ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ

Ηρακλής Λάρ.: Με οδηγό την ιστορία

* Ν. Φιλίππου: «Οι στόχοι μας είναι υψηλοί, δηλαδή πάμε για τον τίτλο»

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2013 2:38 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:01
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Για τον Ηρακλή Λάρισας η φετινή χρονιά αποτελεί ένα ακόμη στοίχημα. Ο ιστορικός σύλλογος της Λάρισας επέστρεψε στη μεγάλη τοπική κατηγορία ξεπερνώντας τα εμπόδια των τελευταίων ετών και δηλώνει αποφασισμένος να ξαναγράψει ιστορία αφού είναι… «καταδικασμένος» να πρωταγωνιστεί.
Με έναν παλιό γνώριμο στην τεχνική ηγεσία τον Κώστα Κολομητρούση και με πολλά νέα πρόσωπα στο έμψυχο δυναμικό οι «κυανόλευκοι» θέλουν να θέσουν τις βάσεις για το μέλλον και να εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες τους.
«Εννοείται ότι δίνουμε ραντεβού με την ιστορία. Είμαστε στη μεγάλη τοπική κατηγορία και φτιάχνουμε μια καινούργια ομάδα νεανική και παράλληλα ικανή να πρωταγωνιστήσει» επισήμανε στην «Ε» ο πρόεδρος του Ηρακλή Νίκος Φιλίππου, το όνομα του οποίου είναι συνυφασμένο με την αναγέννηση της ομάδας.
«Οι φιλοδοξίες του Ηρακλή ταυτίζονται απόλυτα και με τις προσωπικές μου φιλοδοξίες. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί. Αυτό σημαίνει ότι πάμε για τον τίτλο» τόνισε ο Νίκος Φιλίππου δίνοντας το στίγμα της ομάδας τη νέα σεζόν και προσθέτει:
«Είναι ένας δύσκολος στόχος για την επίτευξη του οποίου απαιτούνται δουλειά, κουράγιο, οικονομικοί πόροι, καλοί παίκτες και καλός προπονητής. Πιστεύω ότι όλα αυτά τα έχουμε. Διαλέξαμε τον καλύτερο κατ’ εμέ προπονητή στην κατηγορία, έχουμε ρίξει τον μέσο όρο ηλικίας των παικτών και εύχομαι είναι να είμαστε υγιείς, να μην αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και όλα θα πάνε καλά.
Σαν διοίκηση ξεκινήσαμε μια μεγάλη και επίπονη προσπάθεια από τη Γ’ τοπική κατηγορία με στόχο να επαναφέρουμε τον Ηρακλή στο προσκήνιο. Προσωπικά έχω χαρίσει τα πάντα στην ομάδα, δεν έχω καθόλου προσωπικό χρόνο αλλά κάθε χρόνο μαθαίνεις. Πλέον μπορώ να πω ότι ο Ηρακλής αποτελεί πόλο έλξης. Θέλουμε φυσικά και τη συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας η οποία είναι ικανοποιητική αλλά χρειαζόμαστε ακόμα μεγαλύτερη στήριξη» κατέληξε ο πρόεδρος του Ηρακλή.
Από την πλευρά του ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μανώλης Δασκαλόπουλος επισήμανε:
«Ξεκινάμε μία νέα πορεία στην Α’ Ερασιτεχνική. Μία δύσκολη πορεία με νέα παιδιά που έχουν φιλοδοξίες. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Διαλέξαμε τον Κώστα Κολομητρούση για τη θέση του προπονητή γιατί και δικό μας παιδί είναι και άξιος προπονητής. Πιστεύουμε ότι θα πάμε πολύ καλά».
ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ
Το δύσκολο έργο να οδηγήσει τον Ηρακλή στην επίτευξη των στόχων του ανέλαβε ο Κώστας Κολομητρούσης με συνεργάτη τον πρώην τεχνικό του Ολύμπου Λάρισας Γιώργο Τζιμόπουλο. Ο Κώστας Κολομητρούσης που κάθισε στον πάγκο του Ηρακλή πριν επτά περίπου χρόνια μιλώντας για το φετινό εγχείρημα δήλωσε τα εξής:
«Ήρθα σε μία νέα ομάδα με την έννοια ότι υπάρχουν πολλοί καινούργιοι ποδοσφαιριστές γιατί η ιστορία του συλλόγου είναι διαχρονική τόσο στην Α’ Ερασιτεχνική όσο και στη Δ’ Εθνική κατηγορία.
Ευελπιστώ ότι με τις προσθήκες που έγιναν και με αυτές που έπονται θα κάνουμε μία ομάδα η οποία θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και θα είναι πειθαρχημένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τους στόχους της νέας χρονιάς αλλά πιστεύω ότι θα έχουμε μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας και μετά τον Δεκέμβριο βλέποντας πως θα έχουν τα πράγματα μπορούμε να μιλήσουμε ξεκάθαρα για τους στόχους που μπορεί να έχει ο Ηρακλής. Πρωταρχικός στόχος είναι να κάνουμε ένα σύνολο καλό, ανταγωνιστικό με τις άλλες ομάδες γιατί υπάρχουν πολύ καλές ομάδες και να παρουσιάσουμε ένα καλό θέαμα όπως το θέλει η διοίκηση ο κόσμος και ’γω προσωπικά σαν προπονητής».
-Πέρασαν σχεδόν επτά χρόνια από την τελευταία φορά που κάθισες στον πάγκο της ομάδας. Τι άλλαξε στον Ηρακλή;
«Πιστεύω ότι είναι νωρίς ακόμα να βγάλω συμπεράσματα όμως άλλη ομάδα είχα τότε. Πιστεύω ότι είναι ένας ιστορικός σύλλογος και με την προσπάθεια τόσο τη δική μου όσο των παικτών και της διοίκησης να δημιουργήσουμε αυτό που θέλουμε. Πάνω απ’ όλα να είμαστε μία οικογένεια και από κει και πέρα τα πάντα είναι στο χέρι μας».
-Οι ισορροπίες και τα δεδομένα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έχουν αλλάξει λόγω της οικονομικής κρίσης. Πώς βλέπεις το νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ;
«Ευελπιστώ ότι θα υπάρχει μία καλύτερη οργάνωση σε όλες τις ομάδες, θα είναι καλές και δυνατές αλλά εμείς θα κοιτάξουμε τα του οίκου μας. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και πιστεύω να είμαστε οι πρωταγωνιστές σ’ αυτόν τον μαραθώνιο».
Αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά παρουσιάστηκε και ο Γιώργος Τζιμόπουλος ο οποίος δήλωσε με τη σειρά του:
«Σε συνεργασία με τον Κώστα Κολομητρούση θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο μπορούμε πιο δυνατή την ομάδα του Ηρακλή και μέσα από τη δουλειά ελπίζουμε να βοηθήσουμε και τα νέα παιδιά αλλά και τους άλλους ποδοσφαιριστές που είναι σε ανώτερο επίπεδο. Θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο τον δυνατό πιο έτοιμοι στο πρωτάθλημα και να πάμε όσο γίνεται πιο ψηλά».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass