Εποχή «Νέμπε» στον Αχιλλέα Φαρσάλων

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2022 20:10

Την έναρξη συνεργασίας με τον Κώστα Νεμπεγλέρα ανακοίνωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων, μετά την κοινή λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Βασίλη Μπακογιάννη, ενώ χθες ανακοινώθηκε επίσης η κοινή λύση της συνεργασίας, με τον άμεσο συνεργάτη του Βαγγέλη Κολιό.


Ο Κώστας Νεμπεγλέρας επιστρέφει αυτήν τη φορά στα Φάρσαλα ως προπονητής, μετά την επιτυχημένη παρουσία του στην ομάδα ως παίκτης, ενώ συνεργάτης του αναλαμβάνει ο Χρήστος Λιάπης.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει: «Η Διοίκηση της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Νεμπεγλέρα. Ο κ. Νεμπεγλέρας επιστρέφει για δεύτερη φορά στον ιστορικό Αχιλλέα Φαρσάλων, τον οποίο υπηρέτησε για τρεις σεζόν ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός του, έχοντας κατακτήσει το νταμπλ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ως προπονητής έχει εργαστεί στον Φαλανιακό, με τον οποίο την περσινή σεζόν κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΝΛ - DETOX. Άμεσος συνεργάτης του κ. Κώστα Νεμπεγλέρα θα είναι ο κ. Χρήστος Λιάπης. Σύσσωμη η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τους κ. Κώστα Νεμπεγλέρα και Χρήστο Λιάπη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες στην επίτευξη των υψηλών στόχων του Συλλόγου».

 

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass