Η ιππική συνάντηση στο Βροντερό Τρικάλων

ΑΛΟΓΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ «ΒΟΥΚΕΦΑΛΑ»

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2018 17:00

Όμορφες στιγμές έζησαν οι λάτρεις του αλόγου, ιππείς και "αμαζόνες", κατά την 11η ιππική συνάντηση, που διοργάνωσε με επιτυχία για ακόμη μία φορά, ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων “Βουκεφάλας” στο “Κορπ” Βροντερού.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κατά το τριήμερο 20, 21 και 22 Ιουλίου στη θέση “Κορπ” μετά τη Βλάχα, όπου κατασκήνωσαν άλογα , ιππείς, αμαζόνες και φίλοι, για να απολαύσουν το όμορφο τοπίο μέσα από τον μαγικό κόσμο των αλόγων.

Κατά το τριήμερο αυτό οι φίλοι του αλόγου, από ιππικούς Συλλόγους -ομίλους της Θεσσαλίας και της χώρας γενικότερα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν με το άλογό τους, μοναδικές διαδρομές στα κατάφυτο από ελάτια, μαγικό τοπίο του ορεινού συμπλέγματος Δ. Πύλης στο Βροντερό. Την Παρασκευή αφού πρώτα έγινε μια μικρή βόλτα το απόγευμα στο δάσος, ξεκίνησε η διασκέδαση με τον dj Αρτέμη Κακαΐτσα ενώ το Σάββατο 21 Ιουλίου, πραγματοποίησαν την κεντρική μουσική τους εκδήλωση με τρικούβερτο γλέντι υπό τους ήχους ζωντανής λαϊκοδημοτικής ορχήστρας, αποτελούμενη από τους…Μίλτο Κρανιά/μπουζούκι, μπαγλαμά, τραγούδι, Πάνο Παπακώστα/κιθάρα, τραγούδι, τον Ηλ. Τζερεμέ στο κλαρίνο και την Μαρία Πουλιανίτη/τραγούδι..

Άλογα και ιππείς συμμετείχαν από Τρίκαλα-Καλαμπάκα, Βόλο, Βελεστίνο, Λάρισα, Τύρναβο, Γόννοι, Ροδιά, ακόμη και από Σέρρες αλλά την παράσταση έκλεψαν τέσσερις μικροί καβαλάρηδες με δύο άλογα που ακολούθησαν τις διαδρομές του Βουκεφάλα με διακριτικότατη συμμετοχή... Ο λόγος για τους ξαδερφούς Αποστόλου από τη Χρυσομηλιά Καλαμπάκας, όπου και βραβεύτηκαν με μετάλλια και ροζέτες!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη και τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1