Συγκίνηση στην τελετή αποφοίτησης

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ 5ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2019 15:54

Σε κλίμα συγκίνησης στο 5ο Γυμνάσιο Λάρισας έγινε η καθιερωμένη "τελετή αποφοίτησης" για τους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου στο υπόστεγο του σχολείου. Η τελετή συνδιοργανώθηκε από τη Διεύθυνση του σχολείου, τους διδάσκοντες, τις μαθητικές κοινότητες και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Την εκδήλωση άνοιξαν οι υποδιευθύντριες του σχολείου, κ. Γούλα Μαρία και Κανάκη Βικτωρία απευθύνοντας έναν συγκινητικό χαιρετισμό. Ακολούθησε η αποχαιρετιστήρια ομιλία της διευθύντριας του σχολείου, κ. Ζωής Δεληζώνα που έκανε μια ανασκόπηση όλων των δράσεων της φετινής χρονιάς, αναφερόμενη στις σχολικές γιορτές, τα τραγούδια, τις πράξεις αλληλεγγύης, τη συμμετοχή και τις βραβεύσεις των μαθητών στους διαγωνισμούς των μαθηματικών, τον πανελλήνιο σχολικό διαγωνισμό bravoschoοls, τη συμμετοχή στο «Σχολείο Ανοικτό στην Κοινωνία», τη «ζωντανή βιβλιοθήκη» κ.α. Αποχαιρετιστήρια ομιλία απηύθυνε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων η Πρόεδρος κ. Καματέρη Έλενα, στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος του 15μελούς Αστέρης Αραμπατζής και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης Κλείτση Άννα και Βερονίκη Τσαπράκα, που αποχαιρέτησαν με συγκίνηση τους συμμαθητές τους, με τους οποίους άλλωστε συνεργάστηκαν αρμονικά.

Στη συνέχεια δόθηκαν φάκελοι σε κάθε μαθητή που περιείχαν αποχαιρετιστήρια φυλλάδια και επαίνους συμμετοχής σε δράσεις του σχολείου.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι μαθήτριες της Γ’ τάξης: Βαρβάρα Λάμαρη, Αναστασία Τοκμακίδου και Φαίδρα Καρανάσιου με την επιμέλεια της καθηγήτριας μουσικής του σχολείου κ. Μωυσιάδου Εύας. Τραγούδησαν επίσης ο κ. Λεκάκης Ιωάννης, φυσικός και η κ. Μπρούζα Έφη, μαθηματικός.

Ακολούθησε δεξίωση με μπουφέ που ετοίμασαν οι γονείς των παιδιών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, τον οποίο το σχολείο ευχαριστεί για την ουσιαστική συμβολή και στήριξή του. Η εκδήλωση έκλεισε με χορό και τραγούδια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass