Διπλώματα σε μαθητές της Στ’ τάξης για τους αγώνες χειροσφαίρισης

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΟΝΝΩΝ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2024 13:17

Οι μαθητές κι οι μαθήτριες της Στ’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Γόννων έλαβαν μέρος στους αγώνες «Αθλοπαιδείας», χειροσφαίρισης για τα Δημοτικά Σχολεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας για το σχολικό έτος 2023-2024. Η εκδήλωση οργανώθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) του Νομού Λάρισας.

Οι μαθητές κι οι μαθήτριες προετοιμάστηκαν και υποστηρίχθηκαν από τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής, κ. Χριστόδουλο Τσιούρβα, ενώ ο κ. Γεώργιος Αλεξανδρής, δάσκαλος της Στ’ τάξης, συνόδευσε τους μαθητές και τις μαθήτριες στη διοργάνωση. Την ίδια ημέρα, με την επιστροφή στο σχολείο η διευθύντρια του σχολείου κ. Αποστολίνα Σαΐτη απένειμε στους μαθητές και τις μαθήτριες αναμνηστικά διπλώματα από την Ο.Ε.Σ.Α.Δ.
Σε ανακοίνωση η διεύθυνση και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου συγχαίρουν τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς συνοδούς τους για την εξαιρετική τους παρουσία. «Αυτή η δραστηριότητα αποτελεί έναν αντίποδα στην επιρροή της τεχνολογίας, η οποία συχνά κρατά τους/τις μικρούς/-ές μαθητές/-τριες απομακρυσμένους/-ες από σωματικές και αθλητικές δραστηριότητες, ο οποίες, όμως, είναι ουσιώδεις για τη φυσική και ψυχική τους ευεξία» επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass