Βιολογικά γεύματα στα κυλικεία σχολείων

ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Δημοσίευση: 03 Απρ 2019 18:18

ΤΡΙΚΑΛΑ

Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020 θα διαρκέσειη συμμετοχή του Δήμου Τρικκαίων, στο Δίκτυο Μεταφοράς Τεχνογνωσίας και Καλών Πρακτικών στοχεύοντας στην παροχή βιολογικών σχολικών προϊόντων και γευμάτων, άμεσα σχετιζόμενου με την ύπαρξη και λειτουργία Πράσινων και Υγιεινών Τοπικών Συστημάτων Διατροφής.

Η καλή πρακτική που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη μεταφορά της και σε άλλες πόλεις της Ε.Ε., αφορά σε μία βιώσιμη τοπική πρωτοβουλία στον τομέα της αξιοποίησης των τοπικά παραγόμενων προϊόντων διατροφής και στην ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας σε τοπικό επίπεδο.

Το Δίκτυο BioCanteens συντονίζεται από την πόλη Mouans-Sartoux (Γαλλία), ενώ εκτός του Δήμου Τρικκαίων που προσκλήθηκε να συμμετάσχει, συμμετέχουν η πόλη Troyan (Βουλγαρία), το Rosignano Marittimo (Ιταλία), η πόλη Pays des Condruses(Βέλγιο), η Torres Vedras (Πορτογαλία) και η Vaslui (Ρουμανία).

Το ποσό της χρηματοδότησης για το Δήμο Τρικκαίων για τα έτη 2019-2020, που διαρκεί το πρόγραμμα, ανέρχεται στο ποσό των 50.000,00 Ευρώ. Το έργο στο σύνολό του έχει διάρκεια 2 έτη, από 04/12/2018 έως και 04/12/2020.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
ELEFTHERIA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MENOYME SPITI

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1