Αύριο στην Ιταλία ο Ζαγαρίτης

ΜΕ ΑΠΟΛΑΒΕΣ 1,1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΜΑ

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2021 20:35

Το τελικό «ΟΚ» από τη διαπραγμάτευση του Παναθηναϊκού με την Πάρμα, ως προς τις εγγυήσεις καταβολής των χρημάτων που έχουν ζητηθεί απ’ τους «πράσινους», αναμένει ο Βασίλης Ζαγαρίτης, προκειμένου να ταξιδέψει αύριο Κυριακή (17/1) στην Ιταλία και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, υπογράφοντας στην ιταλική ομάδα.


Το συμβόλαιο του 19χρονου μπακ θα έχει διάρκεια 3,5 ετών (ήτοι έως τον Ιούλιο του 2024), με τους ανθρώπους της Πάρμα να του έχουν ήδη αναλύσει το πλάνο τους και την ευκαιρία που έχει για να διεκδικήσει από το «καλημέρα» θέση βασικού, μετά τον τραυματισμό του (βασικού) αριστερού μπακ των «παρμέντσι» Ρικάρντο Γκαγκιόλο (υπάρχουν ακόμα στο ρόστερ οι αριστεροπόδαροι Τζιουζέπε Πέτσολα και Τζιάκομο Ρίτσι).
Οι δε απολαβές του Ζαγαρίτη θα ξεπεράσουν το 1,1 εκατ. ευρώ στο σύνολο των 3,5 ετών. Το πρώτο εξάμηνο θα λάβει 120.000 ευρώ, την επόμενη σεζόν (2021/-22) θα λάβει 250.000 ευρώ, το δεύτερο χρόνο (2022/-23), οι αποδοχές του θα ανέβουν στις 300.000 ευρώ, ενώ τον τελευταίο χρόνο (2023/-24) θα λάβει 350.000 ευρώ.
Ένα εξαιρετικό οικονομικό «πακέτο», που συμπεριλαμβάνει και πληρωμένο σπίτι κι αυτοκίνητο, που απέχει... πολύ απ’ την πρόταση που του έκανε ο Παναθηναϊκός, κι έφτανε (με τα μπόνους στόχων και τα πριμ συμμετοχών) κοντά στο μισό εκατ. ευρώ στο σύνολο.
Πάντως ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει εγγυήσεις από την ιταλική ομάδα, για την πληρωμή των 200.000 ευρώ, αλλά και τραπεζικές εγγυήσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα πληρωθούν σε δόσεις τα τροφεία.
Με τη συγκεκριμένη ομάδα (Πάρμα), άλλωστε, οι «πράσινοι» έχουν «καεί» στο παρελθόν στη μετακίνηση του Νίνη (καλοκαίρι 2012), καθώς δεν κατέβαλε ποτέ τα τροφεία των 475.000 ευρώ. Με αποτέλεσμα όταν «πτώχευσε» η Πάρμα και συστάθηκε σε νέα εταιρεία, να «σβηστεί» και το χρέος που υπήρχε απ’ τη συγκεκριμένη μεταγραφή.
Ποσό που διεκδικεί από τον Μάρτιο του 2020, ο Παναθηναϊκός έχοντας προσφύγει στο CAS (αναμένεται η απόφαση μέσα στις επόμενες εβδομάδες).
*Σημειώνεται πως από τη μεταγραφή του 19χρονου μπακ, δικαιούται ένα σημαντικό ποσό και η πρώτη ομάδα του, ο Κιθαιρών Καπαρελίου της Βοιωτίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass