ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες ο Τύρναβος 2005

*Ο ΠΗΧΥΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ *ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΕΖΑΣ: «ΦΕΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ»

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2009 3:33 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:10
 Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και ελπίδας ότι η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει ό,τι στερήθηκε την περασμένη περίοδο, ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του ο Τύρναβος 2005, για τη νέα αγωνιστική περίοδο.Το τυρναβίτικο συγκρότημα εντυπωσίασε την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, όπου πάλεψε μέχρι το τέλος, διεκδικώντας με αντίπαλο τον Α.Ο.Τρικάλων, την άνοδο στη Γ ΄ Εθνική κατηγορία.Κατά γενική ομολογία ήταν από τις πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος, έπαιζε μοντέρνο ποδόσφαιρο και δικαιούτο περισσότερα από αυτά που κατέκτησε, γιατί συγκριτικά με την πορεία του, η δεύτερη θέση αδίκησε τον Τύρναβο.
Αυτή τη φορά η ομάδα του Τυρνάβου με περισσότερες εμπειρίες, γνωρίζει πολύ καλά τα…δύσβατα μονοπάτια στον Μαραθώνιο του πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας και από τώρα ξέρει η διοίκησή του πώς πρέπει να κινηθεί, για να αποφύγει τις…κακοτοπιές.
Το έμψυχο υλικό πλαισιώνουν έμπειροι ποδοσφαιριστές αλλά και πολλά νέα παιδιά, που μπορούν να ακολουθήσουν τον δρόμο του Δημήτρη Κολοβέτσιου, ο οποίος μεταγράφηκε στην ΑΕΛ.
ΕΧΕΓΓΥΟ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ
Για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο στο τιμόνι του Τυρνάβου 2005 είναι ο Μιχάλης Ζιώγας, που αποτελεί εχέγγυο, για να έχει μια εξίσου πετυχημένη χρονιά η ομάδα.
Ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ είναι λάτρης της σκληρής δουλειάς και της πειθαρχίας, στοιχεία που μπορούν να προσδώσουν δυναμική στον σύλλογο, προκειμένου να καταφέρει να φτάσει ψηλά.
Σε δηλώσεις του ο Μιχάλης Ζιώγας, λίγο πριν ξεκινήσει η χθεσινή πρώτη προπόνηση για τη νέα περίοδο 2009-2010, επισήμανε τα εξής: «Ξεκινάμε με όνειρα και φιλοδοξίες, με τη δύναμη του Θεού πάνω από όλα. Ελπίζουμε να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά και για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρξει συσπείρωση από όλους.
Διοίκηση, κόσμος και ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά, για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.
Θέλω να τονίσω ότι ο Τύρναβος είναι μια ιστορική ομάδα, έχει ικανό πρόεδρο και εξίσου ικανούς διοικητικούς, που συνεχώς προσπαθούν ώστε να μην λείψει τίποτα και λειτουργούν τον σύλλογο, σε επαγγελματικά πρότυπα.
Καλούμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας, τόσο στις δύσκολες όσο και στις ευχάριστες στιγμές, γιατί ο κόσμος του Τυρνάβου θα είναι ένα μεγάλο όπλο για εμάς και με την συμπαράστασή του θα μας βοηθήσει προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας.
Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα πράγματα, καθώς το πρωτάθλημα θα είναι πολλή δύσκολο και χρειάζεται να είμαστε πάντα έτοιμοι και να μην εφησυχάζουμε.
Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε, αλλά μέχρι τότε μας περιμένει πολύ δουλειά, που αρχίζουμε με πολύ καλές προϋποθέσεις.
Καλωσορίζουμε τα νέα παιδιά στην ομάδα, τους ευχόμαστε υγεία και δύναμη, για να μας βοηθήσουν από την πλευρά τους να υλοποιήσουμε τους υψηλούς στόχους μας».
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΩΝ
Σε δηλώσεις τους για την καινούργια χρονιά, ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Μπρέζας και οι ποδοσφαιριστές Πέτρος Καραναστάσης, Κώστας Γεωργαντζάς, Γιάννης Σωτήρης, τόνισαν τα εξής:
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΕΖΑΣ: «Ξεκινήσαμε με πολλά όνειρα. Πιστεύω φέτος να είναι η χρονιά μας, βλέπουμε ψηλά, με ό,τι πάει να πει αυτό. Από πλευράς διοίκησης έγινε ό,τι καλύτερο, για τις επιλογές που μπορούσαμε να κάνουμε. Επιλέχθηκαν και παίκτες που θα μας βοηθήσουν κατευθείαν στην ενδεκάδα, αλλά επιλέχθηκαν και πολύ ταλαντούχα παιδιά, τα οποία θα βοηθήσουμε να εξελιχθούν. Θέλουμε να τους βοηθήσουμε και να μας βοηθήσουν»
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ στους συμπαίκτες μου καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα και μέσα από τις προπονήσεις, τη σκληρή δουλειά, να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας, που ας μην κρυβόμαστε είναι η άνοδος στην Γ΄ Εθνική».
ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ: «Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα. Από την πλευρά μου θα τη βοηθήσω για να πετύχει τους στόχους της και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά μέχρι το τέλος της σεζόν».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ: «Ευελπιστώ η ομάδα μας να έχει μια καλή πορεία και να πετύχει τους στόχους της, σε ένα δύσκολο αναμφισβήτητα πρωτάθλημα.
Εύχομαι να έχουμε υγεία πάνω από όλα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά»
ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Στην χθεσινή «πρώτη» του Τυρνάβου 2005 παρών ήταν και ο δήμαρχος του Τυρνάβου, Χρήστος Κιτσίδης, ο οποίος σε σύντομη ομιλία του στα αποδυτήρια ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή της πόλης θα είναι όλη τη σεζόν κοντά στο σωματείο, για να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους του.
Επίσης, την προπόνηση παρακολούθησε ο πρώην γενικός αρχηγός της Α.Ε.Τ. και νυν αντιδήμαρχος, Τάκης Κουτίνας.
ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΔΑΣ
Συνολικά 29 ποδοσφαιριστές αποτελούν το φετινό ρόστερ της ομάδας και αυτοί είναι:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Καραναστάσης, Κιόρογλου, Τάσος Κουρδής   
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Αθανασούλης, Γεωργαντζάς, Σιάτρας, Καββαδίας, Δημήτρης Μουσιάρης, Καραγκούνης, Ιωαννίδης, Κώστας Σκούπρας, Τσεκούρας.
ΚΕΝΤΡΩΟΙ: Γρηγορίου, Μάγγος, Γιώργος Κουρδής, Κοντοθανάσης, Βασίλης Σκούπρας, Κατσικανής, Νάτσης, Χριστοδούλου, Μπάσιος, Κατσαβός.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Κόκκινος, Σωτήρης, Κουβελάς, Ζαφειράκης, Κωστούλας, Πατσιωτός, Κοκόμπελης.
Αποκτήθηκαν κατά τη μεταγραφική περίοδο οι: Μάγγος(Πιερικός), Γεωργαντζάς(Αναγέννηση Καρδίτσας), Μουσιάρης, Κατσικανής(Α.Ο.Δαμασιακός),
Καββαδίας(Αγρότης Λιανοκλαδίου), Καραγκούνης, Χριστοδούλου(Α.Ε.Δ.Νίκαιας), Σωτήρης(Καμβουνιακός Δεσκάτης), Κωστούλας(Πελασγιώτιδα), Πατσιωτός, Τσεκούρας(Ακαδημία Τυρνάβου).
Από την ομάδα του Τυρνάβου αποχώρησαν οι: Κολοβέτσιος, Χασιώτης, Σιαφαρίκας, Κωτούλας, Συρούκης, Χατζηλιόντας, Καρκαλέτσης, Κούρο.
ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ
Συνεργάτες του Μιχάλη Ζιώγα στην τεχνική ηγεσία είναι ο Βασίλης Μπακάλης και ο Μιχάλης Μπίζιος, με τον οποίο συνεργάσθηκε ο Λαρισαίος προπονητής και στον Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου.
   
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass