Με Τόρζε αλλά και Μάρκοβιτς...

*Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΛΑΜΙΑ *ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΜΠΟΥΣΤΟΣ

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2020 21:47

Με Γκαμπριέλ Τόρζε και Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς θα ταξιδέψει σήμερα η αποστολή της ΑΕΛ στη Λαμία για τον αυριανό αγώνα κόντρα στη φερώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League.


Δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα που ίσως αγωνισθούν κάποιο χρονικό διάστημα και στόχο έχουν να βοηθήσουν την ομάδα ώστε να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και να παίξει στα πλέι οφ.
Πάντως περισσότερες πιθανότητες έχει ο Τόρζε τον οποίο ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου δοκίμασε μέχρι και στην αρχική ενδεκάδα στη χθεσινή προπόνηση.
Το δυσάρεστο για τους «βυσσινί» είναι ότι δεν θα παίξει ο Τζόναθαν Μπούστος που τραυματίστηκε στην προχθεσινή προπόνηση και θα δει το παιχνίδι τηλεοπτικά μαζί με τους υπόλοιπους απόντες που είναι οι: Μόρας, Μιλοσάβλιεβιτς, Ασούμπρε και Μασούρας.
Το αυριανό παιχνίδι είναι καθοριστικό για την ΑΕΛ καθώς με νίκη μπαίνει δυνατά στη μάχη της εξάδας και των πλέι οφ που οδηγεί σε ευρωπαϊκή συμμετοχή, ενώ σε διαφορετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να σκεφθεί την επόμενη χρονιά αρκετά νωρίς, αν και στο ελληνικό πρωτάθλημα πάντα υπάρχουν απρόβλεπτα αποτλέσματα που μπορούν να δημιουργήσουν δυσάρεστες καταστάσεις.
Σχετικά με το αρχικό σχήμα ο Κρίστινσον θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα οι: Μπέρτος, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Μούζεκ. Στα αμυντικά χαφ ο Αλι Γκαζάλ με τον Σετσέροβιτς και πιο μπροστά οι: Κάτσε, Βινίτσιους ενώ μπροστά οι: Ουάρντα , Παπάζογλου. Θέση διεκδικούν και ο Τόρζε με τον Νούνιτς αν παίξει ο Ουάρντα στη μεσαία γραμμή.
Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση και στις 18.00 η αποστολή θα αναχωρήσει από τον χώρο του Αλκαζάρ για τη Λαμία.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ...
Το κρατικό, το συνδρομητικό κανάλι και η διοργανώτρια αρχή, γνωστοποίησαν το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων της 23ης αγωνιστικής της Superleague 1, που θα ξεκινήσει αύριο και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε για αύριο Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:00 τον αγώνα της ΑΕΛ με τη Λαμία και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το EΡΤ Sports HD. Αναλυτικά παρακάτω το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Superleague 1, για την 23η αγωνιστική.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020
19:30 Πανιώνιος - Ξάνθη Novasports 1 HD
20:00 Λαμία - ΑΕΛ EΡΤ Sports HD

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020
15:00 Αστέρας Τρίπολης - Άρης Novasports 1 HD
17:15 Ατρόμητος - Ολυμπιακός EΡΤ Sports HD
18:00 ΠΑΟΚ - ΟΦΗ PAOK TV
19:30 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός Novasports 1 HD
Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020
18:00 Παναιτωλικός - Βόλος EΡΤ Sports HD

 

Από Τάσο Παπαδόπουλο
σε Γιάννη Παπαδόπουλο
Ατυχία για τον διεθνή διαιτητή Τάσο Παπαπέτρου, που είχε ένα ατύχημα και έτσι δεν θα σφυρίξει το ματς Λαμία - ΑΕΛ. Αντικαταστάθηκε από τον Ιωάννη Παπαδόπουλο. Ο 38χρονος Ιωάννης Παπαδόπουλος, καθηγητής πληροφορικής στο επάγγελμα, από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας είχε σφυρίξει την ΑΕΛ τη σεζόν 2019-2020 στην εκτός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο (1-0) στη Νέα Σμύρνη (15/09/2019), τη σεζόν 2018-2019, στην εντός έδρας νίκη με τον Πανιώνιο με σκορ 4-2, για το πρωτάθλημα της Superleague (01/12/2018) στο AEL FC ARENA και στην εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναϊκό (27/01/2019).

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass