Εμειναν οι αρχηγοί στον Απόλλωνα

ΧΑΤΖΗΣ, ΣΚΟΥΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΕΣΙΩΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ» - ΣΤΗΝ Κ.Φ. ΛΑΤΣΙ ΟΜΑΔΑ SUPER LEAGUE ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΪΜΙ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2019 22:05

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Άριαν Μπελά και τον γυμναστή της ομάδας Κυριάκο Γιάγκο, η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας προχώρησε και σε συμφωνία με τους τρεις αρχηγούς της ομάδας.


Η παρουσία των Χατζή, Σκούπρα και Κουρτεσιώτη θεωρείται απαραίτητη από τον προπονητή και η επιθυμία του έγινε αποδεκτή.
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τους τρεις αρχηγούς της. Μετά από αστραπιαίες κινήσεις και ενέργειες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μαντζανά, θα συνεχίσουν κοντά μας, τρεις εξαιρετικά σπουδαίοι ποδοσφαιριστές και άνθρωποι, ήτοι οι Κώστας Χατζής, Κώστας Σκούπρας και Κωνσταντίνος Κουρτεσιώτης.
Η διοίκηση και ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ εύχονται στους τρεις προαναφερθέντες παίκτες να είναι γεροί και να συνεισφέρουν από την πλευρά τους τα μέγιστα, ώστε και φέτος να πάμε όλοι μαζί την ομάδα, ακόμη παραπάνω, με γνώμονα το καλό ποδόσφαιρο και την αξιοπρέπεια στους αγωνιστικούς χώρους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

ΣΤΗΝ ΛΑΤΣΙ Ο ΖΑΪΜΙ
Εν τω μεταξύ ένας εκ των παικτών που δεν συνεχίζουν στον Απόλλωνα είναι και ο Αλέξανδρος Ζαΐμι, ο οποίος συμφώνησε με την Κ.Φ. Λάτσι της Αλβανίας, ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Super League, της γείτονας χώρας.
Επίσης και ο Ρενάτο Ζίκο, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε από τον Απόλλωνα, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass