Προχώρησε η αδειοδότηση σε γήπεδα του Δήμου Λαρισαίων

* ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ * ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2018 15:28

Μέσα σε ένα ευχάριστο και θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό κέντρο συνάντηση του Αθλητικού τμήματος Δήμου Λαρισαίων με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Λάρισας και εκπροσώπους των ομάδων, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Συζητήθηκε η έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς, τα προβλήματα που υπάρχουν, τα σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως ο ηλεκτροφωτισμός των γηπέδων για να επιμηκυνθεί η διάρκεια προπόνησης των ομάδων, το αυτόματο πότισμα σε όλα τα γήπεδα, αντικεραυνική προστασία και βέβαια συζητήθηκε με τις ομάδες να υπάρχει ένας εκπρόσωπος -υπεύθυνος από κάθε ομάδα για τη χρήση των απινιδωτών που έχουν τοποθετηθεί στα αθλητικά κέντρα. Αυτό αποτελεί μία από τις προϋποθέσεις για να πάρει έδρα σε γήπεδο του Δήμου η εκάστοτε ομάδα. Επίσης ενημερωθήκαν οι εκπρόσωποι των ομάδων για το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε η κατηγοριοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων και προχώρησε η αδειοδότηση στην πλειοψηφία των γηπέδων στον Δήμο Λαρισαίων.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα παραδοθεί το πρόγραμμα της χρήσης των γηπέδων για τις έδρες και προπονήσεις των ομάδων της πόλης μας.

Εισηγητές στη συνάντηση από τον Δήμο Λαρισαίων ήταν ο κ. Κωσταρόπουλος Γιώργος, δημοτικός σύμβουλος για τα θέματα Αθλητισμού, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης Δημήτρης, ο κ. Αλεξούλης Γιάννης ειδικός σύμβουλος Δημάρχου και ο προϊστάμενος του Αθλητικού τμήματος κ. Τσίρκας Στυλιανός.

Στη συζήτηση συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αδαμόπουλος Θάνος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1