ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ OΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Ξύπνησαν μνήμες από το παρελθόν στην Πελασγιώτιδα

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2018 15:54

Ξύπνησαν μνήμες από το ένδοξο παρελθόν της ομάδας πριν από λίγες ημέρες στο «Λαδόξυδο», όπου οι παλαίμαχοι της Πελασγιώτιδας έκοψαν τη βασιλόπιτα και παράλληλα βράβευσαν ανθρώπους που πρόσφεραν στον σύλλογο από οποιοδήποτε πόστο.

Ο πρόεδρος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Πελασγιώτιδος Κώστας Σκαντζούρης, σε σύντομη ομιλία του, επισήμανε τα εξής: «Σας καλέσαμε σήμερα εδώ για τέταρτη χρονιά να βρεθούμε, να θυμηθούμε ιστορίες και γεγονότα προηγουμένων χρόνων και παράλληλα να κόψουμε και τη βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά.

Με αυτή την ευκαιρία η διοίκησή μας αποφάσισε τη βράβευση κάποιων παραγόντων και παλαιμάχων ποδοσφαιριστών με πολυετή προσφορά, συμμετοχή και κόπο στην πορεία της ομάδας μας. Σας ευχαριστώ όλους που μας τιμάτε με την παρουσία σας και αποδεικνύει πως δεν ξεχνάτε την ιστορία της αγαπημένης μας Πελασγιώτιδας».

Επίσης και ο παλαίμαχος Κώστας Κουτές αναφέρθηκε στην ιστορία της ομάδας και στους ανθρώπους που με πολλούς κόπους και θυσίες συνέβαλαν έτσι ώστε να είναι ένα δυναμικό σωματείο, στο λαρισινό ποδόσφαιρο. Ακολούθησαν η κοπή της πίτας και οι βραβεύσεις. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν οι κύριοι:

1) Αντώνης Τζουρτζουκλής με πολλά χρόνια προσφοράς από διάφορες θέσεις ως παράγοντας της ομάδας από το 1984 έως το 2014 , δηλαδή 30 χρόνια κόπος και αγάπη για την ομάδα. Την απονομή έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κων/νος Τζουρτζουκλής.

2) Διαμαντής Παπανικολάου με πολυετή προσφορά ως παράγοντας από το 1990 έως 2014-15. Εργάστηκε στη μεγάλη ομάδα και στις ακαδημίες εφήβων, με πολλή αγάπη, με μεράκι και προσοχή. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ομάδας Αργύριος Γκρίμπας.

3) Διονύσης Τζάκης ο οποίος είναι από τους αρχαιότερους τερματοφύλακες από το 1968 έως 1973-‘74 στα πολύ δύσκολα χρόνια της ομάδας για την καθιέρωσή της. Την απονομή έκανε ο πρώην παράγοντας της ομάδας Βασίλης Τότσικας.

4) Βαγγέλης Σκριμπώνης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής για την πολυετή συμμετοχή του και την αγάπη που έδειξε στην ομάδα από πολύ νεαρή ηλικία από 1968-69 έως 1981. Την απονομή έκανε ο ιδρυτής της ομάδας, Βασίλης Σαλιαμπούκος.

5)Απόστολος Νεμπεγλέρας για την πολυετή και πολύπλευρη προσφορά του πρώτα ως ποδοσφαιριστής, αφού ήρθε από την ομάδα της Μελίας χωρίς ανταλλάγματα γύρω στα 1972 και κατόπιν ανέλαβε εθελοντικά ως προπονητής την ίδρυση παιδικής και της εφηβικής ομάδας, με την άδεια της τότε διοίκησης, περίπου το 1980. Έτσι έδειξε τις ικανότητές του και τον ζήλο του οπότε ανέλαβε ως προπονητής τη μεγάλη ομάδα τότε που το ’84 κατέκτησε το κύπελλο.

Την απονομή έκανε ο παλιός πρόεδρος και μορφή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου Ηλίας Τσιοτινός και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και νυν σύμβουλος του δημάρχου για τα αθλητικά θέματα, Γιάννης Αλεξούλης

Το θερμότερο επίσης χειροκρότημα απέσπασαν οι δύο γυναίκες που συμμετέχουν στη διοίκηση της αμάδας αποδεικνύοντας ότι το ποδόσφαιρο δεν έχει όρια και περιορισμούς.

Η εκδήλωση έγινε μέσα σε θερμό κλίμα, διασκέδασαν όλοι με χαρά αναπολώντας παράλληλα αναμνήσεις προηγούμενων χρόνων. Το φλουρί της βασιλόπιτας, η οποία ήταν προσφορά των Αφών Σκριμπώνη, πέτυχε ο παλιός παράγων Διαμαντής Παπανικολάου και αντιστοιχούσε με εικόνα της Παναγίας προσφορά των παλαιμάχων, οι οποίοι θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν την ιστορία της ομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass