Αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2020 15:30

Ο Σταύρος Μαγκούτας στην Αμπελιά

ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς, ο οποίος απέκτησε τον 23χρονο μέσο Σταύρο Μαγκούτα.

Ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίστηκε στη Δήμητρα Γιάννουλης, στον Τοξότη και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας με τη Δόξα Γρατινής στην Αλεξανδρούπολη.

Θα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του τεχνικού δίδυμου Βαγγέλη Μπρισίμη-Θοδωρή Εμμανουήλ και αναμένεται να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό, προκειμένου να υλοποιηθούν οι φετινοί στόχοι της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής κατηγορίας.

* * *

Τέλος ο Τσακμακίδης από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης

ΛΥΘΗΚΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης που είχε χθες το βράδυ η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης με τον προπονητή Γιάννη Τσακμακίδη, αποφασίστηκε να λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο πρώην πλέον προπονητής των «πρασίνων» αναμένεται να βρεθεί σήμερα στο γήπεδο, προκειμένου να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ παρελθόν θα αποτελέσει και ο βοηθός του Μανώλης Μπατσαράς. Παράλληλα, ήδη έχουν αρχίσει οι επαφές για την εξεύρεση του διαδόχου σχήματος στον πάγκο του τσαριτσανιώτικου συλλόγου.

* * *

 «Φτωχή» σε γκολ, πλούσια σε εξελίξεις

* ΗΤΑΝ Η 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (3ος ΟΜΙΛΟΣ)

* O ΣΤΥΛΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΖΙΩΓΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΤΣΑ

Πολύ «φτωχή» σε γκολ, αλλά σημαντική σε εξελίξεις αποδείχθηκε η 16η αγωνιστική της Γ' Εθνικής στον 3ο όμιλο, στο πλαίσιο της οποίας επιτεύχθηκαν μόλις 9 τέρματα (6-3 υπέρ των γηπεδούχων), ενώ τρεις από τις ομάδες που αγωνίζονταν ως γηπεδούχοι αξιοποίησαν την έδρα τους φθάνοντας στη νίκη.

Στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια σημειώθηκαν τρεις ισοπαλίες και μία νίκη του φιλοξενούμενου.

* Σύντομη αποδείχθηκε η δεύτερη θητεία του Μιχάλη Ζιώγα στην ΑΕ Καρίτσας, καθώς - μετά την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία με τα Μετέωρα - η διοίκηση της ομάδας της Πιερίας ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Καλοχωρίτης προπονητής καθοδήγησε την περσινή πρωταθλήτρια Πιερίας σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος με απολογισμό μία νίκη, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Διάδοχός του στην τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων» αναλαμβάνει ο Απόστολος Στύλος, ο οποίος ξεκίνησε την περίοδο στο «τιμόνι» του

Πιερικού και αποτέλεσε παρελθόν μόλις γνώρισε την ήττα από τη νέα του ομάδα!

* Για δεύτερη φορά φέτος o ΓΣ Αλμυρού κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τον πρωτοπόρο και επίδοξο πρωταθλητή Πιερικό, καθώς είχε προηγηθεί το 0-0 που απέσπασε στον πρώτο γύρο στην Κατερίνη.

* Μία εντυπωσιακή «τριγωνική» μετακίνηση προπονητών έχει καταγραφεί μεταξύ τριών ομάδων του ομίλου: Ο Μιχάλης Ζιώγας είχε αποχωρήσει από τον

Διαγόρα Στεφανοβικείου για να αναλάβει την ΑΕ Καρίτσας, ενώ τον διαδέχθηκε εκεί ο Στέλιος Αρσένος, που παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του ΓΣ Αλμυρού. Το κενό στην τελευταία ομάδα κάλυψε ο Αλέξανδρος Κούρτογλου!

* Την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) αντίκρισε ο Ζαχαρίας Δημητρουλόπουλος της ΑΕ Καρίτσας, ο οποίος αποβλήθηκε για δεύτερη φορά κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου.

* Για πρώτη φορά διαιτήτευσε αγώνα της κατηγορίας η προσφάτως διεθνοποιηθείσα Λαρισαία Αλεξάνδρα Δεληγιάννη, η οποία ταξίδεψε στο Καρπενήσι για την αναμέτρηση Ποταμιάς - Θησέα Αγριάς.

* * *

Ο 5ος Ορειβατικός Αγώνας Τσαριτσάνης

*ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο 5ος Ορειβατικός Αγώνας Τσαριτσάνης-Ολύμπου, θα διεξαχθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2020, με συνδιοργανωτές

τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Τσαριτσάνης, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Ελασσόνας.

Συγκεκριμένα περιλαμβάνονται οι αγώνες 1)Ορεινός αγώνας απόστασης 21 χλμ. 2) Σέγκια trail 8 χλμ. και 3) πεζοπορίες 4.5 χλμ. και 1,5 χλμ., καθώς και αγώνας για παιδιά, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, στα μονοπάτια του βουνού και του δάσους της Ιστορικής και Μαρτυρικής Κοινότητας Τσαριτσάνης, στους πρόποδες του μυθικού Ολύμπου, του Δήμου Ελασσόνας.

Με τη συνεργασία του Συμβουλίου Κοινότητας Τσαριτσάνης, του Δασαρχείου Ελασσόνας, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Κισσάβου-Ελασσόνας, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Τσαριτσάνης, του Συλλόγου Γυναικών, του Ιππικού Ομίλου, πολλών αθλητών, πεζοπόρων, εθελοντών και τη στήριξη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας.

Επίσης με την ενεργή συμμετοχή άλλων φορέων, ομάδων και Συλλόγων Δρομέων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ελασσόνας και του Νομού Λάρισας. Θα ακολουθήσει η αναλυτική προκήρυξη των αγώνων.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Εξάλλου την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 11 το πρωί, θα γίνει πεζοπορία και κοπή της πίτας στο καταφύγιο-παρατηρητήριο στην Τσαριτσάνη.

* * *

Πρόστιμο 200.000 ευρώ επιβλήθηκε στην Ξάνθη

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ανακλήθηκε το πιστοποιητικό συμμετοχής της Ξάνθης, καθώς και ότι της επιβλήθηκε πρόστιμο 200.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν συνδέεται με το θέμα της πιθανής πολυϊδιοκτησίας.

Πρόστιμο 200.000 ευρώ επιβλήθηκε στην Ξάνθη από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο λόγος αφορά σε παρατυπία σχετικά με την αδειοδότηση και όχι με το θέμα της ΕΕΑ και την πιθανή πολυϊδιοκτησία με τον ΠΑΟΚ.

Ο λόγος που στην Ξάνθη επιβλήθηκε μόνο πρόστιμο και όχι για παράδειγμα αφαίρεση έξι βαθμών ή απαγόρευση μεταγραφών, όπως προβλέπεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, είναι επειδή το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση: "Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 20/01/2020 εξέτασε τον φάκελο της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ και έλαβε την ακόλουθη απόφαση: Ανακαλεί τη χορηγηθείσα με την υπ' αριθ. 23/14.05.2019 απόφαση άδειας συμμετοχής της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ στις διοργανώσεις της Super League 1, περιόδου 2019-2020 και επιβάλλει πρόστιμο ύψους 200.000,00 ευρώ".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass