Λευτέρης Αυγενάκης:

Περιφερειάρχης Αθλητισμού ο Κ. Αγοραστός

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2020 20:10

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με το τέλος της επίσκεψής του ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός που τον συνόδεψε σε όλη του την περιοδεία στις εγκαταστάσεις, αλλά και στη συζήτηση με τα σωματεία του ν. Λάρισας.


Ο περιφερειάρχης τόνισε ότι έχει επενδύσει στον αθλητισμό και αυτό είναι πολύ σημαντικό, ενώ ήθελε να ενημερωθεί και για τον αθλητικό νόμο που κατατέθηκε στη γραμματεία της κυβέρνησης.
Παράλληλα παρουσίασε τα αθλητικά έργα της Περιφέρειας που είναι:
- Βελτιώνει τις αθλητικές εγκαταστάσεις σε 10 Κλειστά Γυμναστήρια στην Π.Ε. Λάρισας: Φαλάνης, Αγιάς, Τυρνάβου, Γιάννουλης, Αργυροπουλίου, Φαρσάλων, Βερδικούσιας, Δομένικου, Χάλκης και Πλατυκάμπου. Ανακατασκεύασε 21 Γήπεδα Ποδοσφαίρου: Τερψιθέας, Μάνδρας, Ελευθεραί (Βοηθητικό), Φιλιππούπολης, Ανάβρας, Φαρσάλων, Ελασσόνας, Βλαχογιαννίου, Τσαριτσάνης, Μεγάλου Ελευθεροχωρίου, Μελισσοχωρίου, Ομορφοχωρίου, Μελίας, Νέου Περιβολίου, Μακρυχωρίου, Συκουρίου, Παραποτάμου, Καλοχωρίου, Ακαδημία Τυρνάβου, Δαμασίου και Ροδιάς. Κατασκεύασε το Κλειστό Γυμναστήριο του 10ου Γυμνασίου Λάρισας, γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ σε 17 σχολικές αυλές (1ο Δημοτικό Αγιάς, 2ο Δημοτικό Αγιάς, Γυμνάσιο-Λύκειο Αγιάς, 1ο Δημοτικό Φαρσάλων, στον Σταυρό Φαρσάλων, στη Βαμβακού, στο Δομένικο, στον Ευαγγελισμό, στη Βερδικούσια, στο Βλαχογιάννι, στο Γυμνάσιο-Λύκειο Ελασσόνας, στο Δημοτικό της Γλαύκης, στο Γυμνάσιο-Λύκειο Μακρυχωρίου, στο Γυμνάσιο-Λύκειο Πυργετού, στο Δημοτικό Γόννων, στο Αργυροπούλι και στον Αμπελώνα). Βελτίωσε τις εγκαταστάσεις στο ΕΑΚ Λάρισας (αίθουσα κλειστού στίβου) και στα Γήπεδα Τένις του ΑΣΑΛ. Χρηματοδότησε το ανοικτό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας, το Γυμναστήριο του 1ου Λυκείου Λάρισας, και προέβη σε εργασίες για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του Γυμναστηρίου Αμπελώνα, έργα στο Εθνικό Στάδιο Φαρσάλων, εργασίες βελτίωσης του Αθλητικού Κέντρου της Φιλιππούπολης ώστε να μπορεί να αδειοδοτηθεί κ.ά.
- Χρηματοδότησε Κλειστό Γυμναστήριο στην Αγριά, Κλειστό Γυμναστήριο στη Ζαγορά, την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου, Ολυμπιακών διαστάσεων Σκοπευτήριο στον Δήμο Ρήγα Φεραίου. Δρομολογεί την κατασκευή ανοικτού Ποδηλατοδρομίου ευρωπαϊκών προδιαγραφών στον Βόλο, σε χώρο απέναντι από το Πανθεσσαλικό Στάδιο. Βελτίωσε τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο ΕΑΚ Βόλου, στο στάδιο της Νεάπολης, στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας "Παντελής Μαγουλάς", στο Αθλητικό Κέντρο Σούρπης, στα γήπεδα Σαρακηνού, Μαγνησιακού και Στεφανοβικείου, στο γήπεδο Αστέρα Ριζόμυλου και στα γήπεδα ποδοσφαίρου Ευξεινούπολης, Πλατάνου, Πτελεού και Σούρπης.
Στη Σκιάθο, εξόπλισε το γήπεδο μπάσκετ, στη Σκόπελο διαμόρφωσε υπαίθριους αθλητικούς χώρους, στην Αλόννησο διαμόρφωσε τον περιβάλλοντα χώρο στο Κλειστό Γυμναστήριο, κατασκεύασε βοηθητικές εγκαταστάσεις και ηλεκτροφώτισε τον χώρο του γηπέδου ποδοσφαίρου στις Κοπρισιές.
- Ολοκλήρωσε το Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας-αίθουσα βαρέων αθλημάτων, αναβάθμισε το Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου που επιπλέον αναβαθμίζεται ενεργειακά, κατασκεύασε γήπεδο ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ στο Ανθηρό Αργιθέας, ολοκλήρωσε παρεμβάσεις στο προπονητικό κέντρο Αναγέννησης στο Σταυρό και στα γήπεδα Αστέρα Καρδίτσας, Μαυροματίου, Λεονταρίου, Μητρόπολης, στο Αθλητικό Προπονητικό Κέντρο Καρδίτσας και προωθεί τη δημιουργία Κέντρου Αθλητικών δράσεων στη λίμνη Πλαστήρα.
- Χρηματοδοτεί μελέτη για το Κλειστό Γυμναστήριο στον χώρο του ΤΕΦΑΑ, συντηρεί και βελτιώνει τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δημοτικών Σταδίων Τρικάλων, Φαρκαδόνας, Οιχαλίας, Πύλης, Καλαμπάκας, σε Αρδάνι, Ριζαριό, Καστράκι, Καλομοίρα και στο Αθλητικό Κέντρο Σωτήρας. Κατασκεύασε περιφράξεις στα γήπεδα Πύργου, Αγίας Μονής, Πηγής, Γάβρου, Ασπροκλησιάς, Λεπτοκαρυάς, Πυργετού, Διάβας, Παραποτάμου, συντηρεί και εξοπλίζει αποδυτήρια στα γήπεδα Σαρακίνας, Πύργου, Λόγγου, Κρηνίτσας, Μεγάλων Καλυβίων, Καστρακίου, τοποθετεί μπασκέτες και τέρματα στα σχολεία 5ο Δημοτικό Καλαμπάκας, Δημοτικό Πυργετού, Δημοτικό Σωτήρα, Δημοτικό Διάβας, τοποθετεί μπασκέτες και τέρματα στα γήπεδα Μαυρελίου, Αγιόφυλλου, Αρδανίου, Βασιλικής, Μπάρας Τρικάλων, τοποθετεί παρκέ στον βοηθητικό χώρο του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ. Ακόμη, χρηματοδοτεί μελέτη για Προπονητικό Κέντρο στη θέση Κόρπ στο Βροντερό Πύλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass