Οταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζήτησε από τον Αγοραστό να κάνει την απονομή…

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2023 11:10

Η ΑΕΚ πετυχαίνει το δεύτερο γκολ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τον Πάολο Φερνάντες την περασμένη Τετάρτη στις καθυστερήσεις στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (2-0), και η απονομή αρχίζει να ετοιμάζεται γρήγορα απ’ όλους.


Τα μεγάφωνα αναγγέλλουν ότι θα την κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος, αλλά τότε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης -που βρισκόταν μέσα στον κλειστό χώρο των VIP δίπλα από τους επισήμους- αρχίζει και φωνάζει... «Την απονομή θα κάνει ο Αγοραστός, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας» (σ.σ. προφανώς εννοούσε μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ προς αποφυγή παρεξήγησης).
Όλοι έμειναν άφωνοι... Ο λόγος είναι ότι ο Μελισσανίδης ξέρει ότι ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός είναι λάτρης του αθλητισμού και φαίνεται από το πλούσιο αθλητικό έργο της Περιφέρειας σε υποδομές και αθλητικές εκδηλώσεις, ενώ έχει και τεράστια αποδοχή για το συνολικό του έργου που είναι θέμα συζήτησης σε όλη τη χώρα.
Ο Περιφερειάρχης στον τελικό πήγε ως προσκεκλημένος και έδειξε αρχικά αμηχανία, αφού δεν φορούσε ούτε σακάκι, ενώ ταυτόχρονα δεν περίμενε την πρόταση αυτην από τον Μελισσανίδη, που ήταν τελείως αυθόρμητη και έγινε δεκτή αμέσως και από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος γνωρίζει την αθλητική προσφορά του Περιφερειάρχη (επισκέπτεται άλλωστε τακτικά τη Λάρισα). Τότε, κάποιος πηγαίνει, παίρνει σε γρήγορο χρόνο το σακάκι που έχει μόνιμα στο αυτοκίνητο ο Κώστας Αγοραστός και ο Μπαλτάκος καλεί τον Περιφερειάρχη δίπλα του για να δώσουν μαζί το Κύπελλο.
Μόλις έρχεται ο αρχηγός της ΑΕΚ, ο Αραούχο, δίνουν το Κύπελλο και οι δύο μαζί μέσα σε αποθέωση.
Η απονομή του Κυπέλλου αδικήθηκε στην τηλεοπτική εικόνα, αφού οι παίκτες βρέθηκαν -άγνωστο γιατί- μπροστά από Μπαλτάκο και Αγοραστό, με αποτέλεσμα να φαίνονται οι απονομείς ελάχιστα σε όλα τα τηλεοπτικά πλάνα. Ο Αγοραστός βέβαια είπε: «Τα τηλεοπτικά πλάνα ήταν σωστά γιατί οι παίκτες είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές στο άθλημα και δίκαια είναι πιο μπροστά απ’ όλους...».
Εκτός του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, στον τελικό παρευρέθηκαν, μεταξύ των ελάχιστων προσκεκλημένων, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο ειδικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας Κώστας Τζανακούλης, οι επανεκλεγέντες βουλευτές Χρήστος Κέλλας (με τον γιο του Αχιλλέα) και Ζέττα Μακρή, οι οποίοι δέχτηκαν συγχαρητήρια για τη νίκη της παράταξής τους, αλλά και για την επανεκλογή στα βουλευτικά έδρανα.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass