Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Θ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΠΟΕ ΜΕ 2-0 ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Μεγάλη νίκη για τα Βούναινα στην Ελασσόνα

• Πέρασε από το Δαμάσι ο Ηρακλής (0-1) • Εύκολα στο Βλαχογιάννι ο Οικονόμος (0-4) • Καταιγιστικός ο Τύρναβος (5-1) • Σημαντική νίκη ο Φαλανιακός (2-0) • Ντεμπούτο Λιάπη με νίκη στον πάγκο της Λάρισας 2012 (3-0) • Επέστρεψε στις επιτυχίες η Αμυγδαλέα (3-1) •Αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου το ματς στην Αγιά

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2018 18:48
Φαλανιακός - Δήμητρα Γιάνν. 2-0 Φαλανιακός - Δήμητρα Γιάνν. 2-0

Η νίκη που πέτυχαν τα Βούναινα μέσα στην Ελασσόνα επί του ΠΟΕ με 2-0 ξεχώρισε από τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Μία νίκη που δίνει τρεις πολύτιμους βαθμούς και περισσότερη αυτοπεποίθηση στην ομάδα του Θ. Εμμανουήλ για τη δύσκολη συνέχεια στη μάχη της παραμονής.

Ο πρωτοπόρος Ηρακλής Λάρισας πέρασε από τη δυνατή έδρα του Δαμασιακού κερδίζοντας με 1-0 και διατήρησε τα σκήπτρα στην κατηγορία. Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πέτυχε άνετη νίκη με 4-0 μέσα στο Βλαχογιάννι και συνεχίζει να απειλεί τον πρωτοπόρο (παραμένει μόλις έναν βαθμό πίσω), ενώ η Λάρισα 2012 με τον τεχνικό Γιώργο Λιάπη για πρώτη φορά φέτος στον πάγκο της επιβλήθηκε της Δόξας Αργυροπουλίου με 3-0. Ένα αποτέλεσμα που σε συνάρτηση με τις νίκες των Ηρακλή και Οικονόμου, άνοιξε ακόμα περισσότερο την ψαλίδα ανάμεσα στη 2η και την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στην Αγιά το παιχνίδι του Δωτιέα με τον Σμόλικα Φαλάνης δεν διεξήχθη καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα μετέτρεψαν τον αγωνιστικό χώρο σε λίμνη, ο Αετός Αμυγδαλέας πήρε μία σημαντική νίκη με 3-1 επί του Κισσάβου Συκουρίου και πλέον κινείται σε τροχιά πλέι οφ, ενώ ο Φαλανιακός πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής με 2-0 επί της Δήμητρας Γιάννουλης. Τέλος ο Τύρναβος 2005 δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Αστραπή Ν. Πολιτείας, κερδίζοντας με το ευρύ 5-1.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής με την οποία ξεκίνησε ο β’ γύρος του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας:

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Το γκολ του Αποστόλου στο 41’ αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη μέσα στο Δαμάσι και να κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας τον Ηρακλή Λάρισας.

Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές της η καθεμία καλές στιγμές.

Στο 30’ ο Λόλας για τους γηπεδούχους έχασε τετ-α-τετ, για να φτάσουμε στο 41’ όταν ο Χριστίδης έβγαλε τη σέντρα και ο Αποστόλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο επόμενο λεπτό ο Χριστίδης έχασε τετ-α-τετ και μαζί την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενουμένων.

Οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειές τους στην επανάληψη και έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 71’ με Κ. Σουγλή, όμως ο Γιαννακόπουλος έδιωξε προ τη γραμμής, ενώ λίγο αργότερα ο Δαμασιακός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στον Λούτσο, από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά η διαιτητής κ. Τσιοφλίκη είχε αντίθετη άποψη.

Ο Ηρακλής απείλησε στο 77’ με την κεφαλιά του Μόσχου να χτυπά στο δοκάρι, ενώ στο 80’ ο Αποστόλου είχε ένα ακόμα τετ-α-τετ για τους φιλοξενούμενους.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Μιγδάνης, Γεωργαντζάς, Μπακαΐμης, Μόκκας, Ντόκος (85’ Βίδρας), Δούκας, Τσάλτας, Μουσιάρης (70’ Οικονόμου), Ραπτοτάσιος (60’ Κ. Σουγλής), Λόλας, Λούτσος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Τσακμακίδης): Αναστασίου, Φορτομάρης, Γιαννακόπουλος, Μόσχος, Ψωμολιάς, Μπάμης, Κοντοθανάσης, Χριστίδης (75’ Φώτος), Νάστας (85’ Σπανός), Ζαφειρίου, Αποστόλου (90’ Δραγατσίκης).

ΕΥΚΟΛΑ

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Με το ευρύ 4-0, που καταδεικνύει μία άνετη νίκη, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πέρασε από το Βλαχογιάννι.

Μόλις στο 2ο λεπτό, από πάσα του Καραλούλη, ο Ζηρδέλης με σουτ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Βλιώρα, γράφοντας το 0-1, ενώ στο 25’ ο ίδιος παίκτης (που ήταν ο κορυφαίος των φιλοξενουμένων) πήρε την μπάλα λίγο κάτω από τη σέντρα, προχώρησε προς την αντίπαλη εστία και με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 34’ από κόρνερ του Τόλιου, ο Κουμπούρας με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3, ενώ στο 59’ από σέντρα του Ζηρδέλη, ο Γκαμπέτας εξ επαφής διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Στο 80’ ο Οικονόμος είχε δοκάρι στο σουτ του Καραλούλη, για να διώξει στη συνέχεια ο Θανασούλης.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Βλιώρας, Πάσος, Μωυσίδης (74’ Σδράνης), Μάρκου, Μητούλας (54’ Λάκης), Αθανασούλης (70’ Θανασούλης), Τασιούλης (46’ Γεωργούλης), Πάτσης, Σ. Φακίτσας, Μπαντής, Ιγγλέζος.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Καραΐσκος (66’ Χρυσ. Σακοράφας), Λεβέντης, Κολιός, Κουμπούρας, Μιφτάρι (46’ Β. Σακοράφας), Χάμος, Καραλούλης, Ζηρδέλης (61’ Δραχαλίβας), Τόλιος (56’ Νάνος), Γκαμπέτας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ

Η ΛΑΡΙΣΑ 2012

Το ντεμπούτο του τεχνικού Γιώργου Λιάπη στον πάγκο της Λάρισας 2012 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς η ομάδα επικράτησε 3-0 της Δόξας Αργυροπουλίου.

Στο 37’ ο Μπόντε με μακρινό σουτ έγραψε το 1-0, ενώ στο 49’ ο Τσιάκος με πέναλτι (που κέρδισε ο ίδιος από τον αντίπαλο τερματοφύλακα) διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 75’ ο Ξέρας με πέναλτι (που κέρδισε ο ίδιος από τον αντίπαλο τερματοφύλακα). Στη φάση ο τερματοφύλακας της Δόξας, Μπαχτσιβάνος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από το παιχνίδι.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Γ. Λιάπης): Παπαζήσης, Φλώρος Βαλ., Κίτσιος Π. (65’ Σελήνης), Πρίφτης, Φλώρος Βασ., Μολάς, Φλώρος Παντ. (76’ Μανακούσιος), Κίτσιος Δ. (85’ Φλώρος Ν.), Μπόντε, Τσιάκος, Ξέρας (80’ Φλώρος Αντ.).

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Αλ. Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Τσένος, Κακαζούκης, Χατζής, Περήφανος, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Κυρίτσης (72’ Φουρτούνας), Τσιάγκος (72’ Ματθαίου), Ζάχος, Ραμάι, Κόκκορας.

ΝΙΚΗ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ο Αετός Αμυγδαλέας επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις, κερδίζοντας με 3-1 τον Κίσσαβο Συκουρίου, σ’ ένα δυνατό παιχνίδι που διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο. Ήταν μία νίκη την οποία οι του Αετού -παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση- την αφιέρωσαν στον Αποστόλη Πολύζο, που στο παιχνίδι με το Αργυροπούλι τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και εάν επιβεβαιωθούν τα δυσοίωνα σενάρια, ίσως χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Στο 36’ ο Περδίκης με πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Αετό, ενώ στο 65’ ο Καρβούνης με πέναλτι και με διπλή προσπάθεια (αρχικά απέκρουσε ο Φαρμάκας) διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι αμφισβήτησαν τον καταλογισμό του πέναλτι.

Το παιχνίδι πήρε άλλη τροπή στο αμέσως επόμενο λεπτό καθώς ο Κίσσαβος μείωσε σε 2-1 με τον Χριστιανίδη, ωστόσο ο Κορλός ήταν αυτός που στο 83’ με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Δ. Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Ντιντής, Παραφέστας, Περδίκης, Ευαγγελούλης, Τιούτιος, Αντωνόπουλος, Αμπατζίδης (70’ Κορλός), Δημητρέλης (80’ Μούτσιος), Κλούρας (85’ Σάρα), Καρβούνης.

ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Φ. Γιαννακός): Φαρμάκας, Αγγέλης, Γκανάτσιος (46’ λ.τ. Χριστιανίδης), Κουτσοκέρας, Τσιανάκας, Παυλόπουλος, Δίχρης (50’ λ.τ. Καρβούνης), Γκαμπέτας (82’ Τζιούρας), Πλιάγκας (70’ λ.τ. Αργύρης), Μάντζαρης, Πετράκης.

ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΛΑΝΙΑΚΟ

Πολύτιμη νίκη στη μάχη της παραμονής πέτυχε ο Φαλανιακός με 2-0 επί της Δήμητρας Γιάννουλης. Η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά ήταν πιο αποφασιστική και αγωνίστηκε με πάθος για τη νίκη.

Στο 11ο λεπτό ο Λεσάι έχασε τετ-α-τετ για τον Φαλανιακό, που τελικά άνοιξε το σκορ στο 21’ με τον Βαρσάμη, μετά από ωραία ατομική ενέργεια και διαγώνιο σουτ.

Στο 34’ ο Ιωαννίδης κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Παπαγεωργίου διπλασιάζοντας τα τέρματα των γηπεδούχων.

Η Δήμητρα πίεσε στην επανάληψη αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Από την άλλη πλευρά ο Φαλανιακός έπαιξε με αντεπιθέσεις και είχε δύο καλές στιγμές με τον Χρ. Λυγούρα.

Στο 90’ ο Παπαγιαννούλης με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι για λογαριασμό των φιλοξενουμένων.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς): Παπαϊωάννου, Πανταζής Ηλ. (81’ Στατήρης), Βαρσάμης, Κολοβός, Πανταζής Γ., Μπλέντι, Μαχαίρας, Ιωαννίδης, Λεσάι (84’ Πανταζής Θ.), Παπαγεωργίου (65’ Λυγούρας Β.), Αλεξανδρής (58’ Λυγούρας Χρ.).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Γκουντρουμπής (80’ Τσουμάνης), Εμμανουήλ, Πετράκης, Παπαγιαννούλης, Θώμος, Γκατζούλης (60’ Σουφχάρας), Μάτος, Κατσαμάγκας, Κακαράτζας (46’ Τσαρούχας).

Ο Π.Ο.Ε. ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ,

ΤΑ ΒΟΥΝΑΙΝΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Μετά από ένα αγώνα που δεν διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας, η ομάδα των Βουναίνων, παίζοντας έξυπνα, κατάφερε να «αποδράσει» από την Ελασσόνα, επικρατώντας του μέτριου γηπεδούχου Π.Ο.Ε. με 0-2, κάνοντας την έκπληξη και αποσπώντας ένα πολύτιμο «τρίποντο» για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά «πλήρωσαν» με το παραπάνω την απουσία βασικών ποδοσφαιριστών τους (Ματούλας, Παναγιώτου, Παπαχρήστου, κ.ά.), τα λάθη, αλλά και την αποβολή του Συνάπαλου (με 2 κίτρινες κάρτες), υποχρεώνοντας τους φιλάθλους τους να φύγουν στο τέλος του αγώνα απογοητευμένοι και προβληματισμένοι από το γήπεδο.

Τελικά, σε ένα «άχρωμο» ματς, οι «φωνές» του νέου προπονητή Γιώργου Καμάκα… δεν «ξύπνησαν» τους ποδοσφαιριστές του ΠΟΕ, που μετά και τη νέα ήττα έχασε την επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Φάσεις – γκολ

14’: Δυνατό μακρινό σουτ του Περτζιόνι υποχρεώνει τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Κουκουφίκη να αποκρούσει, πέφτοντας στη δεξιά του γωνία.

20’: Πρώτη επίσκεψη για τους φιλοξενούμενους στην εστία του ΠΟΕ, αλλά το σουτ του Νταναβάρα από καλή θέση μπλοκάρεται από τον Γούπο.

25’: Επικίνδυνη αντεπίθεση από τα Βούναινα, η μπάλα στα πόδια του Χατζηλιάδη Σάββα, που από δεξιά σουτάρει, στέλνοντας την μπάλα να φύγει άουτ από τα δοκάρια του Γούπου.

41’: Χατζηλιάδης Σαβ. και Γούπος συγκρούονται σε διεκδίκηση της μπάλας και ο αγώνας διακόπτεται για λίγο για να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στους δύο ποδοσφαιριστές, που ευτυχώς συνεχίζουν το ματς.

46’: Ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν από καλή θέση το επικίνδυνο σουτ του Μπαρλαγιάννη φεύγει άουτ.

66’: Ο ΠΟΕ πιέζει για να επιτύχει τέρμα. Ωραία προσπάθεια των Ελασσονιτών, η μπάλα στα πόδια του Λαγού που σουτάρει με δύναμη και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κουκουφίκη.

70’: Με δέκα παίκτες θα συνεχίσει τον αγώνα ο ΠΟΕ. Ο νεοεισελθών στο β’ ημίχρονο Συνάπαλος χρεώνεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβάλλεται από το παιχνίδι.

72’: Εκτέλεση φάουλ σε επικίνδυνο σημείο από τον Χατζηλιάδη Σάββα. Με υποδειγματικό δυνατό σουτ, «παγώνει» τους γηπεδούχους και στέλνει την μπάλα στο «πλεκτό» της εστίας του ΠΟΕ, γράφοντας το 0-1 για τα Βούναινα, μέσα σε πανηγυρισμούς.

75’: Ευκαιρία για τον ΠΟΕ, όταν ο Γελαλής από καλή θέση εκτελεί φάουλ, στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Κουκουφίκη.

77’: Νέα οργανωμένη προσπάθεια των Ελασσονιτών, η μπάλα στον δραστήριο Γελαλή, που σουτάρει από καλή θέση, πολύ κοντά στην αντίπαλη εστία, αλλά προλαβαίνουν και διώχνουν οι αμυντικοί.

90’: Αντεπίθεση – «φαρμάκι» από τα Βούναινα, η μπάλα στα πόδια του νεοεισελθόντα Μερτζανίδη Φώτη, που ξεπερνάει το εμπόδιο του τερματοφύλακα Γούπου και με σουτ πλασέ γράφει το τελικό 0-2, μέσα σε «τρελά πανηγύρια» των φιλοξενουμένων.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Βλιώρας, Ντελέζος, Χασιώτης.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Γ. Καμάκας): Γούπος, Μπούσιας, Κυρίτσης Ι., Περτζιόνι (59’ Γελαλής), Ποτούσογλου, Λαγός, Καραμάνος, Κυρίτσης Αθ. (46’ Συνάπαλος), Μπαρλαγιάννης, Ντούμος (72’ Νταμπώσης), Μπούνα.

Α.Ε. ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Θ. Εμμανουήλ): Κουκουφίκης, Καρέντζος, Ξαφάρας, Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης Ηλ., Νταναβάρας Δ. (74’ Μερτζανίδης Φιλ.), Τσανάς, Χριστοδούλου, Ραπτόπουλος (87’ Γιουρούκης), Χατζηλιάδης Σάβ., Κατσιώτης.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ

ΣΤΟ Α’ ΜΕΡΟΣ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Τυρνάβου, αυτή τη φορά επί της Αστραπής Ν. Πολιτείας με το ευρύ 5-1, που ήταν και το σκορ της ημέρας. Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να μπαίνουν πολύ δυνατά και να αιφνιδιάζουν τον αντίπαλό τους από τα πρώτα κιόλας λεπτά.

Έτσι μόλις στο 4ο λεπτό ο Μαυροδήμος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 7’ ο Λιάκος, μετά από κόρνερ του Μπάκου, με πλασέ, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν γρήγορα και μείωσαν στο 15’ με τον Σκόμπα (2-1), όμως το αυτογκόλ του Ζήση στο 19’ (προσπάθησε να γυρίσει με το κεφάλι την μπάλα στον τερματοφύλακα) έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στον Τύρναβο (3-1).

Στο 29’ ο Τσούτσας με ωραίο πλασέ, μετά από ενέργεια του Μπάκου, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1, ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 67’ ο Πατσιωτός με πέναλτι, που κέρδισε ο Τσούτσας από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Αλεξούλης): Γραβάνης, Λιάκος, Αυλογιάρης, Βλιώρας, Γαλάνης, Μπάκος (72’ Λ. Τσατσελάρι), Γανός, Μαυροδήμος, Γκαντρής (76’ Ρ. Τσατσελάρι), Τσούτσας (78’ Ντουνούδης), Καλέσης (64’ Πατσιωτός).

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Ε. Μπρισίμης): Σκάρλος, Βουβουσίρας, Μητσιούλης (46’ Κιούσης), Κατσάνος, Ζήσης, Σιάρκος, Καλτσάς (75’ Μαναός), Μπέτσης, Σκόμπας (65’ Αντωνόπουλος), Τσεκούρας (46’ Ασπετάκης), Σκουλίδης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 16ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Φαλανιακός - Δήμητρα Γιάνν.            2-0

Τύρναβος 2005 - Αστραπή Ν. Π.            5-1

ΠΟ Ελασσόνας - Βούναινα            0-2

Αμυγδαλέα - Συκούριο            3-1

Δαμασιακός - Ηρακλής Λάρ.            0-1

Βλαχογιάννι - Οικονόμος            0-4

Λάρισα 2012 - Αργυροπούλι            3-0

Δωτιέας Αγιάς - Σμόλικας            αναβλ.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21/1, 15:00)

Ηρακλής Λάρ.            -            Βλαχογιάννι

Δαμασιακός             -            Λάρισα 2012

Οικονόμος             -            Δωτιέας Αγιάς

Αργυροπούλι             -            Φαλανιακός

Σμόλικας             -            Τύρναβος 2005

Δήμητρα Γιάνν.             -            ΠΟ Ελασσόνας

Αστραπή Ν. Π.             -            Αμυγδαλέα

Συκούριο             -            Βούναινα

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ηρακλής Λάρ.            29-11            37

Οικονόμος            37-12            36

Αργυροπούλι            17-14            27

Σμόλικας            19-8            27

---------------------

Αμυγδαλέα            23-16            27

Συκούριο            18-19            25

Δήμητρα Γιάνν.            15-13            23

ΠΟ Ελασσόνας            20-15            23

Λάρισα 2012            17-13            22

Δαμασιακός            19-19            22

Δωτιέας Αγιάς            17-15            22

---------------------

Τύρναβος 2005            19-22            18

Βούναινα            19-33            15

Βλαχογιάννι            11-31            14

Φαλανιακός            14-23            14

---------------------

Αστραπή Ν.Π.            13-43            5

*Δωτιέας και Σμόλικας έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass