Πρώτο αγωνιστικό τεστ για την ΚΑΕ Λάρισα

ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 75-64 *ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑΝ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΓΟΥΕΜΠ, ΡΑΣ ΚΑΙ ΣΜΙΘ

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2020 21:10

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της έδωσε χθες η ΚΑΕ Λάρισα, η οποία υποδέχτηκε στο κλειστό της Νεάπολης τον Άρη, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αναδεικνύεται νικήτρια με σκορ 75-64. Ήταν ένα αγωνιστικό τεστ μετ’ εμποδίων για την ομάδα του Λίνου Γαβριήλ αφού απουσίαζαν λόγω τραυματισμού τρεις βασικοί ξένοι παίκτες και συγκεκριμένα οι Γουέμπ, Ρας και Σμιθ, γεγονός που δεν επέτρεψε στους «κυανόλευκους» να αποκομίσουν τα οφέλη που θα ήθελαν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.


Ο Άρης, για τον οποίο το χθεσινό ήταν το δεύτερο φιλικό (είχε προηγηθεί αυτό με την ΑΕΚ), πήρε το προβάδισμα στο σκορ από την αρχή του πρώτου ημιχρόνου (0-5) με τη λαρισινή ομάδα να κάνει την ανατροπή στο 7’ (10-8 με τον Καμάρα) για να λήξει το πρώτο δεκάλεπτο με 15-16.
Το παιχνίδι κυλούσε στον πόντο ωστόσο κάπου στα τελευταία λεπτά της δεύτερης περιόδου ο Άρης ανέβασε στροφές και πήρε διαφορά δέκα πόντων (32-42 στο ημίχρονο). Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν το προβάδισμα στο σκορ (η μεγαλύτερη διαφορά 43-59 καταγράφηκε στο 32’) για να λήξει το παιχνίδι με 64-75.
Κορυφαίος της ομάδας του Άρη ο Τσάλμερς με 17 πόντους (4 τρ.), ενώ για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Παπαδάκης με 13 (4 τρ.), Ρόι 10 και Μπράουν 10 (2 τρ.).
«Είχαμε αδόκιμα σχήματα» σχολίασε αμέσως μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της ΚΑΕ Λάρισα Λίνος Γαβριήλ θέλοντας να τονίσει τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε η απουσία των τριών βασικών ξένων.
Για να προσθέσει πως «επειδή η ομάδα είναι στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της και κάποιοι βασικοί παίκτες ήρθαν τις τελευταίες 5 ημέρες θεωρώ ότι χρειάζεται υπομονή. Το ρόστερ είναι γεμάτο με καλούς παίκτες και σε βάθος χρόνου θα γίνουμε ανταγωνιστικοί. Αυτήν τη στιγμή ο βαθμός ετοιμότητας είναι χαμηλός. Θέλουμε τουλάχιστον 10 φιλικά για να προετοιμαστούμε σωστά.
Σκεφτείτε ότι για κάποιους παίκτες αυτό το παιχνίδι ήταν το πρώτο μετά από διάστημα έξι μηνών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Κάποια παιδιά που δεν θα έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του πρωταθλήματος είχαν την ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και αυτό πιστεύω ήταν το μεγαλύτερο όφελος από αυτό το φιλικό παιχνίδι» κατέληξε ο Λίνος Γαβριήλ.
Την προσεχή Τρίτη η ΚΑΕ Λάρισα θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη όπου θα δώσει νέο φιλικό με τον Άρη.
Τα δεκάλεπτα: 15-16, 32-42, 43-54, 64-75.
Τον αγώνα διηύθυναν οι κ. Πιτσίλκας, Ζαχαρής, Παζώλης.
ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ (Γαβριήλ): Παπαδάκης 13 (4), Μπράουν 10 (2), Ρόι 10, Μούρτος 9, Γκούντγουιν 8, Σπυρόπουλος 7 (1), Κώττας, Καμάρας 5, Καμπερίδης 2, Τσιούλκας, Μόσιαλος.
ΑΡΗΣ (Καμπερίδης): Τσάλμερς 17 (4), Μιλόσεβιτς 10, Σούλερ 9, Χαριτόπουλος 9, Φλιώνης 8 (2), ΝτεΚόζι 7 (1), Σιδηροηλίας 6 (1), Κουζέλογλου 4, Νετζήπογλου 2, Σλαφτσάκης 2, Γεωργάκης 1, Τσιρογιάννης, Πετανίδης.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass