ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

"Πράσινο φως" για αναγκαίες ασφαλτοστρώσεις

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2016 7:19

ΤΡΙΚΑΛΑ

Yπογράφτηκε χθες σύμβαση για την ασφαλτόστρωση δημοτικών οδών, συντήρηση δρόμων και κατασκευή υποδομών σε σημεία της πόλης.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και ο κ. Παναγιώτης Μάντζιος, εκπρόσωπος της εταιρείας «ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.», συνυπέγραψαν τη σύμβαση για το έργο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΝΕΟΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ 2016-2017». Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 204.515,39 ευρώ, κατόπιν της σχετικής έκπτωσης (αρχικός προϋπολογισμός τα 600.000 ευρώ). Τα χρήματα προέρχονται αποκλειστικά από τον Δήμο.

Στα δύο επόμενα χρόνια, ο εργολάβος θα προβεί σε εργασίες σε δρόμους στη πόλη. Συγκεκριμένα, οι εργασίες αφορούν σε οδούς ημιτελείς, χωμάτινους ή χαλικοστρωμένους, αλλά εγκιβωτισμένους στην πλειοψηφία τους με κράσπεδα. Σε όσες εξ αυτών δεν υπάρχει δίκτυο ομβρίων, προβλέπεται επέκταση του υφισταμένου ώστε να καλύψει και τις νέες ανάγκες. Επίσης, θα αποξεθούν ασφαλτοστρώσεις επικίνδυνων τμημάτων οδών που θα ασφαλτοστρωθούν εκ νέου.

Οι παρεμβάσεις αποσκοπούν στην παραγωγή ολοκληρωμένου έργου, δηλαδή ασφαλτοστρωμένης οδού. Το νέο δίκτυο των ομβρίων - όπου απαιτείται - θα αποτελεί επέκταση του υφισταμένου.

Ολα αυτά τα έργα θα βελτιώσουν την εικόνα της πόλης, κυρίως σε περιοχές, στις οποίες οι κάτοικοι διαπιστώνουν επί χρόνια ελλείψεις για την ασφαλή και ομαλή τους μετακίνηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
VOLTERRA

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1