ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανεβάζει τον πήχη ο Λαρισαϊκός

* Γ. ΚΟΣΜΙΔΗΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ» * Φ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ: ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2010 3:08 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:03
Σε μια χρονιά σημαντικών αλλαγών τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο ο Λαρισαϊκός καλείται να επαναπροσδιορίσει το ρόλο του στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και δη της μεγάλης τοπικής κατηγορίας. Με άλλα λόγια η φετινή χρονιά κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη για τους «πράσινους» που θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και όπως καταδεικνύουν οι μέχρι τώρα κινήσεις τους προσπαθούν να ανεβάσουν τον πήχη ψηλά.
«Ο στόχος μας είναι να μπορέσει να καθιερωθεί ο Λαρισαϊκός στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να γίνουμε όλοι μια οικογένεια και μέσα από αυτή τη διαδικασία να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά και να φέρουμε ακόμα περισσότερο κόσμο από τη συνοικία αλλά και από την πόλη της Λάρισας στο γήπεδο» είπε χαρακτηριστικά ο νέος τεχνικός Φεραίος Γιαννακός κατά τη χθεσινή «πρώτη» της ομάδας, προσδιορίζοντας το στίγμα των «πρασίνων» στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και συνέχισε:
«Η ενασχόλησή μου με το Λαρισαϊκό είναι μια πρόκληση για μένα. Οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν μια σοβαρή προσπάθεια με στόχο να επανδρώσουν την ομάδα με καλούς αθλητές έτσι ώστε σε συνεργασία με τους ήδη υπάρχοντες και πιο έμπειρους να βοηθήσουν τα νεαρά παιδιά να έχουν μια πολύ καλή εξέλιξη.
Σε ό,τι αφορά στο νέο πρωτάθλημα πιστεύω ότι θα είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό και αυτό θα είναι προς όφελος των ανθρώπων που παρακολουθούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Δεν διακρίνω κάποια ομάδα που να αποκτά ιδιαίτερο προβάδισμα, το προβάδισμα θα το αποκτήσει η ομάδα που θα δουλέψει σοβαρά πάνω σε σωστές και υγιείς βάσεις» κατέληξε ο Φεραίος Γιαννακός.
Στον προεδρικό θώκο του συλλόγου βρίσκεται πλέον ο κ. Γιώργος Κοσμίδης. Είναι ο άνθρωπος που διαδέχθηκε τον επί σειρά ετών Τάκη Δημητσά και ο εμπνευστής της καινούργιας προσπάθειας που γίνεται στο σύλλογο στο επίκεντρο της οποίας δεν βρίσκεται μόνο η ομάδα αλλά και η συνοικία της Ν. Σμύρνης γενικότερα.
«Έχουμε βάλει κάποιους στόχους για άνετη παραμονή σε πρώτη φάση και όσο πιο ψηλά μπορούμε στη συνέχεια. Το κλίμα στην ομάδα είναι θετικό. Γι’ αυτό έρχονται καινούργιοι παίκτες αλλά δεν έχουμε ακόμη ολοκληρώσει το ρόστερ. Θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση σαν Λαρισαϊκός. Είμαι άνθρωπος που ασχολήθηκα με την ομάδα εξωδιοικητικά και αγαπάω τη γειτονιά μου» ήταν τα λόγια του προέδρου του Λαρισαϊκού ο οποίος πρόσθεσε:
«Η πορεία φυσικά θα μας δείξει αν ο στόχος μας είναι δύσκολος ή εύκολος. Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό και για αναδειχθεί η συνοικία αλλά και η ομάδα του Λαρισαϊκού γιατί κακά τα ψέματα ζούμε σε δύσκολες εποχές και ειδικά εμείς που είμαστε νέοι παράγοντες έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα μπροστά μας.
Γι’ αυτό και θέλουμε τη συμπαράσταση της Ν. Σμύρνης. Μέσα στους στόχους μας είναι να φέρουμε τον κόσμο όχι μόνο ξανά στο γήπεδο αλλά κοντά στην ομάδα. Γι’ αυτό και έγινε αυτή η ανανέωση στο Δ.Σ. του συλλόγου με πρόσωπα που έχουν άμεση σχέση με τη συνοικία. Από τη στιγμή που θεωρούμε ότι κάνουμε τα πάντα για να ομαλοποιήσουμε μια κατάσταση και να φέρουμε τον κόσμο ευελπιστούμε να υπάρχει και η ανάλογη ανταπόκριση από τον κόσμο της Ν. Σμύρνης γιατί η συνοικία είναι μεγάλη. Και με την ευκαιρία επειδή μας θεωρούν λίγο υποβαθμισμένους σαν συνοικία θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε και την ομάδα και τη συνοικία».
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Αρκετές ήταν οι αλλαγές που έλαβαν χώρα στην ομάδα του Λαρισαϊκού. Πιο συγκεκριμένα από την ομάδα αποχώρησαν οι Κύρκος, Κωνσταντάς, Σέντζας, Κυρίτσης, Γκόγκας, Τοπαλίδης, Φουσίκας και Μόσιαλος, ενώ αποκτήθηκαν (μέχρι τώρα) οι Κιόρογλου, Μίχος, Δάσσιος, Καψούρης, Ευθυμιάδης και επανήλθε ο Χουϊνάβας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΝ Τ. ΔΗΜΗΤΣΑ
Η πολυετή προσφορά του πρώην προέδρου του Λαρισαϊκού Τάκη Δημητσά δεν θα ήταν δυνατόν να μην τύχει της απαιτούμενης αναγνώρισης από τους ανθρώπους που ανέλαβαν τα ηνία του συλλόγου. Έτσι λοιπόν ο νέος πρόεδρος του Λαρισαϊκού Γιώργος Κοσμίδης ευχαριστεί τον κ. Δημητσά για το έργο που πρόσφερε και του εύχεται ό,τι καλύτερο. Επίσης ευχαριστεί τους παλαίμαχους του συλλόγου για την ανθοδέσμη που του προσέφεραν καθώς και τον επιχείρηση Δουλγέρη για τη χορηγία στην ομάδα.
 
Αισιόδοξοι οι παίκτες  του Λαρισαϊκού
Αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά παρουσιάστηκαν από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές του Λαρισαϊκού. Ας δούμε τι δήλωσαν ορισμένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αλλά και παλιοί παίκτες των «πρασίνων»:
Δ. Τατίας: «Έχουμε μια νέα διοίκηση, κάνουμε μια καινούργια προσπάθεια και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Κάναμε πολύ καλές κινήσεις στα μεταγραφικά και θέλουμε να έχουμε μία καλή πορεία. Όλα εξαρτώνται από μας».
Θ. Δάσσιος: «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους. Σίγουρα ο Λαρισαϊκός έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό όνομα και με τις προσθήκες που έγιναν είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της μεγάλης τοπικής κατηγορίας. Όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πιστεύω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας».
Β. Καψούρης: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Λαρισαϊκού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια και υπάρχει διάθεση και όρεξη γι’ αυτό και ‘γω θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας».
Π. Γκέκας: «Η νέα χρονιά πρέπει να ξεκινήσει καλά σύμφωνα με τις μεταγραφές που έγιναν, να παίξει καλό ποδόσφαιρο με στόχο την άνετη παραμονή. Μπροστά μας θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θα ικανοποιήσει το φίλαθλο κοινό».
Ε. Κουτσιμάνης: «Θέλουμε φέτος να δούμε ένα διαφορετικό ένα πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από το Λαρισαϊκό και φυσικά η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Εγώ θέλω να καθιερωθώ στο Λαρισαϊκό να δείξω πολλά περισσότερα πράγματα ακόμα και να ανέβουμε σιγά-σιγά πιο ψηλά».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass