ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. 1964

Έναρξη προπονήσεων και εγγραφών

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2010 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 9:03
Μετά από εντατική προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα, με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνεται η έναρξη της διαδικασίας εγγραφών στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της μητρικής Α.Ε.Λ. 1964, που θα φιλοξενούνται για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στις υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις του Larissa Sports Center στην Τερψιθέα Λάρισας.
Από τις 17 Αυγούστου 2010 καθημερινά από τις 4 μ.μ. ως τις 10 μ.μ. οι ενδιαφερόμενοι αθλητές θα μπορούν να πραγματοποιούν τις εγγραφές τους στη γραμματεία του Larissa Sports Center (τηλ. γραμματείας 2410-851521).
Επίσης, για την 17.08.2010 και ώρα 6 μ.μ. είναι προγραμματισμένη και η πρώτη προπόνηση των αθλητών του παιδικού τμήματος της Α.Ε.Λ., που σύμφωνα με τη φετινή προκήρυξη της Ε.Π.Σ.Λ. θα απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 1996 και 1997. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι ποδοσφαιριστές να προσέλθουν εγκαίρως με ενδυμασία προπόνησης στο Larissa Sports Center.
Υπενθυμίζεται ότι την τεχνική διεύθυνση των ακαδημιών της Α.Ε.Λ. από φέτος αναλαμβάνει ο γνωστός προπονητής και παλαίμαχος άσος της Α.Ε.Λ. κ. Νίκος Βλαχούλης που θα συνεργαστεί με τους αξιόλογους προπονητές και γυμναστές κ.κ. Γιάννη Βασιλείου, Θοδωρή Κυριακούλη, Κώστα Τσότσο και Βησσαρίωνα Σιακαβάρα.
Το ύψος της ετήσιας συνδρομής των αθλητών παραμένει σταθερό στα 350 ευρώ ετησίως (περιλαμβάνει και την αξία του αθλητικού υλικού που θα χορηγηθεί στους αθλητές), ενώ υπάρχει πρόνοια για αθλητές προερχόμενους από την ίδια οικογένεια.
Κατά την εγγραφή, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίζουν: 1) Πιστοποιητικό γέννησης αθλητή με σφραγισμένη φωτογραφία, 2) Ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο/ καρδιολόγο και από δερματολόγο για χρήση πισίνας, 3) Τέσσερις (4) μικρές φωτογραφίες.
Για περισσότερες πληροφορίες, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6946-961736 (κ. Αντ. Γραβάνη), 6974-099001 (κ. Μ. Καγγά), καθώς και στο email του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ football@e-ael.gr .
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass