Παίρνει μπροστά το ΕΑΚ Λάρισας...

ΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2020 21:55

Η Ελλάδα, όπως όλα δείχνουν, βγαίνει από την οικονομική κρίση αλλά και το ΕΑΚ Λάρισας από τη... «ναφθαλίνη» καθώς προκηρύχθηκαν μελέτες ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για να μπορέσουν πάλι εγκαταστάσεις του όπως το κλειστό γυμναστήριο Αλκαζάρ και το γήπεδο Αλκαζάρ να φιλοξενήσουν με ασφάλεια αγώνες εθνικών κατηγοριών. Υπενθυμίζουμε ότι εδώ και τρία χρόνια δεν μπορούσαν οι συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις της Λάρισας να φιλοξενήσουν αγώνες γιατί εγκυμονούσαν κινδύνους.


Μετά από συνεργασία της επιτροπής διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο τελευταίος αποφάσισε να προχωρήσει στην προκήρυξη μελετών για τον έλεγχο στατικής επάρκειας και στατικής ενίσχυσης (εφόσον απαιτηθεί) των τριών βασικών κτιρίων του Ε.Α.Κ. Λάρισας στο Αλκαζάρ, και συγκεκριμένα α) του κλειστού γυμναστηρίου, β) του κλειστού κολυμβητηρίου και γ) των κερκίδων του σταδίου ποδοσφαίρου. Αν προκύψει ανάγκη σύνταξης μελέτης στατικής ενίσχυσης του κτιρίου θα συνοδεύεται από τα αντίστοιχα τεύχη δημοπράτησης και τη μελέτη ΣΑΥ-ΦΑΥ. Ο τελικός σκοπός είναι η έκδοση πιστοποιητικού στατικής επάρκειας, μετά την εφαρμογή των πιθανώς απαιτούμενων επεμβάσεων.
Το συγκεκριμένο αίτημα υπήρχε από τις ομάδες των εθνικών κατηγοριών για μεγάλο χρονικό διάστημα και έφθασε η στιγμή να υλοποιηθεί ώστε η αθλούμενη νεολαία της πόλης να γυμνάζεται σε ασφαλείς χώρους.
Το σύνολο του έργου φθάνει χωρίς τον ΦΠΑ το ποσό των 347.329,11 ευρώ, ενώ πρέπει να παραδοθεί εννέα μήνες από την υπογραφή της.
Οι προσφορές και οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέχρι 19 Μαρτίου και ώρα 10 το πρωί, ενώ η αποσφράγισή τους θα γίνει 27/03/2020 και ώρα: 11:00 π.μ.
Για τη συμμετοχή στη διαδικασία απαιτείται η κατάθεση εγγύησης συμμετοχής, ποσού 6.945,00 ευρώ.
Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass