Στους «4» ΑΕΛ (1) και Ακαδ. Ολύμπικ

*ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ-14 ΤΗΣ ΕΠΣΛ *ΝΙΚΗΣΑΝ ΜΕ 2-1 ΤΟΥΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥΣ/ΘΥΕΛΛΑ (2) ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2023 11:15
ΑΕΛ (1) ΑΕΛ (1)

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Το «παρών» στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος Κ-14 της ΕΠΣΛ θα δώσουν (μετά τον Ηρακλή Λάρισας) ΑΕΛ (1) και Ακαδημία Ολύμπικ, οι οποίες νίκησαν χθες με 2-1 τους Ατρόμητους/Θύελλα (2) και Απόλλωνα Λάρισας αντίστοιχα.

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τσούμαρη, η ΑΕΛ (1) (τερμάτισε 1η στον 1ο Όμιλο) έκαμψε την αντίσταση των Ατρομήτων/ Θύελλας (κατετάγησαν 4οι στον 2ο Όμιλο) με 2-1 και συνεχίζει την πορεία της στη φετινή διοργάνωση κερδίζοντας μία θέση στην τελική 4άδα.
Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν στο 9’ με τον Τσούμαρη, ο οποίος μετά από κόρνερ του Βασιλείου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 12’ ο Βασιλείου είχε οριζόντιο δοκάρι με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.
Οι Ατρόμητοι/Θύελλα αντέδρασαν στη συνέχεια και ισοφάρισαν στο 33’ με τον Κουμαντζέλη. Στην επανάληψη η ΑΕΛ είχε ένα ακόμα δοκάρι με τον Βασιλείου. Και ενώ το 1-1 έδειχνε ότι θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, ο Τσούμαρης είχε αντίθετη άποψη και στο 70’+3’ με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 χαρίζοντας την πρόκριση στους «βυσσινί».
ΑΕΛ (1) (Ι. Βασιλείου): Κωστόπουλος, Αμίτσας, Αγραφιώτης, Φετβατζής, Μπακογιάννης, Τσιανάβας, Αναγνώστου, Τσούμαρης, Τζάρτας, Τζήμας, Βασιλείου (Σφόρτσας, Χρυσόπουλος, Γελατζόπουλος, Πατσίκας).

 

MHTSHMPONA_1.jpg

ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (2) (Τηλ. Ζιάκας): Μέλιος, Επισκόπου, Ντελής, Σαμαράς, Παπαδημητρίου, Κουμαντζέλης, Μπαζούκης, Μπελιμέζης, Γκατζιάς, Σακελλαρίου, Στεργίου (Βαρδακάρης, Αλαράι, Ξινόπουλος, Μιχαλακόπουλος).
ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ
Δυστυχώς, η ένταση στα χθεσινά παιχνίδια δεν απεφεύχθη και κάποιοι γονείς έγιναν αρνητικοί πρωταγωνιστές, οι ενέργειες των οποίων καταγράφηκαν στο Φύλλο Αγώνα.
ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Η Χαραυγή/Ακαδ. Ολύμπικ (κατετάγη 1η στον 2ο Όμιλο) ξεπέρασε το εμπόδιο του Απόλλωνα Λάρισας (τερμάτισε 4ος στον 1ο Όμιλο) με 2-1 μετά από ανατροπή στο α’ ημίχρονο.
Το παιχνίδι κυμάνθηκε σε πολύ καλά επίπεδα, αντάξιο της δυναμικής των δύο αντιπάλων, οι οποίοι έπαιξαν ανταγωνιστικά, δημιουργώντας ο καθένας τις δικές του καλές ευκαιρίες, που θα μπορούσαν να είχαν διαμορφώσει μία διαφορετική εξέλιξη στο ματς.
Στο πρώτο μέρος η Ακαδημία Ολύμπικ ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ενώ στην επανάληψη ο Απόλλωνας πίεσε για την ανατροπή της εις βάρος του κατάστασης, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει τον στόχο του.
Οι «κυανόλευκοι» ευτύχησαν να προηγηθούν στο 7’ με τον Τουρσουνίδη με ψηλοκρεμαστό σουτ, ωστόσο πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο 8ο λεπτό, ο Δέλλας με κεφαλιά, ύστερα από σέντρα του Ντανούσι, ισοφάρισε σε 1-1 για την Ακαδημία Ολύμπικ.
Στο 28’ ο Ντανούσι ως τελικός αποδέκτης, ύστερα από ωραίο συνδυασμό των Δέλλα-Τζιότζιου, πλάσαρε εύστοχα, γράφοντας έτσι το 2-1.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 45’ ακυρώθηκε γκολ της Ακαδημίας Ολύμπικ, καθώς ο διαιτητής υπέδειξε ότι ο σκόρερ χρησιμοποίησε το χέρι.
Το 2-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με την Ακαδημία Ολύμπικ να κερδίζει δίκαια την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

 

NVA_9444.jpg

ΧΑΡΑΥΓΗ/ΑΚΑΔ. ΟΛΥΜΠΙΚ (Δ. Κουκουλιαύκας-Σ. Κουτσάκης): Τσίντζιρας, Κουρδής Ι., Αβραμούλης, Μπουτζέτης, Κουρδής Δ., Αλβανός, Αδαμόπουλος, Τζιότζιος, Δέλλας, Γεωργιάδης, Ντανούσι (Κορονάτσε, Χατζής Δ., Ψιμούλης, Ντόντος, Παππάς, Τσιρογιάννης).

 

NVA_9447.jpg

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Μαϊμουλιώτης): Κακαδιάρης, Μιχαλόπουλος, Κουλιαλής, Ρίζος, Πιλτσούλης, Καζατζής, Ντουμόπουλος, Σεφεριάδης, Πλούμπης, Βλαχάκης, Τουρσουνίδης, (Νότας, Λαμπρονίκος, Σωτηρίου, Σινάι, Σαράντης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass