ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10.15 (N/S) ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΤΗ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

Αρχίζει το ευρωπαϊκό όνειρο της ΑΕΛ

* ΜΕ 4-2-3-1 ΘΑ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2009 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:10
Το ευρωπαϊκό όνειρο της ΑΕΛ αρχίζει σήμερα στη μακρινή Ισλανδία και πιο συγκεκριμένα στο Ρέικιαβικ, όπου οι «βυσσινί» θα τεθούν αντιμέτωποι με την τοπική KR (10:15 ώρα Ελλάδος – NOVASPORTS) στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA EUROPA LEAGUE.
Παρά τις όποιες δυσκολίες, κυρίως λόγω απουσιών βασικών της παικτών, η λαρισινή ομάδα δηλώνει αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι και να μετατρέψει τον επαναληπτικό αγώνα του σταδίου Αλκαζάρ σε απλή διαδικαστική υπόθεση.
Έχοντας στο πλευρό τους περί τους 100 Λαρισαίους φιλάθλους που αψήφησαν την ταλαιπωρία και ακολούθησαν την αγαπημένη τους ομάδα στη μακρινή Ισλανδία, οι «βυσσινί» παρουσιάζονται πανέτοιμοι για το μεγάλο ταξίδι. Το ευρωπαϊκό τους ταξίδι. Μόνο που αυτή τη φορά ο στόχος είναι ακόμα πιο υψηλός.
Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το σημερινό παιχνίδι χθες με την απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο «KR-vοllur» όπου σήμερα θα αντιμετωπίσει την Ευρωπαία αντίπαλό της.
Σύμφωνα με τα πλάνα του τεχνικού Μαρίμου Ουζουνίδη η λαρισινή ομάδα αναμένεται να παραταχθεί στο παιχνίδι σε σχήμα 4-2-3-1 τους Μάλαρτζ κάτω από τα δοκάρια, Τριποτσέρη στο δεξί άκρο της άμυνας, Νταμπίζα, Ααράμπ ως σέντερ μπακ και Μπουκουβάλα στην αριστερή πλευρά, Ρομέου, Ιγγλέσιας ως αμυντικά χαφ, Σίμιτς δεξιά στο χώρο της μεσαίας γραμμής, στα αριστερά ο Τουάμα, επιτελικός μέσος ο Βλασσόπουλος και «φουνταριστός» ο Τσίγκας.
Η KR ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ
Η σημερινή αντίπαλος της ΑΕΛ βρίσκεται στη 2η θέση του ισλανδικού πρωταθλήματος, 12 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Χαφναρφιόρντουρ, μετά από 12 παιχνίδια. Στο τελευταίο της παιχνίδι η KR υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ήττα με 4-3 από τη Βαλούρ Ρέικιαβικ.
Στο σημερινό παιχνίδι η KR Ρέικιαβικ αναμένεται να παραταχθεί με τους Μάγκνουσον, Φριντγκέιρσον, Γκρέταρ Σίγκουρντσον, Ρούτγκερς, Ζορντάο Ντιόγκο, Χάουκσον Σέβαρσον, Μπαλντούρ Σίγκουρντσον, Γκούντγιονσον, Μπενεντίκτσον, Γκούναρ Ορν Γιόνσον, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Γιόχανσον, Ράικομαρ και Τακεφούσα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass