ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (1-3)

Πρώτη επίσημη για Αντωνίου στην Αγιά

* ΕΝΑΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΙΘΟΥΑΝΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2013 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:01
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Την πρώτη ανεπίσημη εμφάνιση πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου ο Δωτιέας Αγιάς μόλις τέσσερις ημέρες μετά από την έναρξη της προετοιμασίας στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης με τους Νέους του Ολυμπιακού U-20 που διεξήχθη στο γήπεδο Αγιάς. Ήταν ωστόσο η πρώτη επίσημη εμφάνιση του νέου τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου ο οποίος κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας και μετά το τέλος του φιλικού ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του συλλόγου. Συνεργάτης του Σωτήρη Αντωνίου θα είναι ο επί σειρά ετών ποδοσφαιριστής του Δωτιέα Νίκος Καλόγηρος.
«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα και στην ομάδα του Δωτιέα. Παράλληλα είναι χαρά για ολόκληρη την επαρχία Αγιάς το ότι ο Δωτιέας θα παίζει στη Γ’ Εθνική και θα την εκπροσωπεί. Είναι μια νέα αρχή για την ομάδα όσον αφορά στους στόχους που θέτουμε πλέον. Πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε ένα αρκετά ανταγωνιστικό σύνολο με πρώτο και βασικό στόχο την παραμονή. Από κει και πέρα θα κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Δωτιέα Σταύρο Γκλέτο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου αλλά και για τον αγώνα που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια για την ομάδα. Πράγματι η πίεση το τελευταίο διάστημα τόσο από τον πρόεδρο όσο και από τον κόσμο της Αγιάς ήταν μεγάλη και καθοριστική για να έρθω στην ομάδα. Έρχομαι λοιπόν με χαρά και θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Αυτό σημαίνει ότι θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κάνουμε γνωστή την ομάδα της Αγιάς σε όλη την Ελλάδα.
Σε ό,τι αφορά στο φιλικό παιχνίδι έγινε καθαρά για τον κόσμο. Η ομάδα έχει μόνο 4 ημέρες προετοιμασίας, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα για τη νέα χρονιά και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που ήρθαν στην Αγιά».
ΡΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ
Σε ό,τι αφορά στη φιλική αναμέτρηση ο Δωτιέας Αγιάς είχε απέναντί του μία ομάδα που έφτασε στους «8» σε ευρωπαϊκό επίπεδο και η οποία ήταν σε πιο προχωρημένο στάδιο σε ότι αφορά στην προετοιμασία της. Ο κόσμος ήταν αρκετός αφού το γήπεδο Αγιάς ήταν στην κυριολεξία γεμάτο και απόλαυσε ένα πολύ καλό θέαμα. Το παιχνίδι είχε ρυθμό, οι δύο ομάδες έπαιξαν με πάθος και έδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν πολλά.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο 20λεπτο χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Σαλιάκας στο 8ο λεπτό και Γαρεφαλάκης στο 20ό.
Από κει και πέρα ο Δωτιέας αντέδρασε και στο 36’ ο Τσατσαλίδης κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Πετροζέλης μειώνοντας σε 1-2.
Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 79’ ο Παπασάββας με κοντινό πλασέ.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Μπουμαρσόπουλος με βοηθούς τους κ. Καρακώστα και Ακρίβο.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Αντωνίου): Τρούκης Τσακάλη, Πολύζος, Ριζούλης, Ζαπούσκας, Ντακούλας, Πετροζέλης, Τσατσαλίδης, Στογιανόβσκι, Τζιόλας, Κατσίκης (στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Σιμούλης, Καρλιάμπας, Βαλαώρας, Μυλωνάς, Χατζηλιάδης, Τσαγκαλάς, Κασίδας, Διαμαντής).
ΝΕΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ U-20 (Bernd Storck): Ηλιάδης, Βολονάκης, Τούφας, Βατουσιάδης, Μπουγιούκος, Laci Qazim, Ρεντζής, Μαργαρίτης, Γαρεφαλάκης, Καναβέτας, σΑΛΙΆΚΑς (ΣΤΟ Β’ ΗΜΊΧΡΟΝΟ ΈΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ Σωτηράκος, Παπασάββας, Βούρος, Σιώπης, Ιγνατιάδης, Βλάχος, Πασαλίδης).
ΟΙ ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ΤΟΥ ΔΩΤΙΕΑ
Στο φιλικό του Σαββάτου με την ομάδα του Δωτιέα αγωνίστηκαν δύο ξένοι ποδοσφαιριστές για τους οποίους οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόκτησή τους είναι θέμα χρόνου. Ο λόγος για τον 20χρονο Λιθουανό Ζαπούσκας που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον 27χρονο Σκοπιανό Στογιανόβσκι που αγωνίζεται ως επιθετικός.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass