Ο Ο.Α. Νίκαιας διοργάνωσε παιδικό πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας 2019

ΠΕΠΗ ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ: ΝΕΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2019 15:33

O Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας, πιστός για μια ακόμη φορά στο ραντεβού του με τους μικρούς και μεγάλους του φίλους (5-18 ετών), διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο για 12η συνεχή χρονιά το Παιδικό Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας (κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο γήπεδο, Δημοτικό-Γυμνάσιο Λύκειο), κατά τα πρότυπα των επίσημων προγραμμάτων «play tennis» και «tennis 10s» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (I.T.F).

Ο ΟΑ Νίκαιας φόρεσε τα γιορτινά του. Μουσική, χρώματα και παιδικές φωνές πλημμύρισαν τα γήπεδα με τις συμμετοχές από όλο τον χώρο της Κεντρικής Ελλάδας να ξεπερνούν κάθε προσδοκία των διοργανωτών. Συμμετείχαν οι σύλλογοι: ΟΑ Νίκαιας, ΣΑ Ελασσόνας, ΟΑ Φοίβος, ΑΣ Αντισφαίριση και Ζωή, Λαρισαϊκός ΟΑ, Γ.Σ.Λάρισας, ΑΣ Ορφέας Λάρισας, ΓΣ Αμπελώνος Φιλιππίδης, Staikos Tennis club Βόλου, ΟΑ Βόλου, ΑΣΑΤ Τρικάλων, Φαέθων Καρδίτσας, Ο.Α. Σοφάδων Ολυμπιάδα, ΣΟΑ Καρδίτσας Φωκιανός, Στυλίδα.

Εκτός από το ταλέντο τους στο τένις, τα παιδιά που συμμετείχαν στο κόκκινο επίπεδο (5-8 ετών) είχαν τη δυνατότητα να αναπτύξουν, μέσω της ρομποτικής, και τις ψηφιακές τους δεξιότητες. Οι μικροί αθλητές διδάχθηκαν τις βασικές αρχές της συναρμολόγησης και του προγραμματισμού μιας ρομποτικής συσκευής, την οποία χειρίστηκαν μέσω κινητού στη σκυταλοδρομία που στήθηκε στο κεντρικό γήπεδο. Παράλληλα οι γονείς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από έντυπα του Ομίλου, τη φιλοσοφία των προγραμμάτων του I.T.F. Tae Kwon Do και να συζητήσουν με τους προπονητές του Ομίλου την παιδαγωγική, αθλητική και παιχνιδοκεντρική διάσταση των προγραμμάτων.

Η πρόεδρος του Ο.Α. Νίκαιας, κ. Πέπη Ακριβούλη, που επανεκλέχθηκε πρόσφατα, εκ μέρους του νέου Δ.Σ. του Ομίλου, συνεχάρη γονείς, συνοδούς προπονητές, μικρούς και μεγάλους αθλητές, για την άψογη αγωνιστική συμπεριφορά και παρουσία τους και ευχήθηκε η αγάπη για το άθλημα που πλημμύρισε τα γήπεδα, να πολλαπλασιαστεί και να τους οδηγήσει σε μελλοντικές επιτυχίες.

Ο ΟΑ Νίκαιας ευχαριστεί τον Δήμο Κιλελέρ για την υλικοτεχνική υποστήριξη, τη Χαλβαδοποιία ΟΛΥΜΠΟΣ «Αφοί Παπαγιάννη» που από ιδρύσεως του ομίλου αποτελεί ενεργό μέλος του, την ΕΟΔΥΑ για την ιατρική κάλυψη των αγώνων, τα καταστήματα HOSPITAL MARKET του Στέλιου Αδαμόπουλου, τον Φροντιστηριακό Οργανισμό "Κέντρον" και τους εκπαιδευτές Ντάβαρο Ιωάννη, Στάθη Τσουπλάκη και Αθανασία Αραμπατζή για την εκπαιδευτική ρομποτική, προπονητές και προσωπικό του ομίλου καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διεκπεραίωση των αγώνων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass