Νέα αρχή με νέο προπονητή

* Η ΑΕΛ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ (17:15)

Δημοσίευση: 28 Νοε 2020 21:03

Αποφασισμένη να φτάσει εύκολα ή δύσκολα στην κατάκτηση των τριών βαθμών, η ΑΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα στο στάδιο Αλκαζάρ τον Ατρόμητο Αθηνών, στις 17:15. Παιχνίδι που διεξάγεται στο πλαίσιο της 10ης ημέρας του πρωταθλήματος της Super League 1 και παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς οι «βυσσινί» θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή με έναν νέο προπονητή, τον Γιάννη Τάτση, ο οποίος αντικατέστησε τον Μιχάλη Γρηγορίου που παραιτήθηκε μετά την ήττα από την ΑΕΚ.


Το ευχάριστο είναι πως δεν υφίστανται προβλήματα και οι παίκτες θέλουν να βγάλουν αντίδραση, να πετύχουν την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη και να «σβήσουν» την κακή παρένθεση του τελευταίου αγώνα με την ΑΕΚ, στη Ριζούπολη. Κατά πόσο αυτό θεωρείται εφικτό, θα φανεί σήμερα το απόγευμα λοιπόν σε ένα παιχνίδι που μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε και κομβικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αν και υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη.
Κατά τα άλλα ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ, με τελευταία προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Τυρνάβου και οι 22 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός των «βυσσινί» Γιάννης Τάτσης, είναι οι Νάγκυ, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μούζεκ, Μπέρτος, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Στελιάνο, Γκοτζαμανίδης, Αλ Γκαζάλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Κωστή, Τρούγιτς, Τόρζε, Σπάρβ, Γλυνός, Πλατέλλας, Γιουνές, Ντουρμισάι, και Πινακάς.

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Με προπόνηση ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της ομάδας του Ατρομήτου και ακολούθως ο τεχνικός Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή, που αναχώρησε για τη Λάρισα και την αποτελούν οι παρακάτω 22 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Γιαννιώτης, Θεοδωράκης, Μάτιτς, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Νταβιώτης, Αγκάγιεφ, Ραμπέγιο, Κωτσόπουλος, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Τομάσεβιτς, Χαρίσης, Ενσικουλού, Μουνίθ και Γκάλο. Σε αυτή δεν θα συμμετέχει ο Σάλομον που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή 1 αγωνιστικής λόγω της συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών. Ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με την ΑΕΛ διενεργήθηκαν τεστ μοριακού ελέγχου για Covid-19 σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας με όλα τα δείγματα να είναι αρνητικά.

ΜΑΧΗ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πέφτουν τα φώτα της 10ης αγωνιστικής της Super League. Άρης και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι σήμερα το απόγευμα (19:30), με τις δύο ομάδες να συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς έπειτα από επτά παιχνίδια. Οι «κίτρινοι» του Άκη Μάντζιου πραγματοποιούν το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία τους, τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» του Πέδρο Μαρτίνς έρχονται από την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι (0-1) για το Champions League κι έχουν μπροστά τους τον «τελικό» με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ
17:15 ΑΕΛ - Ατρόμητος
19:30 Άρης - Ολυμπιακός
ΑΥΡΙΟ
15:00 Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός
17:00 ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα
17:15 Λαμία - ΠΑΟΚ
19:30 Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ
ΔΕΥΤΕΡΑ (30/11)
19:30 Απόλλων Σμύρνης - ΝΠΣ Βόλος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 9 αγώνες)
1. Ολυμπιακός    7    15-1    19
2. Άρης    7    10-3    19
3. ΠΑΟΚ    8    14-5    18
4. ΑΕΚ    7    13-4    16
5. ΝΠΣ Βόλος    8    9-9    12
6. Αστέρας Τρίπολης    8    8-8    12
7. Ατρόμητος    9    9-13    12
8. Παναθηναϊκός    9    7-8    9
9. ΟΦΗ    9    12-15    9
10. ΠΑΣ Γιάννινα    9    10-11    9
11. Απόλλων Σμύρνης    8    5-11    5
12. ΑΕΛ    7    6-12    5
13. Παναιτωλικός    9    3-12    4
14. Λαμία    7    5-14    2

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΕΛ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Συνολικά στο παρελθόν έχουν συναντηθεί δεκατέσσερις φορές σε επίσημα παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, η ΑΕΛ και ο Ατρόμητος, στη Λάρισα. Η προϊστορία ευνοεί την ΑΕΛ στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο, όταν είναι γηπεδούχος. Οι «βυσσινί» μετρούν επτά νίκες, οι «κυανόλευκοι» τρεις, ενώ τέσσερα παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα της ΑΕΛ με 24-12.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Ο 36χρονος ρέφερι, Γιώργος Τζοβάρας, από την Ένωση Φθιώτιδας, κλήθηκε να διαιτητεύσει τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο, στο Στάδιο Αλκαζάρ. Συνεργάτες του θα είναι οι Χρήστος Τζιώτζιος (Θρακης), Παναγιώτης Σακκάς (Θεσσαλίας), ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σπύρος Ζαμπαλάς από την ΕΠΣ Ηπείρου. Στο VAR, διαιτητής ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσων) με βοηθό το Λάζαρο Δημητριάδη (Μακεδονίας) και παρατηρητής ο Γιώργος Σταθόπουλος από την ΕΠΣ Αχαΐας.

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΥ ΣΙΜΟΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΠΑΡΒ
Το τέρμα του Αντρέ Σιμόες-ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ-απέναντι στην ΑΕΛ αναδείχθηκε κορυφαίο της 9ης αγωνιστικής στη Super League. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το τέρμα του Κώστα Γαλανόπουλου και στην πέμπτη του Τιμ Σπαρβ. Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής έχει ως εξής: «Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal της 9ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League, που έχουν ως εξής:
1/ Α. Σιμόες 49,13%
2/ Κ. Γαλανόπουλος 27,90%
3/ Κ. Φορτούνης 13,67%
4/ N. Τσούκαλος 5,76%
5/ Τ. Σπαρβ 3,54%».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass