Ο Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟΣ/BARAZE

Εκοψε πίτα και τίμησε την ιστορία του

*Πόλος έλξης για τους «μικρούς» ο Μασούρας της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2018 15:22

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον «Μύλο», η ακαδημία ποδοσφαίρου Α.Σ. Πηνειός/Baraze έκοψε την πίτα, αλλά παράλληλα τίμησε και την ιστορία της.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας Γιώργος και Γιάννης Γκόλτσιος αφού αναφέρθηκαν στη λειτουργία (διανύει τον τρίτο χρόνο) και στην ικανοποίηση που επικρατεί στους κόλπους του συλλόγου για την αγωνιστική παρουσία των «μικρών», προχώρησαν και σε μια σειρά από σημαντικές βραβεύσεις με άτομα που συνέδεσαν το όνομά τους με τον ιστορικό Πηνειό.

Συγκεκριμένα τιμήθηκε για την προσφορά του στον σύλλογο, ο Οδυσσέας Κλάρας (επίτιμος πρόεδρος που δεν έκρυψε τη συγκίνησή του), Παναγιώτης Τσάκος (προπονητής με τεράστια προσφορά στον χώρο, γνωστός με το προσωνύμιο «Βραζιλιάνος») καθώς επίσης και ο Ζήσης Ζιάγκας (νυν προπονητής της Κ-17 της ΑΕΛ που φόρεσε τη φανέλα του Πηνειού κατά το παρελθόν).

Επίσης τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στον διαιτητή Δημήτρη Γκάγκα (διεθνής και με παραστάσεις στη Super League) αλλά και στον αθλητικό συντάκτη Σάκη Γκουρνέλη για την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στις ακαδημίες.

Ο «γκεστ σταρ» της εκδήλωσης ήταν ο νεαρός αμυντικός της ΑΕΛ, Γιάννης Μασούρας, ο οποίος αποτέλεσε πόλο έλξη για τους «μικρούς» και δεν σταμάτησε να μοιράζει αυτόγραφα και να βγαίνει φωτογραφίες.

Θανάσης Κουτσαφτίκης, Χρήστος Μαστοροδήμος, Κώστας Παπακωστούλης, Θάνος Αγγέλης, Βελισσάρης Σιακαβάρας, Μιχάλης Χώτος (προπονητής τερματοφυλάκων) και Θανάσης Πιλίτσης αποτελούν το τεχνικό τιμ της ακαδημίας και φροντίζουν να διδάσκουν σωστά τα μυστικά της μπάλας στους αυριανούς άσους…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass