ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Θετικό το πρώτο αγωνιστικό τεστ

* ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (U17) ΜΕ 1-0

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2013 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:01
Εντυπωσιακή ήταν η πρώτη εμφάνιση της Δήμητρας Γιάννουλης για φέτος, καθώς το συγκρότημα των Γ. Μπουρνάκα – Β. Μπακογιάννη έδειξε από τα πρώτα κιόλας στοιχεία πως θα κάνει πολύ αισθητή την παρουσία του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ και όχι μόνο.
Στην αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα νέων του Ολυμπιακού Πειραιώς (U-17), η Γιάννουλη παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, κυρίως στο πρώτο μέρος, κέρδισε εντυπώσεις και αποτέλεσμα (1-0).
Το τελικό 1-0 σαφώς δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα του παιχνιδιού και τη δυναμική των δύο ομάδων καθώς τόσο οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πολύ δε περισσότερο οι φιλόδοξοι «πράσινοι» της Γιάννουλης, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, με ολοκληρωμένες επινοήσεις και απειλητικές διεισδύσεις στις αντίπαλες περιοχές. Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογιστούμε ότι κάθε αντίπαλος είχε από δύο δοκάρια.
Παρά το αφόρητο της ζέστης (έναρξη αγώνα στις 16:00), όλοι οι ποδοσφαιριστές παίζοντας σοβαρά και πειθαρχημένα, κατάφεραν και κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, προσφέροντας στους πάρα πολλούς θεατές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση, πλούσιο και «δροσιστικό» θέαμα.
Οι παίκτες της Δήμητρας πίεσαν από την αρχή του παιχνιδιού και σε όλες τις γραμμές του γηπέδου τους γρήγορους και ταλαντούχους αντιπάλους, μη βρίσκοντας εκείνοι εύκολα διαδρόμους πρόσβασης στα καρέ του έμπειρου και σταθερού τερματοφύλακα της Γιάννουλης Γκικούδη.
Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε με έξυπνο πλασέ στο 32’ ο Κωταρέλας, μετά από πάσα του Μανάκα. Πιο πριν στο 19’ ο Φατούρας σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας, επιχειρώντας ευθύβολο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Το ίδιο δοκάρι είπε όχι και στο 26’ σε αντίστοιχο μακρινό δυνατό σουτ του Πατσιωτού, διατηρώντας ανέπαφη και πάλι την εστία του Γαβαλά.
Άλλες καλές στιγμές για τη Δήμητρα είχαμε στο 7’ όταν ο Κωταρέλας πλάσαρε από κοντινή απόσταση και απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, σε νέο σουτ του Φατούρα στο 37’ μπλοκάροντας σταθερά την μπάλα ο Γαβαλάς, σε κεφαλιά του Μαλαβιέζου από κόρνερ στο 67’, που κατέληξε άουτ, σουτ του Βελετάνη στο 70’, το οποίο επίσης πέρασε άουτ και ευκαιρία τετ α τετ με τον Δαούλα στο 82’, μη καταφέρνοντας ο υψηλόσωμος επιθετικός της Γιάννουλης να παραβιάσει από κοντά την αντίπαλη εστία.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού ανέβασαν ρυθμό και απόδοση στην επανάληψη, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και απειλώντας αρκετές φορές την εστία των φιλοξενουμένων.
Σημαντικές ευκαιρίες για τους Πειραιώτες σημειώθηκαν στο 82’ και 89’ όταν από αντίστοιχα συρτά σουτ των Αράπη και Ανδρούτσου, η μπάλα βρήκε αντίσταση και τις δύο φορές στο κάθετο δοκάρι της εστίας της Γιάννουλης. Οι Ολυμπιακοί απείλησαν ακόμη στο 25’ με τον Μεζίνι, στο 50’ και στο 72’ με τον Κυρτσιαλίδη και στο 84’ με το Τσιλίκη.
Οι διαιτητές της συνάντησης κ. Καρακώστας, Μπουμαρσόπουλος και Ακρίβος, ήταν πολύ καλοί.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΝΑΚΑΣ
Φανερά ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα της Γιάννουλης στο πρώτο της για εφέτος παιχνίδι, ο προπονητής Γιάννης Μπουρνάκας δήλωσε:
«Δεν περίμενα τέτοια καλή εμφάνιση από τους παίκτες μου, λόγω του μικρού ως τώρα χρόνου της προετοιμασίας που κάναμε μαζί, της ζέστης που θεώρησα ότι θα τους επηρέαζε αρνητικά και του ονόματος του αντιπάλου. Είμαστε ακόμη στην αρχή και σίγουρα όχι έτοιμοι να παρουσιάσουμε την εικόνα εκείνη που θέλουμε και πιστεύω ότι έχουμε. Το ρόστερ μας είναι ανανεωμένο σε μεγάλο βαθμό και θέλουμε ακόμη χρόνο. Πιστεύω πως με πολλή δουλειά και συντονισμένη προσπάθεια, θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι, βγάζοντας οι ποδοσφαιριστές στην επιφάνεια τα πολύ καλά στοιχεία, που θεωρώ ότι έχουν. Έδωσα την ευκαιρία σε 23 ποδοσφαιριστές και αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Έχουμε δρόμο μακρύ να διανύσουμε και συνεχίζουμε».
ΝΕΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: (Robert Kilin): Γαβαλάς, Ράτζα, Βελέτζας, Ντάσης, Χέλας, Παπουτσίδης, Μιχαλακέλης, Γιανόπουλος, Κιρτσιαλίδης, Αμαραντίδης, Μεζίνι (στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Μακροστέργιος, Πεχλιβανίδης, Παπαδάκης, Τσιλίκης, Παπανικολάου, Αράπης, Χατζάρας, Τόλι, Μανθιάτης, Ανδρούτσος).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπουρνάκας Γιάννης – Μπακογιάννης Βασίλης): Γκικούδης, Φατούρας, Τέγος, Ζάρας, Μπαλωμένος, Εμμανουήλ, Μανάκας, Γεωργούλας, Κωταρέλας, Παναγιωτίδης, Πατσιωτός (στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Κουρούτσαλης, Κωστόπουλος, Μαγκούτας, Δαούλας, Σπανός, Μαυρουδής, Σουφχάρας, Μαλαβιέζος Κ., Παναγιωτόπουλος, Σελήνης, Βελετάνης, Δημέρας).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass