Παρθενική νίκη της Πελασγιώτιδας

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ Β’ ΕΣΚΑΘ - ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ Κ21 ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ΜΕ 62-46

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2020 20:10

Ιστορική νίκη στο πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών της Β’ ΕΣΚΑΘ πέτυχε το περασμένο Σάββατο η Πελασγιώτιδα, η οποία κέρδισε την Κ21 της Νίκης Βόλου, με σκορ 62-46, στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Έγινε ένα όμορφο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες η «Πέλλα» ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι με προβάδισμα 12 πόντων στο 1ο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια μείωσε το σκορ η Νίκη Βόλου τελειώνοντας το ημίχρονο 30-20. Στην αρχή του 3ου δεκαλέπτου οι φιλοξενούμενοι ροκάνισαν κι άλλο τη διαφορά φτάνοντας στους 3 πόντους. Η λαρισινή ομάδα κάτω υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Γκιουλέκα αντέδρασε όπως έπρεπε και με καλές άμυνες βρήκε λύσεις στη ζώνη και άρχισε να φτιάχνει μία διαφορά ασφαλείας τελειώνοντας το παιχνίδι με σκορ 62-46.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Σωτήρης Γκιουλέκας): Κορδάμπαλος 20 (3), Σιμόπουλος 12 (2), Φλώρος 11 (2), Νικολαΐδης 6 (2), Ανδρέου 7, Ξανθόπουλος 2, Γαβρογιάννης 2, Οικονόμου 2, Καΐπης, Πρίφτης, Ντόστας, Σάλλας.
*Στις φωτογραφίες η ομάδα της Πελασγιώτιδας, φάση από το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και ο τεχνικός της ομάδας Σωτήρης Γκιουλέκας (δεξιά), με τους Αντώνη Ανδρέου (υπεύθυνο ανδρικού τμήματος), Αντώνη Τσακίρη (υπεύθυνο Ακαδημίας Μπάσκετ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass