ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Κατάπτωση εγγυητικής επιστολής της ΑΕΛ

* Κούγιας: «Σοβαρό ατόπημα, θα πάρω τα λεφτά μου πίσω»

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2017 22:05

Προβλήματα προέκυψαν για την ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, στη χθεσινή της συνεδρίαση αποφάσισε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής, λόγω των οικονομικών εκκρεμοτήτων των «βυσσινί» προς το στάδιο Αλκαζάρ. Αυτό σημαίνει πως η ΠΑΕ, ίσως να αντιμετωπίσει πρόβλημα σε δευτεροβάθμιο βαθμό για την αδειοδότησή της.

Το θέμα είχε προκύψει από τα σπασμένα καθίσματα επί διοίκησης Βαγγέλη Πλεξίδα στην ομάδα της ΑΕΛ και έως σήμερα φαίνεται πως δεν έχουν αποκατασταθεί οι ζημιές για τα σπασμένα καθίσματα.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΕΕΑ, επισημαίνονται τα εξής: «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

6. ΕΑΚ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ Α.Ε.Λ. σχετικά με οικονομική εκκρεμότητα της ΠΑΕ που αφορά στην αποκατάσταση ζημιών στο Στάδιο Αλκαζάρ.

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ εγγυητικής της ΠΑΕ Α.Ε.Λ.»

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ

Άμεση αντίδραση υπήρξε από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια σχετικά με την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής των «βυσσινί» για το ΕΑΚ Λάρισας αναφέροντας πως υπήρξε ατόπημα από τη διοίκηση του ΕΑΚ Λάρισας όπου, όπως υποστήριξε, δεν κοινοποιήθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το ποσό μέσω επιταγών που δόθηκε από τη ΠΑΕ ΑΕΛ για την αντικατάσταση των καθισμάτων του γηπέδου Αλκαζάρ, κάτι που θα κάνει τον ίδιο να κινηθεί νομικά για το συγκεκριμένο θέμα με σκοπό να πάρει πίσω τα χρήματα που έδωσε για την υπόθεση αυτή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Εμείς δώσαμε 32 χιλιάδες ευρώ σε επιταγές οι οποίες ήδη χρηματοδοτήθηκαν και θα δινόντουσαν σε 4 δόσεις μέχρι την εξόφληση του ποσού. Αυτά τα λεφτά έχουν δεσμευτεί από την Τράπεζα ενώ η Επιτροπή περίμενε το χαρτί από την Διοίκηση του ΕΑΚ Λάρισας και συνεχώς ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσής μας για να διαβεβαιωθεί πως έχει ρυθμιστεί η οφειλή.

Περίμενε δηλαδή να ρυθμιστεί η οφειλή. Πληροφορήθηκα πως δεν σήκωναν το τηλέφωνο στην ΕΕΑ και δεν έδωσαν το χαρτί που περίμεναν για να δουν ότι είμαστε εντάξει. Γιατί είμαστε εντάξει.

Εμείς δηλαδή θα χάσουμε τα 32 χιλιάδες ευρώ, συν τα χρήματα της εγγυητικής επιστολής τα οποία έχουν πληρωθεί και το ΕΑΚ Λάρισας και ο κ. Κωσταρόπουλος δεν τα έστειλε.

Η εταιρία που έχει πάρει τη δουλειά για την τοποθέτηση των καθισμάτων του ΕΑΚΛ έχει πληρωθεί. Αυτή η εταιρία έχει πάρει τα λεφτά, τα 32 χιλιάδες ευρώ, ενώ πληροφορήθηκα σήμερα πως η διοίκηση του ΕΑΚ Λάρισας θα έπρεπε να προκηρύξει διαγωνισμό, ο οποίος θα καθυστερούσε τουλάχιστον ένα χρόνο.

Θα κοιτάξω να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Δεν ξέρω αν έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασίες. Όμως έχουν κάνει ένα σοβαρό ατόπημα στη διοίκηση του ΕΑΚ Λάρισας.

Η ΕΕΑ τους ζητούσε ένα χαρτί και δεν το έστειλαν εδώ και 15 μέρες από τη στιγμή που έγινε η σχετική ρύθμιση από εμάς. Και γι’ αυτό δεν έβγαζε απόφαση στην Επιτροπή. Εμείς έχουμε χάσει 32 χιλιάδες ευρώ συν την εγγυητική. Όμως σας το λέω ευθέως.

Αν δεν πάρω πίσω τα λεφτά μου, θα τους κυνηγάω μέχρι να πατήσω μαύρο χιόνι.

Όλες οι διαδικασίες έχουν γίνει επισήμως όπως με ενημέρωσε ο κ. Μάρκου. Υπάρχει η κοινοποιημένη επιστολή μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass