Γρηγορίου: Και τώρα η Λαμία

«ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»

Δημοσίευση: 06 Νοε 2020 21:03

«Finis coronat opus» (=Το τέλος στεφανώνει το έργο) έλεγαν οι Λατίνοι και ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου δείχνει με τη χθεσινή του ομιλία να θέλει οι παίκτες του να ξεπεράσουν το παιχνίδι  με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου πέτυχαν την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και να αφοσιωθούν στην αναμέτρηση της Κυριακής με τη Λαμία, την οποία χαρακτήρισε επικίνδυνη και πονηρή.

Άλλωστε στο τέλος θα κριθεί αν η χρονιά είναι πετυχημένη ή αποτυχημένη…
Χθες λοιπόν περίσσευαν τα χαμόγελα στις εγκαταστάσεις των Δένδρων μετά την προχθεσινή νίκη στα Γιάννενα και ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου ξεκίνησε δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες.
Τους είπε ότι μετά από αυτήν τη νίκη πιστεύει ότι θα έχουν λιγότερο άγχος και μεγαλύτερη  εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους, αφού είναι καλοί παίκτες και αξίζουν βαθμολογικά καλύτερη θέση.
Είπε ότι αυτή η νίκη θεωρεί ότι θα τους δώσει αυτοπεποίθηση και πλέον θα μπορούν να διαχειριστούν πολύ καλύτερα κάθε αγωνιστική κατάσταση.
Από κει και πέρα αναφέρθηκε στον αγώνα με τη Λαμία. Τους είπε ότι είναι επικίνδυνο και πονηρό παιχνίδι, ενώ η Λαμία θα είναι πιο ξεκούραστη από την ΑΕΛ που είχε εμβόλιμη αγωνιστική.
Τους ζήτησε να τα δώσουν όλα στον τελευταίο αγώνα πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, γιατί για να έχει μεγαλύτερη σημασία η νίκη στα Γιάννενα θα πρέπει να κερδίσει και αυτό το παιχνίδι.
Τέλος, ο Γρηγορίου ήταν χαρούμενος που η ομάδα δεν είχε πρόβλημα με τραυματίες και κάρτες.

 

ΛΥΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ για τη λύση της συνεργασίας με τον Σετσέροβιτς, αλλά και την υπογραφή επαγγελματικών  συμβολαίων από τους Αγγελούλη, Μιλτιάδη.
Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση αναφέρει:
«Κατόπιν αποφάσεως του προέδρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια και με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή μας κ. Μιχάλη Γρηγορίου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ19 Λάμπρος Αγγελούλης που αγωνίζεται ως στόπερ και Δημήτρης Μιλτιάδης που αγωνίζεται ως περιφερειακός κυνηγός θα υπογράψουν 5ετές επαγγελματικό συμβόλαιο.
Σε συζητήσεις για τη λύση του συμβολαίου του με την ομάδα μας βρίσκεται ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής Αντνάν Σετσέροβιτς. Ήδη χθες έγινε συνάντηση με τον παίκτη και επικοινωνία με τον εκπρόσωπό του για τις οικονομικές λεπτομέρειες, ώστε ο ποδοσφαιριστής να εξοφληθεί για τα δεδουλευμένα του, αφαιρουμένου του ποσοστού μειώσεως λόγω του κορονοϊού».

 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
Τέσσερις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. Κίτρινη κάρτα είδε ο Γκάμπριελ Τόρζε, που έφθασε στο όριο με τρεις και την επόμενη φορά που θα πάρει κίτρινη κάρτα, θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της Super league 1. Ακόμα κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Βαγγέλης Πλατέλλας, Στελιάνο Φιλίπ και ο Χαμζά Γιουνές. Τέλος, θυμίζουμε ότι στο όριο με τρεις είναι και οι Φιορίν Ντουρμισάι με Αντνάν Σετσέροβιτς.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ στη Super league 1 τη σεζόν 2020-2021:
Φιορίν Ντουρμισάι, Αντνάν Σετσέροβιτς, Γκάμπριελ Τόρζε 3, Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς, Νίκολα Τρούγιτς 2, Τιμ Σπαρβ, Στελιάνο Φιλίπ, Γιώργος Μαϊδανός, Αλέξης Μιχαήλ, Μανώλης Μπέρτος, Αλέξανδρος Νικολιάς, Βαγγέλης Πλατέλλας, Χαμζά Γιουνές 1.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass