Χωρίς Φορτούνη και... λεγεωνάριους το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2023 12:40

Τη Δευτέρα 29 Μαΐου αρχίζει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής ποδοσφαίρου, ενόψει των αγώνων της για την προκριματική φάση του EURO 2024 με την Ιρλανδία (16 Ιουνίου, OPAP Arena) και τη Γαλλία (19 Ιουνίου, Stade de France).


Λόγω της συμμετοχής τους στον τελικό του Κυπέλλου, οι διεθνείς παίκτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ πήραν μερικές έξτρα ημέρες ξεκούρασης και θα ενταχθούν στην προετοιμασία την 1η Ιουνίου, ενώ σε αυτό το στάδιο δεν έχουν κληθεί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό και έχουν ακόμη υποχρεώσεις με τις ομάδες τους.
Όπως είχε διαρρεύσει, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γκουστάβο Πογέτ άφησε εκτός κλήσεων τον Κώστα Φορτούνη, ενώ, στον αντίποδα, νέο πρόσωπο είναι ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Κώστας Τζολάκης.
Αναλυτικά, την προσεχή εβδομάδα στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κώστας Τζολάκης, Τζορτζ Μπάλντοκ, Παναγιώτης Ρέτσος, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Γιώργος Μασούρας, Φώτης Ιωαννίδης, Δημήτρης Πέλκας. Από την 1η Ιουνίου στο πρόγραμμα θα ενταχθούν και οι Γιώργος Αθανασιάδης, Λάζαρος Ρότα, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Γιώργος Τζαβέλλας, Πέτρος Μάνταλος, Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass