά να γεμίσουν τις κερκίδες. Γι' αυτό τον λόγο τα εισιτήρια διαρκείας και τα εισιτήρια των αγώνων είναι σε πολύ προσιτές τιμές» κατέληξε ο κ. Δασταυρίδης.

Ειδική αναφορά στον ιστορικό σύλλογο της Λάρισας και στην προσπάθεια που γίνεται από τη νέα διοίκηση, έκαναν τόσο ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός όσο και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

«Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε γιατί ο Γυμναστικός είναι η ιστορία του μπάσκετ στη Λάρισα και στη Θεσσαλία. Έβγαλε αθλητές-πρωταθλητές. Εμείς ως Περιφέρεια πιστεύουμε στον αθλητισμό γιατί είναι φιλοσοφία ζωής και είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια. Εύχομαι καλή αγωνιστική περίοδο με επιτυχίες», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αγοραστός, ενώ από την πλευρά του ο κ. Καλογιάννης επισήμανε:

«Ο Γυμναστικός ήταν ταυτισμένος με το μπάσκετ και το μπάσκετ με τον Γυμναστικό. Έκανε τους ανθρώπους να αγαπήσουν το μπάσκετ. Μάζευε παιδιά από τις αλάνες και τα έκανε πρωταθλητές. Δίδασκε ήθος στα παιδιά κάτι που λείπει σήμερα από τον αθλητισμό.

Το μπάσκετ είναι Γυμναστικός και ο Γυμναστικός είναι μπάσκετ. Αυτή είναι η πραγματική ιστορία. Να είστε όλοι καλά, η προσπάθεια να είναι συλλογική και δημοτική αρχή όποτε το χρειαστείτε θα είναι δίπλα σας» είπε ο κ. Καλογιάννης.

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ

Ακολούθησε η παρουσίαση της διοίκησης, του τεχνικού τιμ και των παικτών της ομάδας. Αναλυτικά στο νέο διοικητικό σχήμα με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Κ. Δασταυρίδη βρίσκονται ο κ. Γιώργος Γουμενόπουλος (αντιπρόεδρος), η κ. Εύη Δασταυρίδου (γ. γραμματέας), ο κ. Απόστολος Σταγιάννης (ταμίας) και ο κ. Στέλιος Κρίκας (μέλος).

Στο προπονητικό τιμ της ομάδας είναι οι Θανάσης Μπουλιάκης (προπονητής), Δημήτρης Σταυρόπουλος (βοηθός προπονητής) και Γιώργος Σκαφιδάς (γυμναστής) ενώ το έμψυχο δυναμικό της ομάδας αποτελείται από τους Σπανούλη, Γκιουλέκα, Τόζιο, Τέλιο, Κούτρα, Μπέμπη, Σπυρόπουλο, Τσούμα Σ., Τσούμα Γ., Τσουράκη, Χαιρετίδη, Νίκολιτς και Γουμενόπουλο.

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο Ι. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

Τιμητική πλακέτα στον περσινό ηγέτη της ομάδας, όπως τον χαρακτήρισε ο κ. Δασταυρίδης, Γιάννη Παπαχρήστο, απένειμε ο σύλλογος για την προσφορά στον Γυμναστικό. Ο νυν παίκτης της ΑΕΛ παρέλαβε την πλακέτα από τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη και ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στην πρώην του ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

***

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλην των προαναφερομένων, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Παιδής, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Κωσταρόπουλος, Αναστασίου, Διαμάντος, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ κ. Ντούγκος και ο διοικητικός κ. Δότας, ο πρώην πρόεδρος του ΣΔΠΛ κ. Λουτρίδης, παλιοί διοικητικοί του Γυμναστικού, παλαίμαχοι παίκτες κ.ά.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοσιογράφος Σ. Πολύζος, τη χορευτική επιμέλεια έχει ο διάσημος χορευτής και νικητής του «dancing with the stars» κ. Richard Szilagy και Effie Giannaraki Dans ER- The Dance Art Creators, την καλλιτεχνική επιμέλεια και

σκηνοθεσία ο Πασχάλης Μάντης, ενώ την οργάνωση της βραδιάς που επιφύλαξε πολλές εκπλήξεις στους παρευρεθέντες, είχε ο σύμβουλος επικοινωνίας κ. Χρήστος Γενιτσεφτσής με τον κ. Ηλία Καλόγηρο υπεύθυνο του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass