Στη Σλοβενία ο Απόλλων Λάρισας

* ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ * ΑΥΡΙΟ ΑΝΑΧΩΡΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ME 25 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2019 22:00
Ο τεχνικός Αριαν Μπελά θα επιδιώξει να γίνει, το συντομότερο δυνατό, το «πάντρεμα» παλιών και νέων παικτών. Ο τεχνικός Αριαν Μπελά θα επιδιώξει να γίνει, το συντομότερο δυνατό, το «πάντρεμα» παλιών και νέων παικτών.

Μετά από μια δροσερή εβδομάδα στη Λάρισα, ο Απόλλων θα συνεχίσει την προετοιμασία του, για την καινούρια αγωνιστική περίοδο, στα σύνορα Σλοβενίας - Αυστρίας και συγκεκριμένα στο ειδυλλιακό αθλητικό κέντρο του Kranjska Gora.

Εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο των «καυνόλευκων», οι οποίοι έχουν ήδη κλείσει τρία διεθνή και επίσημα (FIFA) φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με ισχυρούς αντιπάλους.

Στόχος είναι οι παίκτες του Άριαν Μπελά να προετοιμασθούν δυνατά και να πάρουν όλες εκείνες τις απαραίτητες εμπειρίες, αλλά και τα εφόδια, ούτως ώστε να παρουσιασθούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 που αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου.

Το Kranjska Gora βρίσκεται στις Ιουλικές Άλπεις της βορειοδυτικής Σλοβενίας και η αποστολή του Απόλλωνα θα αναχωρήσει από τη Λάρισα αύριο το μεσημέρι (13:00) και την Τρίτη αναμένεται να βρίσκεται στον προορισμό της, επίσης το μεσημέρι.

Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω παίκτες: Τασιούλης, Κακάμης, Λουκάς, Σκούπρας, Χατζής, Γκουντρουμπής, Σουλιώτης, Κουρτεσιώτης, Καμπέρης, Κοντοθανάσης, Λίταινας, Βαγενάς, Κούλπας, Νύκταρης, Μπρέμπος, Καρατάσιος, Μεζίνι, Γαρυφαλλόπουλος, Καψάσκης, Κοσμίδης, Σιφναίος, Μπιμάι, Καρδάμης, Γκέκας και Κωστούλας. Θα ενσωματωθεί και ένας ακόμα τερματοφύλακας από τα Σκόπια, ο οποίος θα δοκιμαστεί και εάν τον εγκρίνει η τεχνική ηγεσία, θα αποκτηθεί. Επίσης από την ομάδα θα είναι ο προπονητής Άριαν Μπελά με τον συνεργάτη του Κυριάκο Γιάγκο (γυμναστής), ο Μιχάλης Μπίζιος, ο Νίκος Ζουμπελούλης, ο Βασίλειος Τέγος και ο προπονητής τερματοφυλάκων της ακαδημίας, Κωνσταντίνος Ξύτσας.

Τα διεθνή φιλικά που έχει κλείσει μέχρι τώρα η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας είναι τα εξής:

*Απόλλων Λ. - Puskas Academy (Polska) (24/07) 17.30 (τοπική ώρα - 6.30 ώρα Ελλάδος) στο Bad Kleinkirchheim.

*Besiktas (Turkey) - Απόλλων Λ. (29/07) 18.00 (τοπική ώρα - 7 μ.μ. ώρα Ελλάδος) στο Bishofshofen.

*AL Wasl (Dubai) - Απόλλων Λ.(01/08) 18.00 (τοπική ώρα - 7 μ.μ. ώρα Ελλάδος) στο Bishofshofen.

- Εκκρεμούν ακόμη οι οριστικές απαντήσεις για τη διεξαγωγή δύο ακόμα φιλικών αγώνων με τη γνωστή γερμανική VFL Wolfsburg και την ιταλική Udinese.

ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Η λαρισινή ομάδα, μετά την επιστροφή της από τη Σλοβενία, θα μεταβεί και στη Βουλγαρία, όπου και εκεί τους παίκτες περιμένει μια σκληρή δουλειά, κάτω από τις οδηγίες του Άριαν Μπελά, ενώ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 θα δοθούν και φιλικά παιχνίδια εντός Ελλάδος.

Χθες πραγματοποιήθηκε πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και σήμερα οι παίκτες θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν.

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass