Διεξήχθη ο Ορεινός Αγώνας Karya Olympus Trail

ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2024 11:45

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 4ος ορεινός αγώνας Karya Olympus Trail, που πραγματοποιήθηκε στην Καρυά Ολύμπου.

Ο αγώνας προσέλκυσε πλήθος συμμετεχόντων από όλη την Ελλάδα, που ήρθαν να απολαύσουν τις μοναδικές διαδρομές και το εντυπωσιακό φυσικό τοπίο του Ολύμπου.
Κατά γενική ομολογία όλων των συμμετεχόντων ήταν μία άψογη διοργάνωση που στόχο είχε την ανάδειξη και προστασία των ορεινών μονοπατιών της περιοχής, καθώς και την προώθηση του ορεινού τρεξίματος.
Το πρόγραμμα του Ορεινού Αγώνα περιλάμβανε τις διαδρομές Karya Olympus Trail 25 χλμ., Titnata Trail 13 χλμ., Karya Mini Trail 5,5 χλμ., αλλά και αγώνα για παιδιά διαφόρων ηλικιών.
Στον αγώνα μάς τίμησαν με την παρουσία τους ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Πολιτισμού κ. Σ. Σουλούκος και η αντιπεριφεριάρχης κ. Μαρία Γαλλιού Π.Ε. Θεσσαλίας. Ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού κ. Α. Δημουλάς, ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Βόρειου Τομέα κ. Α. Γεροφωκάς, ο πρόεδρος ΔΕΥΑΕΛ κ. Γ. Κατσιούρας, δημοτικοί υπάλληλοι και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καρυάς κ. Ν. Κατσίβελος.
Η πρόεδρος του ΜΕΣΚ Σπυράκη Ελένη τόνισε πως στόχος του ΜΕΣΚ είναι να φέρει τον κόσμο πολύ πιο κοντά στη φύση και να γνωρίσει τα μονοπάτια της περιοχής. «Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά, αφού με αφορμή τον ορεινό αγώνα, το χωριό το επισκέπτεται πάρα πολύς κόσμος. Επίσης, στόχος είναι η προβολή του εθνικού μονοπατιού Ο2, το οποίο διέρχεται από την Καρυά και σε μια από τις υψηλότερες κορυφές το Σκολιό ενώνεται με το Ε4 που είναι διεθνές μονοπάτι», τόνισε, μεταξύ άλλων.
Στο ίδιο σημείο στάθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σ. Σουλούκος, λέγοντας πως «η Περιφέρεια είναι δίπλα στους συλλόγους και βοηθάει, κατά περιοχές, όπου διοργανώνονται αντίστοιχες αθλητικές εκδηλώσεις. Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί από την Περιφέρεια και το πρόγραμμα ανάδειξης του μονοπατιού Ο2».
*Οι διοργανωτές εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στα αδέρφια Ελευθέριο και Γεώργιο Καβαρατζή για την άψογη οργάνωση του αγώνα. Σε όλους τους εθελοντές, το Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Ελασσόνας, όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες επαγγελματίες και ερασιτέχνες που πήραν μέρος και ιδιαίτερα τους μικρούς μας φίλους και φίλες όλων των ηλικιών, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας. Τους εκφωνητές του αγώνα Θοδωρή Τόπα και Γιώργο φωτιάδη και τους μοναδικούς Κ. Παπαδημητρίου και Ν. Δραχαλίβα για τη μουσική κάλυψη του αγώνα.
Ο αγώνας διοργανώθηκαν από τον ΜΕΣ Καρυάς «Ο Όλυμπος» με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Ελασσόνας.
Ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά, με την υπόσχεση να συνεχιστεί η προσπάθεια για την ανάδειξη και προστασία της φυσικής ομορφιάς του θεσσαλικού Ολύμπου.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Στα 25 χλμ.
Άνδρες
Νικόλαος Δήμτσας
Κώστας Κουτσούκης
Βασίλης Μπαλαμώτης

Γυναίκες
Βικτώρια Γεωργοπούλου
Ιωάννα Μπάτζιου
Ιφιγένεια Γάτσιου

 

Στα 13 χλμ.
Άνδρες
Χρήστος Ζησόπουλος
Νίκος Κασιάρας
Κώστας Μάρος

Γυναίκες
Θεανώ Δοξαρά
Βασιλική Ντικούλη
Δήμητρα Καλτσή

 

Στα 5 χλμ.
Άνδρες
Δημήτρης Τζιούργκανος
Νίκος Βαούτης
Σάκης Πιτένης

Γυναίκες
Αναστασία Χατζή
Ευαγγελία Αγγελή
Βασιλική Ζαμπούκα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass