ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ 2-0 ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΑΕΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΔΩΤΙΕΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ (2-0) ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ 8 ΒΑΘΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Έβαλε πλώρη για το +13 ο Αχιλλέας

* Ο Οικονόμος «καθάρισε» το ντέρμπι κερδίζοντας με 2-0 στον Τύρναβο την ομώνυμη ομάδα *Ανατροπή στην Αμυγδαλέα από τη Δήμητρα Γιάννουλης (1-2) *Επέστρεψαν στις νικηφόρες εμφανίσεις Βλαχογιάννι, Αργυροπούλι, ΠΟΕ και Φαλανιακός

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2016 10:00

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της χθεσινής 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, καθώς επικράτησε στο Μακρυχώρι του τοπικού Αετού με 2-0 και σε συνάρτηση με την ήττα του Δωτιέα Αγιάς στο Καλοχώρι από την Αναγέννηση (2-0) βρέθηκε (για δεύτερη φορά) στο +8.

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα έκανε ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της που είναι να αποκτήσει διαφορά 13 βαθμών από τον δεύτερο του βαθμολογικού πίνακα προκειμένου να αναδειχθεί πρωταθλήτρια χωρίς να εμπλακεί στη διαδικασία των μπαράζ.

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ήταν ο νικητής του ντέρμπι του Τυρνάβου κερδίζοντας με 2-0 την ομώνυμη ομάδα και αναρριχήθηκε εκ νέου στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Δήμητρα Γιάννουλης μπήκε στην τετράδα καθώς επικράτησε στην Αμυγδαλέα με 2-1 του τοπικού Αετού μετά από ανατροπή σ’ ένα παιχνίδι με συναρπαστικό φινάλε αφού οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 90’+2’.

Επιστροφή στις νικηφόρες εμφανίσεις είχαμε επίσης για τη Δόξα Βλαχογιαννίου (1-0 επί του Σμόλικα Φαλάνης), τον ΠΟΕ (2-0 επί της Αστραπής Ν.Π.), τη Δόξα Αργυροπουλίου (3-2 επί του Αστέρα) και τον Φαλανιακό (1-0 επί της Λάρισας 2012).

Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΣΤΟ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων πέρασε από το Μακρυχώρι κερδίζοντας 2-0 τον τοπικό Αετό σ’ ένα παιχνίδι που ουσιαστικά κρίθηκε στα πρώτα λεπτά. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έδειξαν καλύτερη εικόνα αλλά οι απουσίες και οι τραυματισμοί στάθηκαν εμπόδιο στις προσπάθειες της ομάδας.

Το 0-1 έγινε μόλις στο 3ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Ρέψη, ο Λόλας με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου ο Λόλας ως τελικός αποδέκτης μετά από συνδυασμένη ενέργεια των Νεμπεγλέρα και Πετράκη διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Από κει και πέρα δεν άλλαξε κάτι ως προς το σκορ καθώς οι όποιες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν δεν αξιοποιήθηκαν. Η ουσία για την ομάδα των Φαρσάλων είναι ότι, σε συνάρτηση με τη νίκη του Καλοχωρίου επί του Δωτιέα Αγιάς, αύξησε ξανά τη διαφορά της στους οκτώ βαθμούς.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Μπουρνάκας): Μπαταβάνης, Καρβούνης (31’ Χριστιανίδης), Τζαβάρας (65’ Τζίκα), Τίκος, Δάσιος, Παυλόπουλος, Αργύρης, Τέας, Γκαμπέτας, Μάντζαρης, Φουσίκας (5’ λ.τ. Αβέλλας).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Ντάλλας, Καραμπούζης, Κακαζούκης, Μανιώτης, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Κουμπούρας, Τλούπας (70’ Νάστας), Πετράκης (65’ Σβερκούλης), Λόλας, Ρέψης (65’ Κουρούμαλος).

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ανέκοψε την ανοδική πορεία του Τυρνάβου κερδίζοντας στο ντέρμπι της ημέρας με 2-0. Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντίπαλες στο ίδιο γήπεδο δηλαδή στο γήπεδο Τυρνάβου μετά από επτά περίπου μήνες όταν είχαν διασταυρώσει τα ξίφη τους σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που είχε λήξει ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Πριν την έναρξη του αγώνα η ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης με επικεφαλής τον αρχηγό Λ. Καραγκούνη κατέθεσε ανθοδέσμη στο μνημείο του Γ. Μητσιμπόνα που υπάρχει στο γήπεδο.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, στο 7ο λεπτό ο Παληγιάννης έχασε σημαντική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν από προσπάθεια του Νάνου βρέθηκε τετ α τετ με τον Γραβάνη αλλά δεν ήταν εύστοχος.

Τελικά το 0-1 έγινε στο 44’ όταν μετά από προσπάθεια του Καλφούντζου (ο οποίος κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δοκιμάστηκε στον Ολυμπιακό), ο γεννημένος σκόρερ Βαγγέλης Φτίκας πλάσαρε εύστοχα. Μάλιστα ο ίδιος παίκτης στο 47’ με ατομική ενέργεια άγγιξε το 0-2, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 73’ σημειώθηκε η καλύτερη στιγμή για τον Τύρναβο με την εξ επαφής κεφαλιά του Απ. Καλέση την οποία εξουδετέρωσε ο Νούσιας κάνοντας την απόκρουση του αγώνα.

Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 87’ όταν ο Β. Γκαμπέτας διεκδίκησε μακρινή μπαλιά του Καραγκούνη σε θέση έξω δεξιά και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πολύ καλή η διαιτησία της κ. Τσιοφλίκη και των βοηθών της κ. Μάνου και Ευστρατίου.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Λόλας-Φτεργιώτης): Γραβάνης, Χρ. Γκαμπέτας (60’ Πέρπερας), Ροντούλης, Γκαντρής, Καρακάνος, Αυλογιάρης, Πατσιωτός, Ντουνούδης, Βλιώρας, Απ. Καλέσης (89’ Ουγιάρος), Γανός (64’ Τζιόλας).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Γ. Λεβέντης (85’ Μπουμπουνάρας), Σαπάκος, Μόσχος, Σακοράφας, Παληγιάννης, Καλφούντζος (57’ Παπαγιαννούλης), Φτίκας (72’ Β. Γκαμπέτας), Καραγκούνης, Χάμος.

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ

Η Αναγέννηση Καλοχωρίου έστησε μπλόκο στον Δωτιέα Αγιάς τον οποίο κέρδισε με 2-0 και τον υποχρέωσε να υποχωρήσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο δραστήριοι στο πρώτο μέρος αλλά δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν κυρίως με τον Τσατσαλίδη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, που αγωνίστηκαν με αρκετά νεαρά πρόσωπα στη σύνθεσή τους, ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Αρχικά στο 54’ ο Μπούνα με πλασέ έγραψε το 1-0, ενώ στο 65’ ο Νεστορίδης με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες καλές στιγμές στην επανάληψη τις οποίες ωστόσο δεν αξιοποίησαν.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Ταχτιντής): Μαρδάνης, Λάιος, Πούτας, Νεστορίδης, Λιούσκας, Σαΐτης (58’ Βράκας), Δάκτυλας (70’ Δούρος), Τσιαντούλης, Τσιάτας, Μπούνα (80’ Μακρής), Κόκοβας.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Μπουκουβάλας): Φαρμάκας, Ε. Γούτος, Φιλιππούλης (50’ Χαλάτσης), Ντελής (58’ Παππάς), Τσακάλι, Σούλι, Νάτσης, Ντακούλας, Ν. Γούτος, Μπόντε (70’ Γιαννακός), Τσατσαλίδης.

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ

Συναρπαστικό σε εξέλιξη (με δραματικό θα μπορούσε να πει κανείς φινάλε) ήταν το παιχνίδι στην Αμυγδαλέα όπου η Δήμητρα Γιάννουλης κέρδισε μετά από ανατροπή τον Αετό με 2-1.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν τον κίνδυνο, ο Δημητρέλης επιχείρησε μία σέντρα-σουτ και ο Πολύζος με κοντινό πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση των φιλοξενουμένων ήρθε στο 43’ όταν ο Χατζηγρηγορίου ελίχθηκε πολύ ωραία στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με δυνατό σουτ έγραψε το 1-1.

Ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε στην επανάληψη και το παιχνίδι εξελίχθηκε με εντυπωσιακό τρόπο.

Η είσοδος στον αγώνα του έμπειρου Κοταρέλα αποδείχθηκε καθοριστική για την ομάδα της Γιάννουλης, αφού στην πρώτη του ουσιαστικά επαφή με την μπάλα, αφού απέφυγε δύο αντιπάλους στη δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής, πάσαρε στον Σπανό, ο οποίος με ωραίο τελείωμα έγραψε το 1-2.

Μπροστά στο φάσμα της ήττας οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και πίεσαν τον αντίπαλό τους για την ισοφάριση χάνοντας ορισμένες πολύ καλές ευκαιρίες με σημαντικότερη τη φάση του 73’ όταν μετά από σουτ η μπάλα κόντραρε σε πόδια αμυνομένου, ο Κουρούκας πετάχτηκε προ του τερματοφύλακα Βάιου ο οποίος δεν μπόρεσε να την μπλοκάρει για να καταλήξει κόρνερ.

Η μεγαλύτερη ωστόσο στιγμή του β’ ημιχρόνου για τον Αετό σημειώθηκε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από κεφαλιά του Κουρούκα η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Εμμανουήλ και ο διαιτητής κ. Γκάγκας έδωσε πέναλτι. Το πέναλτι κλήθηκε να εκτελέσει ο Αντωνόπουλος, όμως ο τερματοφύλακας Βάιος έκανε την απόκρουση του αγώνα και κράτησε το 1-2. Και σαν να μην έφτανε αυτό δύο λεπτά αργότερα (90’+4’) μετά από σέντρα, ο Κουρούκας με κεφαλιά «τσίμπησε» την μπάλα προ του Βάιου η οποία κατευθυνόμενη

προς την εστία απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή από τον Εμμανουήλ για να διατηρηθεί έτσι το 1-2.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Γκάγκα και των βοηθών του κ. Μίχου και Παλαμίδα.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Λιάπης): Κωνσταντίνου, Κορλός (87’ λ.τ. Σάρα), Χατζηιωαννίδης (46’ Ευαγγελούλης), Ολύζος, Σκούπρας (71’ Λουκανίκας), Ανδριανόπουλος, Καρβούνης, Υφαντής, Κουρούκας, Δημητρέλης, Αντωνόπουλος.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Βάιος, Μπαμπάλης, Μηνάς (46’ Κοταρέλας), Ντούφας, Εμμανουήλ, Θώμος, Αμπατζίδης, Μαντζαφλάρας (75’ λ.τ. Ντάλλας), Χατζηγρηγορίου, Γκατζούλης (67’ Γκουντρουμπής), Σπανός.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ

Τα χαμόγελα επέστρεψαν στη Δόξα Βλαχογιαννίου η οποία μετά από τρεις διαδοχικές ήττες επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις κερδίζοντας με 1-0 τον Σμόλικα Φαλάνης.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 55ο λεπτό όταν μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας των Λιόλιου και Βρ. Κοντοθανάση, ο Τόλιος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι που προσπάθησαν για το καλύτερο είχαν τις δικές τους καλές στιγμές κυρίως με τον Γ. Τανάγια οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Παράπονα για το ότι ο διαιτητής κ. Αγγελούλης έδειξε ανοχή στο σκληρό παιχνίδι των φιλοξενουμένων εξέφρασε ο τεχνικός της Δόξας, Νίκος Φακίτσας.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Μπρέλλας, Γεωργαντζάς, Βάλλας, Σουφχάρας, Αλεξίου, Αθανασούλης, Λιόλιος, Μουσιάρης (80’ λ.τ. Θανασούλης), Ζηρδέλης (85’ Σαπουνάς), Βρ. Κοντοθανάσης, Τόλιος (75’ Γκουρομπίνος).

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χατζηλιάδης): Μόρας, Μανακούσιος Θ., Παπαδάμου (80’ Γκαλμπογκίνης), Σκούπρας, Κολοβός Κ., Τανάγιας Χρ., Κολοβός Χρ., Κόκρας (60’ Τανάγιας Β.), Μανακούσιος Δ., Δάσσιος, Τανάγιας Γ. (60’ Τσιρβούλης).

ΧΑΤ ΤΡΙΚ ΤΣΟΥΤΣΑ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Νίκη με 3-2 απέναντι στον ουραγό αλλά μαχητικό Αστέρα Τυρνάβου πέτυχε η Δόξα Αργυροπουλίου, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσούτσα που σκόραρε τρεις φορές.

Στο 23ο λεπτό ο επιθετικός των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ με πλασέ, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 30’ με τον Ελ. Γκαραγκούνη.

Στο 50’ ο Τσούτσας, μετά από ατομική ενέργεια αυτή τη φορά, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1), ενώ στο 60’ ο ίδιος με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και μείωσαν σε 3-2 στο 67’ 3-2 με τον Σπ. Γκαραγκούνη, ενώ ο ίδιος στη συνέχεια έχασε σημαντική ευκαιρία (πλάσαρε άουτ σε τετ α τετ) για να κάνει την ισοφάριση.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Καρράς, Κούλπας, Μάρκου, Χαρισούλης, Σχοινάς (46’ Χατζής), Ριζούλης, Ζάχος (65’ Κόκκορας), Τσούτσας, Σιαμαντούρας (77’ Μπουζούκας).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Βαλ., Καραγκούνης Ι. (55’ Τάκης) , Πάσιος Β., Λάζος, Γαλάνης, Γκαραγκούνης Χαρ., Καρακώστας (75’ Μαυρίδης), Γκαραγκούνης Σπ., Τσακίρης Κ., Μπαντής Γ. (87’ Φουτνούνας), Γκαραγκούνης Ελ.

ΧΑΛΑΡΟ «ΤΡΙΠΟΝΤΟ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΕ

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία, ο Π.Ο. Ελασσόνας επικράτησε άνετα της Αστραπής Ν. Πολιτείας με 2-0, παίρνοντας ακόμη ένα «τρίποντο», χρήσιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην προσπάθειά τους για κάτι θετικό στην Ελασσόνα, περιορίστηκαν σε κάποιες επικίνδυνες αντεπιθέσεις και λίγες επισκέψεις στην περιοχή του Γκουτζουρέλα, που αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία από τους Ελασσονίτες.

Το α’ ημίχρονο κύλησε με μια άκαρπη υπεροχή των γηπεδούχων, που στο β’ ημίχρονο περιόρισαν τα λάθη τους, έγιναν αποτελεσματικοί και έδειξαν πως θέλουν το «τρίποντο», κάτι που κατάφεραν.

Φάσεις – γκολ

7΄: Από καλή θέση, σουτ του Καραμάνου φεύγει άουτ.

9΄: Ευκαιρία για τη Ν. Πολιτεία, όταν από καλή θέση, η κεφαλιά του Γιαγιάκου φεύγει άουτ.

29΄: Ωραίος συνδυασμός Ματούλα – Νικολαίδη, ο τελευταίος από τα αριστερά ξεφεύγει, προχωράει και σουτάρει από κοντά, υποχρεώνοντας τον τερματοφύλακα της Ν. Πολιτείας να αποκρούσει σωτήρια πέφτοντας στη δεξιά του γωνία.

42΄: Η μπάλα στους Ελασσονίτες. Ο δραστήριος Ματούλας πασάρει στον Τσένο, που σουτάρει, αλλά ο πολύ καλός Παπαδημητρίου μπλοκάρει τη μπάλα σωτήρια.

45΄: Αντεπίθεση για την ομάδα της Ν. Πολιτείας, από επικίνδυνο σημείο σουτάρει ο Φούντας και η μπάλα φεύγει άουτ από το αριστερό δοκάρι του Γκουτζουρέλα.

46΄: Με το «καλημέρα» του β΄ ημιχρόνου ο Π.Ο.Ε. ανοίγει το σκορ, όταν ο Ματούλας σεντράρει από τα δεξιά και ο προωθημένος Περτζιόνι με εξαιρετική δυνατή κεφαλιά γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.

63΄: Πιέζει ο Π.Ο.Ε. για δεύτερο γκολ. Ο Τσένος σεντράρει από την αριστερή πλευρά και ο Μπαρλαγιάννης με κοντινό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-0.

78΄: Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο ορεξάτος Τσένος με σουτ υποχρεώνει ξανά τον πολύ καλό τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Παπαδημητρίου με υπέροχη εκτίναξη να διώξει τη μπάλα σε κόρνερ.

90΄: Νέο σουτ του Τσένου, που… «ψάχνει» το 3ο γκολ, αλλά η μπάλα βρίσκει το δοκάρι της εστίας της Ν. Πολιτείας.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ. Χήτου, Νίκζα, Μπακάλμπαση

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Μάρκου, Νικολαϊδης, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Πεπκολάι (45΄ Ταστεμερίδης), Καραμάνος (62΄ Γεωργούλας), Μπαλαμώτης, Μπαρλαγιάννης, Ματούλας (76΄ Μηνάς), Τσένος.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Στεργιάδης): Παπαδημητρίου, Γιαγιάκος (85΄ Ντόκος), Μούτσιος (61΄ Μπελάγιας), Χασιώτης, Παπαμάνος, Μπατζέλας, Βενέτης, Κολιοφούτης, Φούντας, Κυριάκος, Σιάρκος (80΄ Ηλιούδης).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ

Έξι παιχνίδια χωρίς νίκη μετρούσε ο Φαλανιακός, ο οποίος έκλεισε την κακή παρένθεση κερδίζοντας χθες τη Λάρισα 2012 με 1-0. Φτωχό σε φάσεις παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στο 10ο λεπτό όταν μετά από σέντρα του Αλεξανδρή σημειώθηκε αυτογκόλ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα κι έτσι το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, χαρίζοντας πολύτιμη βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του Γιάννη Μιχαλέ.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Μιχαλές): Καλαμάτας, Λιλολάρι, Μαχαίρας, Φατούρας, Κολοβός, Πανταζής, Βαρσάμης, Κλούρας (65’ Αλατάς), Αλεξανδρής (60’ Ντανίκας), Παπαγεωργίου (70’ Λυγούρας Β.), Λυγούρας Χρ.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Θ. Αργυρούλης): Ιορδανίδης, Φλώρος Βαλ., Κίτσιος Παν., Φλώρος Παντ. (70’ Τσιάκος), Σκέντζας Παν., Κόκκινος, Στρατής, Γεωργούλας, Γκόλτσος (46’ Σκέντζας Ε.), Φλώρος Παν., Φλώρος Αντ. (60’ Κίτσιος Δ.).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Φαλανιακός - Λάρισα 2012           1-0

Αργυροπούλι - Αστέρας Τυρν.     3-2

Μακρυχώρι - Αχιλλέας Φ.             0-2

ΠΟ Ελασσόνας - Αστραπή Ν.Π.    2-0

Τύρναβος 2005 – Οικονόμος        0-2

Αμυγδαλέα - Δήμητρα Γιάνν.        1-2

Καλοχώρι - Δωτιέας Αγιάς             2-0

Βλαχογιάννι – Σμόλικας  1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.        44-10     36

Οικονόμος          18-12     28

Δωτιέας Αγιάς    26-18     27

Δήμητρα Γιάνν.  25-14     26

Τύρναβος 2005  17-14     24

Βλαχογιάννι        20-15     23

Αργυροπούλι     23-20     23

Καλοχώρι            19-18     20

Αμυγδαλέα         21-19     19

Π.Ο. Ελασσόνας               16-16     19

Σμόλικας              21-21     16

Λάρισα 2012       13-18     15

Φαλανιακός        16-25     12

Μακρυχώρι        10-22     11

Αστραπή Ν.Π.    10-27     8

Αστέρας Τυρν.    13-43     6

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17/12, 15:00)

ΠΟ Ελασσόνας - Αργυροπούλι

Αστραπή Ν. Π. – Φαλανιακός

Αστέρας Τυρν. - Καλοχώρι

Λάρισα 2012 - Μακρυχώρι

Δωτιέας Αγιάς - Βλαχογιάννι

Αχιλλέας Φ. - Τύρναβος 2005

Σμόλικας - Αμυγδαλέα

Δήμητρα Γιάνν. – Οικονόμος

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass