ΜΑΓΝΗΣΙΑ:

Συντήρηση στον σταθμό αερίων ρύπων

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2019 17:04

ΒΟΛΟΣ

Αναφορικά με τη λειτουργία του σταθμού μέτρησης αέριων ρύπων στην πόλη του Βόλου, η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων ανακοινώνει τα εξής:

Ουδέποτε ο σταθμός σταμάτησε να μετρά τις τιμές των αέριων ρύπων. Αυτή την χρονική περίοδο γίνεται συντήρηση του σταθμού, χωρίς όμως να έχει σταματήσει η λειτουργία του. Οι τιμές εκτυπώνονται συνεχώς από τον αρμόδιο συντηρητή του σταθμού και αποστέλλονται κανονικά στο Υπουργείο. Το πρόβλημα εστιάζεται στην μη εμφάνιση των αποτελεσμάτων on line και όχι στη μέτρηση των αέριων ρύπων. Για το δίμηνο Απριλίου και Μαΐου οι τιμές έχουν εκτυπωθεί και έχουν αποσταλεί στο αρμόδιο Υπουργείο, ενώ για το δίμηνο Ιουνίου και Ιουλίου αυτό θα γίνει στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας.

Όποιος επιθυμεί να ενημερωθεί για τις τιμές των μετρήσεων, μπορεί να επικοινωνήσει με την Περιφερειακή Ενότητα και να του αποσταλούν τα αποτελέσματα.

Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων ανέφερε «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω της αρμόδιας Υπηρεσίας της ελέγχει καθημερινά τη λειτουργία του σταθμού μέτρησης, μεριμνεί για τη συχνή συντήρησή του και αποστέλλει τις τιμές των αέριων ρύπων στο αρμόδιο Υπουργείο. Ουδέποτε σταμάτησε η λειτουργία του και η εκτύπωση των τιμών. Μέχρι να ολοκληρωθεί η συντήρησή του οι τιμές δεν θα εμφανίζονται on line, αλλά όποιος επιθυμεί να τις παρακολουθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει με την Περιφερειακή μας Ενότητα και να του αποσταλούν τα σχετικά αρχεία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

FASHION CITY 15-10
PARKO TON EYXON
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1